той я пребива, а никой не се меси

• 22 341
  • 457
  •   1
Отговори
# 120
Нищо подобно  Peace.
Същото е като при алкохолиците - на някои децата също се пропиват, а на други са тотално отвратени от алкохола.

# 121
  • София
Искрено се забавлявах с поста ти.  Joy Наистина ли вярваш, че няма хора които се бият всяка вечер, хора които убиват жените или мъжете си, жени, които продават децата си? Или се правиш на интересна? Те къде си расла? В стъкленица?  newsm78 Не съди за хората по себе си. Това, че ти не правиш нещо, изобщо не значи че никой друг не го прави.
Може би си права, но не мога да си представя че има жена която би останала с мъжа си след първия бой. Все пак след като си се омъжила за някого, значи се обичате, дори и да се скарате, случва се, после има сдобряване, секс и т.н. Това е любов, не е сделка. А да има редовно бой ... абе бой и любов нещо не ми се вързват, както и семсейство без любов също не ми изглежда нормално.
Все пак ако наистина това е истина и не е просто някакво връзване, интересно ми какво изобщо си мисли битата жена, всяка вечяр или почти всяка вечер да те бият, а ти да се натискаш ...

Има, има, накрая дори я осакати и в момента жената е с първа група инвалидност и продължава да живее с него вече 28 години. Загуби кариера и здраве. Търпеше дори да бият голямото й дете, че и сама го биеше, понеже нямаше къде да си избие агресията. Не пое нито една протегната ръка, дори казва, че й жал за насилника, който има страхотни проблеми в момента. Съсипа родителите си. Но по-важното е, че не е разведена  ooooh!. Meet my mother!

# 122
  • София
Евилче  Hug

# 123
  • София
В една такава ситуация първо се мисли за децата.
Описаната от Little Evil психологическа верига в подобни семейства е убийствена за подрастващите в него.
Не мога да съжаля зряла жена, която не се оттърсва поне за секунда от мазохистичния си делириум дори когато децата и пищят и страдат свити и ужасени в някой ъгъл.  Twisted Evil

# 124
  • София
После и децата ще са същите жертви, защото щом е нормално майка им да понася всичко това, значи, че и за тях ще е нормално.

При мен не се получи така, никога не приех насилието за нормално и винаги съм го осъждала. Измъкнах се, изучих се, амбициозна съм и имам няколко повишения в работата, имам щастлива връзка със съпруга ми, който няма никаква склонност към насилие. Обаче- баба ми и дядо ми имат хубава връзка и много от това, което съм сега, дължа на тях  Heart Eyes.

Моите наблюдения са, че децата на насилниците или в зрялата си възраст повтарят модела на родителите си, или напълно го отричат- както и при пияниците. Бащата на единия ми дядо  Heart Eyes е злоупотребявал с алкохол, дядо и братята му не близват.

# 125
При мен не се получи така, никога не приех насилието за нормално и винаги съм го осъждала. Измъкнах се, изучих се, имам щастлива връзка със съпруга ми, който няма никаква склонност към насилие.
Извинявай, знам че не ми е работа, но при подобно насилие дали смяташ че има любов в семейството? Защото според мен няма начин да има, т.е. единственото нещо което би крепяло подобно семейство са децата, а реално и те няма как да крепят, защото не си представям как една майка ще търппи заради тях при условие че ситуацията е ужасяваща точно за децата.

# 126
 Little Evil   Hug

Бих могла да се идентифицирам с теб, само дето повишенията в работата не са ми толкова много  Mr. Green
Обаче все пак си имам белезите от детството, с които се боря, но все още не мога да превъзмогна. Аз лично съм нервна, например когато искам нещо да стане и когато не става се изяждам отвътре. Позволявам си и да повишавам тон. Наблюдавам хора около мен, които са толкова спокойни и се чудя от къде може да има подобно спокойствие в даден човек.

# 127
  • София
При мен не се получи така, никога не приех насилието за нормално и винаги съм го осъждала. Измъкнах се, изучих се, имам щастлива връзка със съпруга ми, който няма никаква склонност към насилие.
Извинявай, знам че не ми е работа, но при подобно насилие дали смяташ че има любов в семейството? Защото според мен няма начин да има, т.е. единственото нещо което би крепяло подобно семейство са децата, а реално и те няма как да крепят, защото не си представям как една майка ще търппи заради тях при условие че ситуацията е ужасяваща точно за децата.

В брака на родителите ми няма любов, очевидно е, има болезнена психическа зависимост, прераснала във финансова.

# 128
Да, финансовата зависимост е голяма пречка.Поне при моите родители беше така. Майка ми не понася "баща" ми, но от липсата на възможности е останала с него...

# 129
  • София
.

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 20:46 от Little Evil

# 130
Мале, колко си приличаме ...
Може ли на лични, отдавна търся човек, който да ме разбира  Mr. Green

# 131
Ти пък! В този форум знаеш ли колко са много! 

# 132
  • София
Ти пък! В този форум знаеш ли колко са много! 

За съжаление.

# 133
Има жени, за които мъжете им са по-важни от децата......
Формите и степените за това са различни.
Това, че тази 'майка' позволява нанасянето на такива травми на децата си, не мога да приема и да простя никога. Не съм била жертва на физическо насилие, но определено мога да кажа, че детето ми е по-важно от който и да било 'мъж'.... За далеч по-малки 'провинения' съм им показвала пътя...
Незнам, слаб характер. Горките деца.

# 134
  • Насред хаоса
Побеснявам от такива теми! И то защото осъзнавам, че в повечето случаи жената сама търпи това положение, вместо да вземе мерки. Бясна съм на такива слаби жени, бясна съм на тъпите идиоти, които си мислят, че като пребият по-слабия, ще станат супер мъже.  #Cussing out Абе не мога да ги разбера и само ще си беснея.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт