Изберете име за Нероден Петко :)

• 4 540
  • 67
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Хана...мен ако питаш може спокойно да я причислиш към Джесика, Алба и т.н. Simple Smile

# 16
  • София
Пламена?   Rolling Eyes
Има хубав смисъл, не е често срещано, не е кратко, връзва се с нашенските фамилии и няма нищо общо с имена, като Роуз, Кейт и Ашли.

# 17
Раяна...малко е измислено,но звучи добре,мисля.

# 18
По моите критерии за избор с Николета бих "вързала" Катерина Simple Smile

И без връзка с темата, но по повод на името Пламена, да ви кажа една смешка: брат ми беше мъничък и веднъж си играе с едно дете в някаква градинка. После го питаме "Как се казва това момиченце?", а той: "Планета!". Миг мълчание... после нещо ми светва: "Да не е Пламена?" - "А, да, Пламена" Simple Smile

# 19
Планета, яко! хихихи! Пламена и Раяна - ц! А колкото до Хана - миии, да, не отговаря на изискванията ми, просто ми е симпатично.

# 20
Планета, яко! хихихи! Пламена и Раяна - ц! А колкото до Хана - миии, да, не отговаря на изискванията ми, просто ми е симпатично.

Ако те кефи, твое е Wink Па ще каниш брат ми за кръстник Wink

# 21
Да, даже мога както е модерно напоследък да я кръстя с 2 имена - например Планета-Венера  Joy

# 22
  • София
Аз бих избрала или само Планета, или само Венера.
Двойните имена винаги са ми идвали в повече.   Wink

# 23
Виждам аз, че ви легна името Планета на всички на сърце Wink
Вече ще го включвам в предложенията си Grinning

# 24
  • София
на мен лично Плането ми звучи толкова нелепо колкото и Индия, Марица, Венера, Искър ...ама вкусове разни...Wink

# 25
  • София
Angel_Dust , за Планета ти сериозно ли си помисли, че го обсъждам, като възможен вариант!?!   Shocked
Трябва да внимавам с чувството си за хумор!   Confused

# 26
  • София
Не Simple Smile
Но понеже Марица и Индия се споменаха сериозно...на мен ми звучи точно по същият начин.

# 27
Марица си е име. Има го в държави, в които реката я няма.
За Индия не знам, там е по-скоро държава>име.

# 28
Марица не е точно реката с това име, а с ударение върху първото А, и е форма на Мария.

# 29
  • София
с такова ударение съвсем не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт