SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 051
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Пожелавам ви "Лека нощ" с една стихотворно-снимкова азбука на "Свръхестествено":
http://www.buddytv.com//slideshows/supernatural/the-abcs-of-supe … atural-51929.aspx
(by BuddyTV)

A is for Alastair Hell’s torture-loving baddie

B is for Bobby The boys’ surrogate daddy

C is for Castiel, A noble angel of the Lord

D is for Dean, A hero who won’t be ignored   

E is for Eve, The Mother of All

F is for Fairies, They’re vicious and small

G is for Ghostfacers, The nerdy Harry and Ed

H is for Hunters, Who kill scary things dead

I is for Impala, Dean’s beloved car

J is for John, The most bad-ass dad, by far

K is for Knife, Which kills demons with rage

L is for Lucifer, Who was trapped in a cage

M is for Mary, The boy’s dear, sweet mama

N is for Necklace, Which Dean threw away, causing drama

O is for Orange, The color of their jail outfit       

P is for Paris Hilton, A shapeshifter they did outwit       

Q is for Queasy, A feeling caused by the show     

R is for Roadhouse, A bar where Hunters would go

S is for Sam, A big, giant boy       

T is for Teddy Bear, The suicidal stuffed toy

U is for Uriel, Who called humans monkeys made of mud     

V is for Vampires, Who love sucking blood

W is for Winchesters, The boys’ last name, like Smith or Jones     

X is for X-Rays, Which showed Enochian symbols on their bones

Y is for Yellow, The color of Azazel’s eyes     

Z is for Zombies, Who come when the dead rise.

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 02:18 от Dana_Scully

# 436
Бела,
Благодаря, мила !

Ехааа, Dana, благодаря за труда ти   bouquet .

# 437
Айде поспаланки на кофитуу  Grinning

И едно специално за Импалка  Wink

(Цъкабълвайте)
ПС: doh Забравих Касито

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 07:51 от Mother 0f All

# 438
Добро утро!
Не съм влизала от няколко дена и съм изпуснала сума ти неща  ooooh!.
Цял кънвеншън - чудесни снимки  Heart Eyes. Малиии, Дженсън какъв е хуууубав!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Рождения ден на Лили - Жива и здрава да си и все така прекрасна!  Hug
Пролетно почистване - как ме е яд, можеше и аз да позачистя малко и да намажа среща с Тренера  Mr. Green.
Което ме посеща, че и неговата годишнина пропуснах  Embarassed.
В заключение мога само да кажа - да би в тема седяло, би чудо видяло. Де да бях седяла и аз.

# 439
Добро утрооо  Hug Младият Дийн, толкова е влязъл в образ, че копира несъзнателно действията на Дженсън с микрофона  Laughing  цък -

Злате и мен много ме е яд, че не взех участие и не се пренесохме да си починем с Каси на някое плажче в Шамаим Simple Smile Ама който не работи, няма да яде, в нашият случай да консумира в друг смисъл сладкишите и кафето  Laughing  Но др път ще знам, първааа съм!  Hug

Розе моля те, предизвиквам те, пиши и ни пускай. Даже ако може някаква традиция да си направим, да чистим, мием, копаем, плевим, лъскаме, каквото трябва  Hug В началото на седмицата , в края , по празниците ще готвим, каквото Чък ни отреди Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 09:47 от Aquariel

# 440

...
- Аз съм валкирия! – заяви властно тя. – Аз отвеждам мъртвите воини във Валхала, аз наливам на Один мед и вино в златен бокал. Имам вина за състоянието на брат ти, но съм и единствената, която може да помогне за оздравяването му. Не се гордея с постъпката си, ако те интересува...
Сам също се изправи и силното му тяло надвисна над нея.
- Единственото, което ме интересува – каза той, хващайки брадичката й, - е Дийн да се оправи.
Горещият му дъх обгърна лицето й и тя го погледна право в очите - Намери тогава кръв от агне и остави останалото на мен.

През това време, Дийн продължаваше да се чувства все така зле. Единсвеното му моменти когато болката го напускаше бе когато идваше сестра Герха. Висока, снажна и с пищни форми норвежка. Бе мила и учтива и имаше най топлите и прекрасни синьосиви очи. Очи с цвят на развалнувано море в което всеки би искал да се удави. И макара да се разбираха трудно, поради лошия и английски, за Дийн бе истинска радост, когато тя му идваше на визитация.
Достявяше му удоволствие да гледа как се движи из стаята, когато оправяше леглото му и всяко нейно неволно докосване. Достявяше му удоволствие да гледа физиономиите и жестовете които прави опитвайкисе да обясни нещо и с малкото думи на английски които знаеше. Но за пръв път изпитваше нещо повече от сексуално желание. Герха го превличаше, но по начин много по различен от .... Дийн не можеше да си обясни този феномен, ... чувстваше я като ... Сам!!!
И днес както вчера, Герха влезна в стаята му и изчуролика "Добро утро, Дийн".
Все още замаян от болкоуспокояващите хапчета, Дийн се надигна на лакът и разроши леко косата си. 
- Надявам се не си сънуевал мен- каза дяволито Герха и докосна леко върха на носа му.
В този момент Дийн погледна на долу и видя, че не само той се е събудил. Лека червенина заля лицето му, усмихна се накриво и се опита да се прикрие.
В това време врата се отвори и огромното тяло на Сам изпълни рамката й.
Герха се обърна рязко готова да протестира, че все още е рано за визити, но остана с отворена уста.
Гледаше към Сам и не можеше да откъсне поглед от тръпчинките опявили му се на лицето.
- Герха ..... Герха !!!- Дийн се опита да я върне отново на земята - Това е брат ми Сам, ... Сам това е сестра Герха, моят ангел хранител ...
- А? Ооо!! Приятно ми е.- каза с твърд акцент Герха.
- Били ни оставила за малко, скъпа? - каза Дийн и й смигна леко.
- Разбира се!- Герха излезе от стаята видимо притеснена.
- Сами не знам какво им правиш на тукашните жени, но ги подлудяваш. От рамерите ти ще да е, да знеш.
- Ти какво, да не ревнуваш?- Сам присви очи и се ухили накриво.
- Какво? Аз? .... Както и да е. Открили нещо?- побърза да смени темата Дийн.
- Че това което ти се случва не е случайно ... и, че Хербьорг е валкирия! Че трябва да намерим кръв от агне и още нещо , за да открием листо от Игдрасил  ио да го сдъвчеш за да ти мине това което ти е.... нищо по странно от нормалното ...

