SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 032
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Ех, искам и аз такава палатка! Simple Smile

Dess, как тъй няма да го пипваш през медения месец? Да няма да играете шах, когато останете насаме под върбите?

# 541
Знам на коя кола ще се натоварим всичкиии  Mr. Green най-хубавата!
Tуй е за мен нали Mr. Green ? Няма проблем - ще ви извозя, а на връщане кумовете ще ги лашкам поне два дена по най-затътнените пътища. Черна (натюр), бяла или Барби-розова hahaha ме искаш? Даже ще разреша да ми лепнете няколко джуфки тук-там Tired .

# 542
Ех, искам и аз такава палатка! Simple Smile

Dess, как тъй няма да го пипваш през медения месец? Да няма да играете шах, когато останете насаме под върбите?
Ще ги оставя да се порадват един месец,какво да ги правя  Twisted Evil Пък за ергенското парти ще си помисля  Laughing

Иначе след като се освободи палатката, заповядай ми на гости  Grinning

ПП: Импалка кутийки ще слагаме ли да дрънкат  Grinning

# 543

Сега се търси човек, който да държи шлейфа на булката.

Аз, аз!  Laughing

# 544
Импалка искаме те черна, лъскава, красива, класическа...никакви джуджафки, сватбата ще е свръхестественна  Mr. Green Никакви кукли с рокли /леле вярно помните ли едно време/, най-много няколко балона с пентаграмки и devil trap-ове Simple Smile  Hug

Дейна, тя Дес си има нещо с Кас, оттам и с Мишата, че аз затова, нали сме си наши, ще менкаме, кво да правим, то и на мен ще ми се ще да отскачам до градинката  Laughing

Kумовете се чудят какво да облекът   Laughing

# 545
Че какво се чудят  Rolling Eyes да идват само по кожа  Joy Joy Joy

Отскачайте г-жо Колинс нямам нищо против   Hug

# 546

Kумовете се чудят какво да облекът   Laughing[/color]

Няма какво да се чудят:
Тренера е доказал, че смокинг му стори smoking-hot:

Сами също има какво да облече:
или, ако държи да е по-неформален, така:

Но, честно да си признаем, най-много би ни се харесало, ако дойдат така:

Mr. Green Тъкмо ще ни спестят работа по събличането. Wink

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 00:19 от Dana_Scully

# 547
Че какво се чудят  Rolling Eyes да идват само по кожа  Joy Joy Joy
Силно подкрепям, но се опасявам сватбата да не се превърне в едно друго нещо, масово едно такова Whistling .
Ама съм и аз ooooh! : и с космонавтски костюми да дойдат - все тая...

Младоженката, Hug
Благодаря   bouquet (тайно се надявах да си остана и аз по натура натурална Joy ). И честито Heart Eyes ! Желая ви дълги години семейно щастие Hug , което явно ще споделяте с трети, четвърти, пети лица Wink ...

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 11:34 от Impala

# 548
Силно подкрепям, но се опасявам сватбата да не се превърне в едно друго нещо, масово едно такова Whistling .

Няма страшно Mr. Green Ще гледаме да съблюдаваме реда - т.е. всяка шаферка по реда си Grinning

# 549
Може и по две за по-бързо Joy , понеже все пак сме се събрали с повод. Пък и кумовете ще вземат да клюмат от умора. После - ясно Whistling .
PS. Галче, къде си, мило? Липсваш ми Sad .

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 11:35 от Impala

# 550
Хахахахахах май трябва да вземем една шатра с монтиран апарат с номерчета  Laughing да сложим кумовете вътре и да се чака на опашка  Laughing

Дейна ако дойдат така както предлагаш само по колани, мисля, че сватба няма да има  Laughing Laughing Laughing

Викат ме,

отивам да "спинкам"  Crazy

Белллллссс къде си и ти липсваш!!!

# 551
Хахахахахах май трябва да вземем една шатра с монтиран апарат с номерчета  Laughing да сложим кумовете вътре и да се чака на опашка  Laughing

Чудесна идея! Това нововъведенията на Краули имат наистина блестящо приложение! А на която й мине реда, взема си ново номерче и отново застава отзад на опашката, нали? Simple Smile Mr. Green

# 552
Ааа не,до края на медения месец не го пипвам  Simple Smile след това ще видим  Whistling Обещавам,че ще сте сами  в палатката  Grinning а аз ще се изнеса при Бичито на острова  Whistling

Дес  Hug, айде идвай, ние ще чакаме кумувете да дойдат при нас (а те ще дойдат  Mr. Green) подобаваЩо облечени .... а те ако ще и с водолазни костюми да се появят ... все тая.
Пък и банкета ще е при нас

Мммм т'ва с номерчетата е супер идея  Peace ... .

# 553

Бичи паля джапанките и пристигаммм.. Laughing  Hug

Вече нямам търпение и еле като чух за номерата  Crazy айде бе женете се по бързо  Joy

# 554
 Joy Joy Joy  Под масата ли сте или под палатката  Grinning    Взимам си номерче и се връщам да проверя дрес кода какъв е и и и аз паля джапанките  Mr. Green   пък ще видим кой кум, кой сват, кой на булката брат  Joy  или на Импала дубликат  Mr. Green

Кафе или шоколад? Разполагайте се     Микрофони?  Цък за усилване на звука  Grinning  Прекаленото ободряването е на ваша отговорност  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт