Къде в Пловдив???-21

• 60 106
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
666 много благодаря за бързият отговор!   bouquet

# 181
  • Пловдив
БиРенкА , благодаря!  bouquet Ще проверя непременно.

# 182
"100 грама сладки" имат ли сладкарница тук в града - някой беше писал нещо за тях?

# 183
какво ти трябва?
има кафе, което работи с тях

# 184
Петифури и др.подобни за 30 човека

# 185
West cafe - бившия Направи си сам, сега има Билла и др
винаги всичко е прясно
хайде пък ако ти трябва украса - да не ме забравиш

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 09:20 от Ерин Брокович

# 186
Благодаря ти!

# 187
  • София / Пловдив
И... тези кошчета никой не ги изхвърля и в един момент като се препълнят, започват да преливат и като ...........
...
Отиваш в отдел екология във вашето кметство и казваш абе, моля ви се, направете си график .............

За сметосъбирането отговарят от "Чистота", еко - отделите в районните кметства нямат отношение към въпроса, само ще и изгубиш времето с тях.

Звъниш в ОП "Чистота" и съобщаваш за проблема: 032/ 67 58 17
Ето и е-мейл: tchistota.plov@abv.bg 
Ако им пишеш, адресирай жалбата директно до Радослав Кошински, описваш и как лелките - чистачки си почиват в близост до преливащите кошчета и т.н., запази си и копие на мейла.
Ако пак няма реакция в рамките на седмица - казвай, ще измислим друг вариант  Wink

# 188
А, къде мога да се оплача за една опасна детска парзалка? Имаме зад блока няколко парзалки и най- високите отзад имат само едно желязо за преграда. А отдолу са плочки, качват се и по-малки деца... Писах мейл на централен, никой не ми отговори..

# 189
  • Пловдив
Е, мейл, пиши писмена жалба и я входирай, тогава със сигурност ще получиш отговор  Mr. Green

# 190
Някой питаше за ремонт на аларми - с две ръце мога да препоръчам едно момче, но ми е трудно да обясня къде се намира...В Кючука има едно училище, доста е известно - или е механно техникум, или е гимназия по автотранспорт...Едно такова забутанко в уличките, грубо казано се намира в района между НАП и Събота пазар. Та, точно до входа на това училище има едно гаражче, занимават се с поправка и поставяне на аларми. Ходили сме 2 пъти, за различни коли, като на едната момчето оправи проблем, който няколко сервиза преди него не успяха дори да разберат какъв е. Наш приятел също праща негови познати там, досега не съм чула оплакване, всички са много доволни. Цените са съвсем народни.
За съжаление повече инфо не мога да дам, дано се включи някой по-ориентиран от мен поне за адрес.  Blush

# 191
на мен от Централен с вх. Н ми отговориха писмено и впоследствие премахнаха една счупена  ръждива въртележка  Peace

# 192
на мен от Централен с вх. Н ми отговориха писмено и впоследствие премахнаха една счупена  ръждива въртележка  Peace
Ако може да ми пратите една молба, да видя горе-долу как да напиша моята, че не съм писала до сега и да не се излагам  Laughing Или да си напиша проблема, но по-официално и с факти  Grinning

Сигурно щото им бях писала и за коли, които паркират всеки ден в градинката и не им се е занимавало Grinning

# 193
 Здравейте,
от къде да си купя по - готина покривка за маса, освен обикновенните, които съм виждала?

# 194
Ако може да ми пратите една молба, да видя горе-долу как да напиша моята, че не съм писала до сега и да не се излагам  Laughing Или да си напиша проблема, но по-официално и с факти  Grinning

..
Днес пак видях развалена пързалка,ще им напиша 2-3 реда.
Оформям го като официално писмо-адресирам до кмета на района.
Пиша-Уведомление( нали вече няма"молби")
от...имена,адрес,тел.

И ги уведомявам за проблема ,посочвам конкретно места ,които ме притесняват и т.н.За паркирани коли са пълен пас,аз писах за едни,заради които не можеше да се влезе в градинката с количка,замълчаха си.
Миналата година събирах и подписи,да ремонтират дупките по  алеите в градината,пуснаха някаква бригада ,замазаха проблема.Но винаги са ми отговаряли писмено,подавала съм до деловодството с вх. Н.
Успех Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 16:42 от Трапезица

Общи условия

Активация на акаунт