# 441
Офф топик: Злате стоя и ти гледам гифа в подписа вече 10 мин, страхотен е! И мъжо викнах да му го покажа. Много е реалистичен!  Hug

Дейна много готина азбука Simple Smile

# 442
  • # супернатурална #
Добро утро!

Младият Дийн, толкова е влязъл в образ, че копира несъзнателно действията на Дженсън с микрофона  Laughing  цък -

Знаех си, че има потенциал в това момче! На мен много ми хареса как изигра Дийн, както и всички останали хлапета. Това, че се появява по конвенциите означава ли, че ще го видим отново в сериала? Според мен щеше да е много подходящ за ролята на Адам, този другия не беше съвсем убедителен, особено като приемно тяло на Майкъл.

Относно най-пресното промо...което май всички изгледахме, въпреки клетвите за непорочност  Mr. Green - струва ми се че мадамата не е случайна, в смисъл прекалено е хубава, а и известна, както се оказа, за да я хабят за епизодична роля. Мисля си, че е я демон, я някакъв ключ към загадка, я ще се сближи със Самито  Whistling

# 443
Офф топик: Злате стоя и ти гледам гифа в подписа вече 10 мин, страхотен е! И мъжо викнах да му го покажа. Много е реалистичен!  Hug
  Мерси, мерси! И аз много  си го харесвам.

Дай да разкрася малко темата

цък

# 444
  • В средата на времето

Ще докараш припадък на Дейна. Отново. Посред бял ден Grinning

Мислех си за серията вчера. Кас каза, че е измъкнал Сам от клетката. (нямам спомен, но тук имаше ли такива предположения?)Това значи ли, че е могъл да измъкне и душата му?  Thinking Защото съм сигурна, че Кас каза, че не може да върне душата на Сам (естествено, възможно е да е излънготил) и за това Дийн ангажира Смърт.
Не стана много ясен казуса със Самовата душица и действията на Кас.  Rolling Eyes

# 445
Мислех си за серията вчера. Кас каза, че е измъкнал Сам от клетката. (нямам спомен, но тук имаше ли такива предположения?)Това значи ли, че е могъл да измъкне и душата му?  Thinking Защото съм сигурна, че Кас каза, че не може да върне душата на Сам (естествено, възможно е да е излънготил) и за това Дийн ангажира Смърт.
Не стана много ясен казуса със Самовата душица и действията на Кас.  Rolling Eyes
Каза, че е измъкнал Сам, но си е надценил възможностите като е решил да го направи е не е успял да измъкне и душата. Все пак, ако си спомняш, като разказваше на Дийн как го е извадил от Ада каза, че тогава са били повече ангели, май цял взвод, или както там им се казва формированието.

Като ще припадам Дейна, дай да тръшна и Галя  Mr. Green

# 446
  • гр. София
Ей, голямо тръшкане е настанало.
Пак ще тичам с възглавниците като изоглавена... Rolling Eyes

# 447
  • В средата на времето
Каза, че е измъкнал Сам, но си е надценил възможностите като е решил да го направи е не е успял да измъкне и душата.

Това ми е минало скорострелно покрай ушите вчера.  Crazy Ще повтарям май. Laughing

# 448
  • # супернатурална #

Като ще припадам Дейна, дай да тръшна и Галя  Mr. Green

Злате, търсиш си го почти колкото Джаред от гифчето  Mr. Green И двамата ще си го получите, рано или късно  Flutter  Laughing

Сега като подхванахте пак темата за Кас и душата на Сам, се сетих, че всъщност когато Кас проверяваше дали е в наличност, вече е знаел, че не е. Или пък тогава чак е разбрал  newsm78 И ако все пак е знаел, много лошо постъпи с клетото бездушевно тяло.
А онзи ден някой имаше теория, че Сам и Дийн могат да станат ангели. Това дали е възможно? И как се създават ангелите, за демоните вече разбрахме, че са били хора.В серията с Ана, разбрахме за обратния процес - как от ангел да станеш човек. Значи принципно е  възможно и другото.

P.S Ето за сега тъпканото за Златото  Hug

# 449
Хак да ми е  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт