SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 117
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Импалка ето за лека нощ Simple Smile

# 496
# 497

Ще докараш припадък на Дейна. Отново. Посред бял ден Grinning

hahaha Направо си бях умряла като го видях на обяд, но нямах възможност да вляза и да коментирам по-подробно. Иначе, Злате, мерси! Hug

Авъх, чета и се хиля, хиля се и чета - много вазелин, много горелки, чудно нещо. Аз се присъединявам към групата, дето категорично не мож' го изтрая това нещо, наречено СПН с български дублаж, но пък веднага направих проверка в любимия 1х04 дали наистина Дийн не говори за вазелин и горелки... чесно да си призная, нито вазелинът, нито пожарникарския маркуч ми се вързаха като смисъл, то явно и затова Папи го е превела другояче. Wink

Клипчето на ash е велико! Няма такъв смях. Само се сетих, че е забравила да направи аналогия с Планината Броукбек, но ние и сами си се сещаме за нея, нали Mr. Green

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 01:40 от Dana_Scully

# 498
Цитат
Гледаше към Сам и не можеше да откъсне поглед от тръпчинките опявили му се на лицето.
- Герха ..... Герха !!!- Дийн се опита да я върне отново на земята - Това е брат ми Сам, ... Сам това е сестра Герха, моят ангел хранител ...
- А? Ооо!! Приятно ми е.- каза с твърд акцент Герха.
- Били ни оставила за малко, скъпа? - каза Дийн и й смигна леко.
- Разбира се!- Герха излезе от стаята видимо притеснена.
- Сами, не знам какво им правиш на тукашните жени, но ги подлудяваш. От рамерите ти ще да е, да знеш.
- Ти какво, да не ревнуваш?- Сам присви очи и се ухили накриво.
- Какво? Аз? .... Както и да е. Открили нещо?- побърза да смени темата Дийн.
- Че това което ти се случва не е случайно ... и, че Хербьорг е валкирия! Че трябва да намерим кръв от агне и още нещо , за да открием листо от Игдрасил  ио да го сдъвчеш за да ти мине това което ти е.... нищо по странно от нормалното ...

В следващите минути Сам разказа на Дийн какво се беше случило и какво беше разбрал. Дийн слушаше напрегнато. Доброто му настроение от събуждането и мислите за сестра Герха бяха отстъпили пред сериозността на ситуацията и чувството за дълг. Не му беше приятно, че трябва да остави брат си да се справя сам. Предпочиташе да е до него, за да  му помага и, разбира се, да го наглежда. Независимо от възрастта му, Сами си беше неговото малко братче и той никога нямаше да спре да го пази. Къде, по дяволите, щяха да намерят кръв от агне насред Осло?! Този въпрос не му даваше покой.
- Ще питам Хербьорг за това – успокои го Сам. – Сигурно ще има някоя ферма недалеч от тук. Ще взема кола под наем и ще отида.
- Не можеш ли направо до месарския магазин да отскочиш?
- Няма да има смисъл. Месото в магазините е обезкървено.
Дийн прехапа устни, а после изруга.
- Мамка му! Точно сега ли трябваше да съм болен! – Той извърна очи към Сам. – Ще се справиш ли?
Сам примига.
- Разбира се, човече, да не съм малко дете! Ще те измъкна от тук в най-скоро време.
- А копието? Как ще го намерим?
Сам направи продължителна пауза. Между веждите му се появи малка бръчица, а очите му загледаха строго.
- Не съм сигурен, че мога да простя на Хербьорг това, което ти стори – каза той. – Затова не знам дали ще искам да й помагаме в търсенето на копието.
Вратата се отвори и свежото лице на сестра Герха се показа в пролуката.
- Всичко наред ли е с пациента? – попита тя, усмихвайки се широко.
- Да, сестро! – отвърна рязко Сам, извръщайки се към нея. – Бихте ли ни оставили сами, ако обичате!
Жената смутено отстъпи назад и затвори вратата.
- Ето заради това – отбеляза Дийн, опитвайки се да докара усмивка на умореното си бледо лице – няма да си хванеш сериозно гадже. Жените не обичат да им се говори така.
- И кой го казва – изгледа го снизходително брат му, - човекът без нито една сериозна връзка в живота си!
Дийн се прокашля и повдигна вежди.
- Добре де, добре – поправи се Сам, – човекът без нито една сериозна връзка в живота си като изключим Лиса. Но с нея се задържа толкова време единствено, защото тя те търпеше, а не заради собствените ти заслуги.
Дийн изсумтя без да казва нищо. Това хлапе можеше да го побърка!
Когато Сам си тръгна той усети как мрачни мисли започват да се въртят в главата му. Стана му криво. Дори присъствието на сестра Герха не можа да го накара да се почувства по-добре.

Добро утро Grinning Хайде, девойки, давайте кафето, ако може с някой по-голям шоколад, че да ми светне Grinning

Едит:Видях преди малко ей това Heart Eyes

А тук са снимките от цялата конвенция...

А като видях това  Joy

се сетих за Злата Grinning

Joy Joy Joy и коментарът: "JENSEN ROSS ACKLES YOU NEED TO STOP"

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 09:26 от Apocalyptic city

# 499
Добро утро ... кафе и шоколад ... веднага ... Сити, мила специално за теб  Hug

отивам да припадам тихичко  smile3544 smile3544 smile3544 то бива, бива красота, ама чак толкова е непростимо ...

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 09:34 от bichito

# 500
Добро утро!  Simple Smile

Кафе: (цък)

и шоколад: (цък)

# 501
  • В средата на времето
А тук са снимките от цялата конвенция...

Уау, колко снимки Shocked Heart Eyes Мерси много Hug  bouquet

Тези двете направо ме развълнуваха Crazy
1 2

# 502
Леле, колко шоколад, останаха само станиолите..
Много, много снимки, направо да зарежеш работата поне за малко...
На тази Дийн ми напомня за Мона Лиза в мъжки вариант Grinning

# 503
Здравейте!

Честит рожден ден на малката дукеска със закъснение!  Hug  Жива и здрава да расте, да радва мама и тате!

Хахахаха, Инче, много готин тоз мачок!

Това е специално за Изи  Hug, тя го обича такъв брадав

# 504
На тази Дийн ми напомня за Мона Лиза в мъжки вариант Grinning

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

е няма такова определние за Дженсън

hahaha hahaha hahaha hahaha

бил Мона Лиза

нееееееееееееееее могаааааааааааа щее умраааааааааааа от смяях

Joy Joy Joy Joy[/color][/b]

# 505
Привет!
На рожденичките Честито на патерици! Да са живи и здрави и много щастливи!

Котьо-масажист, много обичам такива котенца Heart Eyes

Присъединявам се към мнението на Бичи, то бива красота, ама чак пък толкова smile3544 smile3544 kiss kiss kiss

# 506
  • КиТ
Лилд дано наистина добре е минала матурата по бел и ще стискаме палци и за другия,какъв избра?Иначе скоро и моя ред ще дойде и ще се облажа солидно с подаръци Whistling Whistling Whistling Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ох колко  е прекрасно това студенство,а след една година свършва,чак не мога да повярвам Rolling Eyes

Белс мерси за тематичните подаръци  bouquet  bouquet  bouquet

Duchess честито на малка пораснала госпожица  bouquet  bouquet  bouquet

Горелка и вазелин това ме разби  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha,и аз не бих си причинила бг дублаж,но това бих го чула,ако го има някъде във вбоха Thinking

Дес ти от тук ли ти дойде тая идея за смяна на ника,аха Mr. Green,бе разобличих те,ма малко късна Blush

Мирка и аз си я е четях Мирка,като Изи  Hug Hug Hug

Белс що бе заел е същата стойка,само усмивката липсва Mr. Green

# 507
Мммм красота и микрофони леле! Думи нямам, но и време нямам, само надничам и вдишвам и издишвам  Joy

# 508
  • В средата на времето
Това е специално за Изи  Hug, тя го обича такъв брадав

Ух, туп-туп, мерси Heart Eyes Hug
Изида го обича брадав, ама вече е станал много брадав и му е време да се пообръсне малко Laughing или поне да я оформи, щото брада тип "бе мързи ме да се бръсна" може да е само за кратко Laughing

...а котаракът от гифчето колко прилича на моя Блекун...

# 509
Оооо, Изи аз бих помогнала веднага  Hug. Ще го обръсна на драааааго сърце. После ще го измия, изкъпя, и по някое време ще ти го доведа, чист и прилежен  Twisted Evil  Peace.
Duchess, (на голяма патерица  Embarassed) да вие жива и здрава малката дукеса, Много да ви радва и вие да я слушате.

Лили, само по някое време да не забравиш да издишаш ...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт