Къде в Пловдив???-21

• 59 847
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Момичета, в Пловдив има ли фурна, която да прави хляб с квас? newsm78
За фурна не знам, но в една пресечка на главната има магазин за фрешове и продават такъв хляб от Слънце и Луна, София. Пресечката е при магазина на Рефан. Има дюнери нагоре по нея. Магазина се казва Мелето. Peace

Мерси   bouquet Още днес ще отида да си взема Simple Smile

# 676
  • Пловдив
Хеликон на главната до Годзила- 1-4 юни 16-17ч.Литературен следобед "Избери си хубава книга за още по-хубава ваканция" -представяне на нови книги в рамките на "Пловдив чете"
Моята информация е, че ще е от 1 до 5 юни всеки ден в 10-11ч за деца 4-6 год, а 16-17часа - за ученици

# 677
Някой да знае дали в четвъртък всички кино билети са на 5 лв?
Конкретно за 3D ме интересува. В мола.

# 678
  • Пловдив

Днес /вторник/ са по 7лв 3D, в четвъртък по 5лв е нормалното кино, това са намаленията Peace

# 679
Ето тук може да направиш онлайн резервация: http://cinemacity.bg/program_new.php?dd=2011-06-02&c_id=2

# 680
Хеликон на главната до Годзила- 1-4 юни 16-17ч.Литературен следобед "Избери си хубава книга за още по-хубава ваканция" -представяне на нови книги в рамките на "Пловдив чете"
Моята информация е, че ще е от 1 до 5 юни всеки ден в 10-11ч за деца 4-6 год, а 16-17часа - за ученици
Да,видях днес един плакат-сутринта е с аниматори  Peace

На 1 юни от 9,30 до 19,00 часа в магазини Илинор послучай празника на нашите деца- може да пазарувате с -30% отстъпка.
Прясно инфо от ФБ -това са пантофките Бефадо и дрешки

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 17:05 от Трапезица

# 681
Мерси,за тапицера,ще се ориентирам тези дни до този на центъра(че по-близко Mr. Green )

# 682
Момичета, преди около 4 години си шиех дрехи при една шивачка /май Ирина се казваше/, която е точно зад спирката на Тримонциум /от другата страна на хотела/.

Телефона който имам не е актуален, а много ми трябва да разпитам за цените и да поушия разни неща за работа.

Ако някой има номер, ще съм адски благодарна да го сподели!

Благодаря!  bouquet

# 683
Някой ползвал ли е услугите на почистваща агенция за основно чистене на апартамент (в нашия случай след ремонт,абсолютно празен)?Отзиви?Цени?  bouquet

# 684
  • Пловдив
Miamia-тази шивачка да не би да е рускиня?Ако е,аз имам нейният номер Peace

# 685
  • София
Да,видях днес един плакат-сутринта е с аниматори  Peace

На 1 юни от 9,30 до 19,00 часа в магазини Илинор послучай празника на нашите деца- може да пазарувате с -30% отстъпка.
Прясно инфо от ФБ -това са пантофките Бефадо и дрешки
Това магазинчето на Кап. Райчо ли е? Кто го гледам на картата, така ми се струва.

# 686
Да,срещу Маркет центъра( така ли се казва)-магазина на ДМ ,та срещу него,под блока са обувките,а от другата страна на същия блок-дрешки и дървени играчки Simple Smile

# 687
Предложете ми добра маникюристка за евентуално поставяне на гел на разумна цена.
Цитирам се.

# 688
  • Пловдив
Аз съм много доволна от моята,казва се Елена,на бул.Източен и е салона.Тел. за контакти 0888262502 Peace

# 689
Аз съм много доволна от моята,казва се Елена,на бул.Източен и е салона.Тел. за контакти 0888262502 Peace
На какви цени работи?

Общи условия

Активация на акаунт