Отговори
# 360
  • Пазарджик
МАРИЯНКАА не е опасно, но нищо не и пречи да пие но-шпа докато доки се върне Simple Smile

# 361
МАРИЯНКАА и аз съм така, на мен доктора ми каза да пия но-шпа, така че казвай да го взима смело.

# 362
Мимето* и аз съм с термин 23декември.
Кажи какви точно мултивитамини пиеш. Аз съм малко скептична към пиенето на много витамини, но ако помага на гаденето...
Отделно исках да попитам мамите как са с желанието за секс. Аз се чувствам безкрайно уморена да правя каквото и да е. Освен умора и желания нямам. Дали е нормално

# 363
Бях ви споделила,че пих деган някъде около седмица и наистина повръщането спря.Изписа ми ги лекаря при който се записах по здравна каса,само заради изследванията и болнични иначе ходя при друг доктор на частно,при който мисля да раждам.Като ,чета из нета обаче,дегана си е лекарство и не се препоръчва много за бременни.Спях го,но сега ми е много криво,че изобщо се подведох и го пих.Дано не съм направила някаква беля Praynig Praynig,пих го около седмица,много съм #Cussing out #Cussing out
gala-2002 ,при мен е много силно,даже редовно сънувам розови сънища Embarassed Embarassed

# 364
Еййй, и на мен ми се случва да ми придърпва/ пробожда или там както му се вика.
Само дето е неприятно, ама мъжа ми как се стресна че може нещо да ми има.......

Абе мацки, как са ви гърдите? Моите ще се пръснат - особено нощем като си легна нямат наместване (по принцип съм с голям бюст) направо ще се гръмна много ме болят. Вие как сте?

# 365
благодаря на всички мами за топлите думи и подкрепата.

Относно гаденето, тъй като съм фенка на д-р Михайлов(хомеопат), от една седмица пробвам с nux vomica 5ch. Може да се смучат по 5гранулки преди или след хранене или когато ви се гади.
До сега не съм повръщала, но си признавам че мнго често ми се гади. Но и не ги взимам много често гранулките:) забравям
Може да пробвате.
А с резен лимон определено ми поразкарва...
Знаете ли кога се правят първите изследвания на кръв и урина. Аз все още не съм посетила гинеколог. Дано не изпусна някакви срокове.

Аз съм на Нукс Вомика, но тя е част от лечението ми от кисти на гърдите. Само искам да вметна, че топченцата не се смучат, а се слагат под езика и не е добре да се говори и да се преглъща много, докато не се стопи, за да е по - добър ефекта. Също така, дръжте хомеопатията поне на 30 см от телефони, телевизори, контакти и всичко онова, което излъчва електромагнитно поле.  alert извинявам се, че се включих с тази вметка тук, но е важно, наистина!

# 366
  • София
Аз сега съм в болничен. Издаянвам до към обяд, но следобед съм... ами - в леглото най- добре. А ако не легна после ставам съвсем зле, както и на другия ден. Не повръщам, не ми се гади, но изпитвам огромна физическа умора... почвам да се задъхвам... и продължавам да поддържам 37.2 - 37.5.

Гърдите ми са наедрели неприятно, но нямам никакво напрежение в тях, по начало имам малък бюст.

# 367
Zuzi_79 много благодаря за включването. Аз наистина не обясних добре за хомеопатичните гранулки. Да добавя само, че когато се ползват хомеопатични препарати е добре да се избягва мента(чай, бонбони, паста за зъби - всичко с мента).
аз си прилагам едно лечение с хомеопатия за сенна хрема - надявам се да няма вреда върху бебо.
Чували ли сте за странични ефекти

# 368
Еййй, и на мен ми се случва да ми придърпва/ пробожда или там както му се вика.
Само дето е неприятно, ама мъжа ми как се стресна че може нещо да ми има.......

Абе мацки, как са ви гърдите? Моите ще се пръснат - особено нощем като си легна нямат наместване (по принцип съм с голям бюст) направо ще се гръмна много ме болят. Вие как сте?

