Къде в Пловдив???-21

• 59 828
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Препоръчайте ми курс или частен учител по немски език за възрастен - ниво B1 newsm78

# 736
  • до Пловдив
препоръчайте ми заведение в центъра за среща на випуска

# 737
  • Пловдив

Сещам се за Баликс в Кършака, но ти е доста далече /4-6 лв/.

а,паля тротинетката и съм там
само ми кажи къде е

# 738
Сега не знам точно какво имат, но можеш да провериш.
Точно срещу хотел Санкт Петербуг, намира се на ул. Победа, до него има магазин за кафе и алкохол.

# 739
  • Пловдив
Да питам - къде да намеря фондьотен на Ревлон, имат щанд в аптеката на Гранда, но там са изчерпани и където и да питах - нямат.   bouquet

# 740
Да питам - къде да намеря фондьотен на Ревлон, имат щанд в аптеката на Гранда, но там са изчерпани и където и да питах - нямат.   bouquet

Знам със сигурност, че има в козметичен магазин, който е на ъгъла на улица Победа и бул. България (почти срещу училище Яворов) и второто магазинче, което знам е- на изхода на подлеза, който е на малката главна до пиците от страната на пешеходния пак едно магазинче за козметика.

# 741

Знам със сигурност, че има в козметичен магазин, който е на ъгъла на улица Победа и бул. България (почти срещу училище Яворов) и второто магазинче, което знам е- на изхода на подлеза, който е на малката главна до пиците от страната на пешеходния пак едно магазинче за козметика.
Казва се магазин Мила, близо до аутлета на Kensol.

# 742
  • Plovdiv, Bulgaria
Сега видях темичката и бих била много щастлива ако ми помогнете с избора на заведение за празнуване на рожденния ми ден - за около 15 души - кое заведение бихте избрали вие и ориентировъчни цени. Благодаря предварително  Simple Smile

# 743
  • Пловдив
Нова тема?????????? Peace

# 744
  • Пловдив
Магазина за бански,който е под Халите вече не съществува.....Бях писала за него скоро....

А относно заведение,снощи бях в Централ парк,много хубаво меню и добри цени...

# 745
МОмичета,знаете ли къде може да се запише курс по склуптура? 

# 746
  • Пловдив
Привет!

А къде в Пловдив има хубави ортопедични раници за бъдещи първокласници?

На Габол са много хубави и здрави и на относително приемливи цени, сравнени с други със същото качество. Виждала съм доста техни модели в една книжарница срещу Сани в Смирненски.

# 747
МОмичета,знаете ли къде може да се запише курс по склуптура
Може би имате предвид скулптура? Може би в Академия за Музикално, Танцово и Изобразително изкуство http://www.artacademyplovdiv.com/ , може да попитате.   bouquet А после, ако ви е възможно споделете какви са цените. Приятен и успешен ден.

# 748
Препоръчайте ми курс или частен учител по немски език за възрастен - ниво B1 newsm78
Лили Караколева  Peace

# 749
  • Пловдив
Моля, заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт