Къде в Пловдив???-21

• 59 832
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
На базара наистина има чудесни неща!

На центъра сега има и Пловдив чете, пред копчетата има сергии с книги-аз и на тях много им се зарадвах:)

В музея на авиацията нямаше нищо специално-имаше класове деца, на които кмета на Тракия раздаваше грамоти и лакомства, по случай лятната ваканция. За посетителите днес е безплатно.

Имаше някакъв самолет, от който скачаха парашутисти, децата им се радваха:)

# 721
  • Москва
Тц, пропуснала съм парашутистите Sad ..Е ще се надявам нa тренировките на тукашните десантчици. Иначе много ми харесва музеят, но ако поддържаха малко техниката нямаше да е лошо.

Честит празник, Пловдив Simple Smile

Сега акооо можеееее да попитам Simple Smile Някой, като се е разхождал, случайнооо да знае дали някъде могат да се намерят хубави бански с големи размери горнища и нормални долнища.Питам, защото се чудя дали да не си купя от тук.

# 722
Момичета , търсим си бански костюм с WINX  за 7 годишно момиченце. А ко сте мернали някъде из града,помогнете ми  Praynig ,за да не обикалям излишно. 

В Джъмбо имаше.

# 723
  • Пловдив
търся памучни клинчета 7/8  за момиче на 2 г и половина
ако някъде сте виждали,свиркайте

# 724
  • Пловдив
Привет!

А къде в Пловдив има хубави ортопедични раници за бъдещи първокласници?

# 725
Имам нужда от читав майстор за климатици /Панасоник/ - профилактика и ремонт. Фирмата, която обслужва Техномаркет нещо ми дава фира по изпълненията, така че помагайте   bouquet

# 726
Дрози - 0896833485 Ивайло. Страшно си разбира от работата.

# 727
Мерси  Peace

# 728
търся памучни клинчета 7/8  за момиче на 2 г и половина
ако някъде сте виждали,свиркайте

Сещам се за Баликс в Кършака, но ти е доста далече /4-6 лв/.

# 729
Момичета,май сте коментирали,ама да питам  bouquet Хубави и евтини хавлии за плаж къде да търся?

# 730
МНого съм разочарована-буркан кисели краставички на Филикон се оказаха правени в Индия  Shocked  Миришат на неупомената на етикета химия  Sick
А подкрепете българското  ooooh!

# 731
Евтини и хубави се оказаха хавлиите в едно магазинче на Гладстон, до детския магазин Алиса.
От там взех една с размер 70/150, теглят я на килограм (нови са, не втора употреба,някаква немска марка, нямат дефекти), излезе 6,90 лв. Много плътна и мекичка се оказа, та ще ходя да купувам още. Сега обаче не мога да се сетя дали имаше и такива като за плаж. От Евроленда съм купувала хавлия
за плаж с детски шарки, но е много тънка.

# 732
Размер 70/150 ми е идеален,трябва значи да се разходя до там!Нямат ли магазин на подлеза преди тунела или се бъркам?

# 733
Лилия, може да провериш и там, ама не знам дали са на един собственик тези магазини.
Имаше такъв магазин до автогара Родопи, от там пък съм купувала спално бельо от
памучен сатен на някакви много ниски цени, но сега дали го има още не знам. Сетих,
че имаше доста евтини хавлии в един магазин на ул.Хр. Г.Данов, който се води магазин
за немски стоки и е пълен сбирщайн вътре.

# 734
Момичета,май сте коментирали,ама да питам  bouquet Хубави и евтини хавлии за плаж къде да търся?
Хавлиени кърпи за плаж (рязан плюш за да не задържат пясъка) има в Джъмбо - детски мотиви 10-12 лева. Има и тънки като в Евроленда, но и има и по-плътни. Изборът на мотиви не е голям, но са много красиви  Peace

Общи условия

Активация на акаунт