Това с боцкането и придърпването си е нещо съвсем нормално. На мен ми дърпаше и когато бебо е потъвал в маточната стена. Сега също през няколко дни ми се появяват разни леки дърпания. Важното е да няма силна болка или кървене.

За гърдите - ами втора Памела Андерсън съм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Дори вечер като се обръщам в леглото са като пясъчни часовници...докато се наместят си ме боли. Имам и едни "парещи" болки, които си ми преминават от външната страна на гърдите. Но всичко си е в рамките на нормалното, така че ще си търпим болежките и ще си чакаме мъничките декемврийски чудеса! А до тогава ще си кукаме заедно и ще си се оплакваме ku-ku

За желанието за секс - никакво при мен, но и мъжо, откакто си видя "бобчето", както той го нарече, нещо много ни пази и не си е правил думата за секс  hahaha

# 369
добро утро на всички  Grinning
и при нас секса сме го зарязали за сега , моя си е втълпил , че ако правиме преди края на третия месец може да ме повреди нещо , а и мене честно казано въобще не ми се прави , така че няма недоволни в случая  Laughing

# 370
здравейте момичета,
 гледам пишете че не ви се прави секс,че мъжете ви ги било страх newsm78,странно ми се струва.освен ако доки не ви е забранил изрично,не разбирам защо трябва да се лишавате,но това епо лична преценка на всички ни.
моя мъж отначало се притесняваше,но след като доки ни увери,че няма проблем/без екстремални пози Blush/продължихме.имаше моменти когато само за това мислех и сънувах Laughing-хормонални възходи Laughing
пак не разбрах дали да се самоосигурявам или да си търся фирма,кое е по добро?

весел и усмихнат ден  bouquet

# 371
здравейте,момичета.аз бях на лекар.гледаха ме с вагинален ехограф.сакчето е на раснало на 16.2 мм,предната седмица беше 9.8 мм.но докторът не видя ембрион.видя нещо беличко накрая на сака,каза,че може да е,но не е ясно.нормално ли е според вас при тези размери на сака ?в заключение ми каза,че щял да е по-щастлив,ако го е видял.вика ме пак след 2 седмици.според мензиса ми аз съм в 6 седмица и 1-2 дена.благодаря ви.

# 372
галка и при мене ембриончето и сърдечния ритъм се видя към 7 седмица, така че няма какво да се стряскаш, като отидеш другата седмица би трябвало вече да го види лекаря  Simple Smile стискам палци  thumbsup

# 373
за секса - на нас ни забраниха заради зацапването, което получих, та до второ нареждане се въздържаме, въпреки че нямаме много търпение вече  Laughing

иначе аз тази сутрин нямах подобни  Sick изживявания. Като станах веднага изсмуках едно резанче лимон, сега на работа си взех и фреш с лимон и портокал, та май работи този номер.  Peace  Такова напрежение ми беше цяла сутрин дали ще се повтори вчерашното преживяване или не..

И аз в събота съм на 2ри преглед и много се надявам да чуем сърчицето и всичко да си е наред и да си расте бебчето!  Praynig

# 374
здравейте,момичета.аз бях на лекар.гледаха ме с вагинален ехограф.сакчето е на раснало на 16.2 мм,предната седмица беше 9.8 мм.но докторът не видя ембрион.видя нещо беличко накрая на сака,каза,че може да е,но не е ясно.нормално ли е според вас при тези размери на сака ?в заключение ми каза,че щял да е по-щастлив,ако го е видял.вика ме пак след 2 седмици.според мензиса ми аз съм в 6 седмица и 1-2 дена.благодаря ви.

Не се тревожи излишно. Изчакай спокойно до следващия преглед. Аз точно поради тази причина предпочетох да отида за първи преглед в началото на 8 г.с., за да си спестя притеснението. Така си видяхме бебо и си чухме пулса и сме спокойни. Надявам се и при теб всичко да е наред, само бъди спокойна!

Общи условия

Активация на акаунт