ФУТБОЛНИ фенове ..::11::..

• 20 437
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • España

ей тез ми харесват newsm78

# 631
Блу,какво дочуват моите уши......  Laughing..ще вземате Кака? newsm78

Ми май, май.... а и майка му вече се похвали в туитър, че ще се местят в Лондон лятото. Много скептично съм настроена вече към подобни "звезди".

# 632
Малейййй,аз също видях ,че Тевес изравнил Митака..
КИА,ето нещо ...кат за нас smile3503  
Ми ще го изравни и ще го мине, няма да чака Съра да си раздъвче стратегията.. пфффф как ме е яд за нашия.  Close    Не съм толкова фенка на Бербатов, колкото ме е яд на англичаните. Ми не го уважават изобщо - да се маха лятото и тва е!  Да върви в Байерн (ако още го искат), немците поне са доказали не веднъж, че толерират чуждите играчи..

Роми, благодаря ти за линка мила, знам за Серхито ест... Hug Човека е роден мадридист, аз го казах още през ранната 2005-а като дойде при нас от Севиля, но тогава ви нямаше Вас да споделям в БГ Мама..  Laughing     

Ето ти обратен линк, щото видях, че си постнала нещо за Сираков  - http://www.youtube.com/watch?v=39wmNsUCv6I
Кой е Сираков, за да дава оценки на терена в Стара Загора?!
И прав е Венци! И тука понеже може да стане много сериозна дискусия, повече няма да коментирам за БГ футбола..., че имам много какво да кажа...  Peace      Да не ставаме на кълбета..  Joy       

Блу, Кака е перфектен футболист, когато не е контузен, т.е може да разчитате на него десетина мача през сезона - от мен да мине - вземайте го!  Mr. Green     

# 633
Добро утро.Днес ще гледаме Порто Брага.

# 634
Днес ще гледаме Порто Брага.

За кой ще викаме? Фенове тук на някой от двата отбора?

Блу, ако може една малка и кратка анкета за довечера?

Аз за Порто май.......Но пък Брага се справи отлично до сега, защо да бъда за по-силния? Та може и в последния момент да реша да викам за Брага......

Тук е имало купон, по-късно ще го прочета........

# 635
Ей го къде.. житната бегачка Тевес изравни Митя
Житна бегачка!?

Приемам залози, че Фърги ще излъже Гуардиола, който не го е срам да се обзаложи.. Давайте каквото имате.  Mr. Green  
Въпроса е ти какво ще ни дадеш Mr. Green.

За довечера всичко е ясно. 'Интригата' ще е до 1-я гол на Порто.

# 636
Маме, ако спра пак тая анкета, ще трябва да я пускам за трети път утре и ще си изгуби смисъла Simple Smile
Пък и довечера мача е ясен  Laughing Всички сме за Порто, без 2-3ма , които ще са опозиция, за  да е интересно, не че си мислят, че Брага ще победи Simple Smile

Киа, да, знам че Кака е много чуплив, като Торес Simple Smile
Явно ще взимаме големи имена, които са излезнали от форма и не се знае дали някога ще си я върнат. Такива, които лежат на стара слава  ooooh! Иначе ни трябва футболист на позицията на Кака.

Тевез ако не беше толкова време контузен, щеше да мине Бербо с много, така че не се ядосвайте Simple Smile Не е като да не си го заслужава първото место, не че не искам Митко да стане гол майстор, де. Вярно е, че и той не игра в доста мачове, но не е като да нямаше шанс.

# 637
И да ти кажа под секрет,че МЮ ще бие Барса,когато Азис роди,Моуриньо поеме отбора на Турно Мъгуреле,а Ал Джазира започне да предава Евровизия(като за последното не съм много сигурна,предвид тазгодишния азиатски победител,но това е тема на един друг под-форум!) Joy Joy Joy
Ромииии мъжо каза след девет месеца, да идваш да изродиш бебето на Азис  Mr. Green Hug
Относно трансферите и аз ви давам Кака ..  Whistling добър е но ... рядко имаме удоволствието да го гледаме  Whistling
Киа, а ние последно някои ще купуваме ли?  Thinking

# 638
  • Срещу планината:)
 Flutter Привет,ще гледаме ли мача

cheers

# 639
  • España
Oooo,Aни,ти възкръсна.... Hug...Азиз няма да го ИЗРОДЯ ,щото е мого... newsm78 ИЗРОДСКО някак си...поне НЕ и докато не си махне френския маникюр Joy Joy Joy
Балета не знам кого ще купувате ,но днес аржентинците пишат,че Тевес не ще в Реал.... #Crazy
Маме,няма да те дразня много,обаче моите хора пак ви "надуха шушоните"  Laughing,при това в Добрич!!! hahaha Hug
Ох,гледам мача,но нещо не ми е много интересен....ми...португалци Laughing...викам за Брага за разнообразие! hahaha

Между другото днес не ходих за очилата,щото ме досрамя Embarassed,обаче човекът се обадил ма мъжа ми да каже,че ме чакат утре да си избера Wink

# 640
Гледам и аз вече  Grinning Айде, Брага (само заради идеята, че са по-слабите)  Joy

Днес ходих на Левски-Славия (3-0) - доста скучно беше, но бях с очила  Joy
Айде, Роми, да покажеш после и твоите  Hug

# 641
  • España
Гледам и аз вече  Grinning Айде, Брага (само заради идеята, че са по-слабите)  Joy

Днес ходих на Левски-Славия (3-0) - доста скучно беше, но бях с очила  Joy
Айде, Роми, да покажеш после и твоите  Hug
Ще ще.... Laughing Брага добре се бранят за сега Laughing
НАЗДРАВЕ,кат си рекла!!! Сега на Сарк очаквам да й светне 'СИГНАЛНАТА ЛАМПИЧКА"... hahaha

# 642
  • Ænima/Albuquerque
Сега на Сарк очаквам да й светне 'СИГНАЛНАТА ЛАМПИЧКА"... hahaha

Mr. Green cheers cheers cheers

# 643
  • España
Сарк,знаех си аз...ВЪЛШЕБНАТА ДУМИЧКА действа! Laughing

Изгубих картина и ....г'лей к'во стана.... LaughingПорто ,май май решили "интригата"! newsm78

# 644
  • Ænima/Albuquerque
Тука съм, тука съм... бирата е до мен.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт