Помощ в търсенето на работа - 11

• 53 758
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
celika, и пак не съм съгласна. Много хорат отиват включително за да търсят и каквато и да е работа.
Значи само в София може да ти стане висока квалификацията???
В други градове и извън БГ значи е невъзможно. )
Брех, какво чудо била тази София, направо уникална работа. )

elliee, така е, темата е за помощ.
Но и моите наблюдения за обявите за работа са прогресивното им намаляване през годините. И предлагането на едни и същи позиции в различни фирми. А хората просто от една, се местят в друга, уж за по-добро заплащане и условия, а се оказва че навсякъде е едно и също.
Говоря конкретно за Плевен.

# 226
celika, и пак не съм съгласна. Много хорат отиват включително за да търсят и каквато и да е работа.
Има и такива, да. Не съм казала, че няма.

Значи само в София може да ти стане висока квалификацията???
В други градове и извън БГ значи е невъзможно. )
Брех, какво чудо била тази София, направо уникална работа. )
Това беше просто пример, но е факт, че най-вече в София може. Може и в други градове да се постигне висока квалификация, но за извън БГ изобщо не говорим.

# 227
  • Точно където трябва
Ето тази обява имах търпението да изчета от-до без да мина по диагонал, както принципно правя и като стигнах до края... Shocked
http://www.jobs.bg/f1142491

# 228
Ето тази обява имах търпението да изчета от-до без да мина по диагонал, както принципно правя и като стигнах до края... Shocked
http://www.jobs.bg/f1142491

Ха ха, аз имам навик да гледам какво пише най-долу първо, въпреки, че в момента това няма голямо значение Simple Smile
Обаче тия са постнали цяла длъжностна характеристика.

# 229

Ха ха, аз имам навик да гледам какво пише най-долу първо, въпреки, че в момента това няма голямо значение Simple Smile
Обаче тия са постнали цяла длъжностна характеристика.

и евала за което, аз бих ги поздравила за това -няма как да има недоразумения, а какво предлага фирмата, ще се разбере на интервюто Wink. не познавам организацията, но за средно голяма фирма и тази длъжност, която предполага отделно главен счетоводител и трз, заплатата ми се струва приемлива за млад специалист.

# 230
Е толкова са им се откъснали на хората

# 231
  • Пловдив / София
Темата се измести в някакъв спор.
Но все пак и аз да се изкажа.
Мисля, че и Селика и Мирама са прави.
Понякога хората търсят каквато и да е работа. Представете си, например, ако си роден в Лом. Млад човек. Отива и завършва висше образование в София. Ще се върне ли в Лом да работи? Естествено, че не.
Основно, моят кръг приятели и познати, които се изселиха от Пловдив в София са хора, които търсят определена работа, но в Пловдив просто няма къде да я намерят. Дадох пример по-горе с мъжа ми.
Но не са малко и такива, които просто търсят работа. И те основно са от села и по-малки градове. Щото работа като продавачки и сервитьорки в по-големите градове - бол.

Иначе за връзките. Досега съм работила на три места /не броя летата, когато бях студентка и работех като продавачка/. И трите позиции, смея да кажа, че бяха/са хубави. На летището в Пловдив, в агенция за подбор и сега в голяма производствена фирма.
И на летището, и на сегашната ми месторабота има/ше шуреи, сестри, синове и бащи, учинайки и т.н. Но аз не съм с връзки, започвала съм си по каналния ред - с обяви през Джобс-а. Даже, когато отидох на летището, за първи път в живота си видях самолет на живо.
Така че зависи от мястото.

Не са само връзките на тоя свят. А това да те препоръча някой, за мен не са връзки.

# 232
  • Пловдив / София
М/у другото си търсим специалист ТРЗ. Подробности на лични.
За Пловдив става въпрос.

# 233
Няма ли някой да се похвали, че е започнал нова работа?Ходите ли по интервюта, как са минавали те? Аз съм в застой, но пък реших наесен да запиша нова магистратура и да видим тогава как ще потръгнат нещата  Rolling Eyes

# 234
Каква магистратура Алени?

# 235
Управление на проекти. Само дано я изкарат и тази година, че още го няма списъка със специалностите за следващата учебна година.

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 14:08 от aleni_cvetya

# 236
Ето ме -хваля се веднага аз започнах работа от 16.05-за сега толкова ...
Стискайте палци да навляза възможно най- бързо в нещата ,естествено на 6 месечен изпитателен срок съм и така .Успех и дерзайте

# 237
Никита, успех! Разбира се, че ще успееш  newsm10

# 238
Управление на проекти. Само дано я изкарат и тази година, че още го няма списъка със специалностите за следващата учебна година.

Такава специалност има и в СА "Д.А.Ценов" Свищов.
Ама сериозно ли записалите я мислят, че ще ги научат как се управляват проекти?. ))))
Пък и мисля, че първо трябва да се мине през стъпалото на създаването, пък после идва ред на управлението. )))))

# 239
Какво странно има в управлението на проекти като специалност? Аз имам поне двама колеги, които имат такава МБА в чужбина при това.

Общи условия

Активация на акаунт