ФУТБОЛНИ фенове ..::11::..

• 20 520
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Вид бръмбар. Не с цел обида, моите приятели го наричат така, тъй като понякога повече тича и по-малко мисли. Но пък е доста ефективен, това никой не може да му го отрече.

Ани, последно се чува, че Моу иска Агуеро, също се говореше и за Тевес. Иначе нали взехме един турчин (халф някакъв) и освен него Алтинтоп май се натиска да идва като свободен агент.
Сигурно е почти, че Ласката си заминава през лятото.. Аз не съм много съгласна де.  Sad 
Пепе и Рамос преподписаха, единия за 4г, другия за 6г. - това е добрата новина.
Адебата си заминава и предполагам, че ще търсим трети нападател лятото, мен ми се искаше да погледнат към някое име от школата.  Simple Smile 

Блу, можехте да вземете ВДВ, че и за малко пари го пуснахме.. Снайдер също не е лош избор и май много много не му се стои в Италия.  Simple Smile 

# 646
  • Манчестър
Вид бръмбар. Не с цел обида, моите приятели го наричат така, тъй като понякога повече тича и по-малко мисли. Но пък е доста ефективен, това никой не може да му го отрече.

Ани, последно се чува, че Моу иска Агуеро, също се говореше и за Тевес. Иначе нали взехме един турчин (халф някакъв) и освен него Алтинтоп май се натиска да идва като свободен агент.
Сигурно е почти, че Ласката си заминава през лятото.. Аз не съм много съгласна де.  Sad 
Пепе и Рамос преподписаха, единия за 4г, другия за 6г. - това е добрата новина.
Адебата си заминава и предполагам, че ще търсим трети нападател лятото, мен ми се искаше да погледнат към някое име от школата.  Simple Smile 

Блу, можехте да вземете ВДВ, че и за малко пари го пуснахме.. Снайдер също не е лош избор и май много много не му се стои в Италия.  Simple Smile 

аааа..долу ръцете от Снаидер....той ще идва при нас..

# 647
Като гледам португалците всички ни са приспали. Толкова отегчителен мач, че и финал не бях гледала скоро, на всичко отгоре трябваше да се търпят капацитетите от Канала, плюс скапаното съотношение на картината.. Добре, че свърши бързо.

Иначе е интересна купата на ЛЕ, изглежда все едно на ръка са я сгъвали..  Mr. Green че и тежала 15кг., трябваше всички да са такива, за да не могат да ги чупят толкова лесно..

# 648
аааа..долу ръцете от Снаидер....той ще идва при нас..
А така ли.. прощавай тогава   Laughing
Не знаех за плановете на Фърги, не ми изглежда много склонен да се харчи.. thumbsup   Grinning 

# 649
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Иначе е интересна купата на ЛЕ, изглежда все едно на ръка са я сгъвали..  Mr. Green че и тежала 15кг., трябваше всички да са такива, за да не могат да ги чупят толкова лесно..
......  hahaha дори и автобус да мине отгоре им  Joy

# 650
Киа, ВДВ го исках от миналия сезон, ама той май иска да си седи в Тотнъм. А Снайдер кой не го иска.. Simple Smile Ама Съра ще наддава до последно за него ми се струва. Иначе на нас той би ни свършил перфектна работа.
Аз още си искам Агуеро, ама....май май ще трябва да се простя с тази си мечта да го видя в синия екип...Cry
Сега дано осъществим сделка с Мата, пък другото каквото дойде Simple Smile

Под "иначе нали взехме един турчин" Сахин ли имаш предвид? Simple Smile Сега казваш "някакъв си", но ще си говорим другата година по това време. Уникален футболист е, дано да има късмет в Реал.

-----

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2712761 хаха, не знаех, че е имало такъв банер  Grinning

А Стекеленбург хвърли една четка на Юнайтед Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 04:05 от -True Blue-

# 651
hahaha дори и автобус да мине отгоре им  Joy
Именно..  Mr. Green

Блу, на тоя Агуеро не знам какво му харесваш, според мен си имате много класни нападатели в момента.
Същия Сахин, ми не се сетих веднага за името. Писах някакъв халф, понеже малко гледам Бундеслигата, не съм го гледала и не зная на каква точно позиция играе.. Крило ли е, плеймейкър ли, дефанзивен халф ли.. Но щом казваш, че е добър значи наистина е такъв.  Simple Smile  
За тоя банер не знаех и аз, бях чувала само за табелата където пишело "Тевес, добре дошъл в Манчестър"  като премина в Сити.  Laughing  

Евала и на нашите за инициативата от вчера;
http://www.gol.bg/realmadrid/2011-05-18/real-pravi-2-2-v-blagotv … telen-mach.105211

Това и преди време за фланелките с надпис "Animo Abidal" защото футбола си е футбол, но преди всичко сме хора.

П.П А кой Мата? Нашето момче ли искате, във Валенсия където играе сега..

# 652
На друго нещо интересно попаднах, след снощната победа на Порто, ЦСКА май прескачат един кръг и се класират направо за 4-ти предварителен. Ето анализа на момчето.

Цитат
Забравих да отбележа, че освен в полза на ЦСКА, победата на Порто е от полза и за Левски !!!

Преди финала на ЛЕ Левски се падаше на 38-мо място по коефициент от класиралите се тимове в ЛЕ (или от тези, които към днешна дата са на местата, даващи квоти).

Това означаваше, че ако фаворитите в 1-ви, 2-ри и 3-ти кръг отстранят аутсайдерите, то в 4-ти кръг Левски се падаше 1-ви непоставен отбор. (74 отбора играят за 37 места в групите)

Сега обаче, местата в групите стават 38 и вече 38-ия в класирането по коефициент става поставен !

Така че - Левски вече е поставен в 4-ти кръг, ако приемем, че със сигурност ще прескочи 3-ти.
Хубаво за нашите отбори!
Нищо, че гола на Порто малко е бил от засада. Сефте.. Те са приспали и страничния с това умряло темпо, и аз толкова гледах снощи..  Laughing

# 653
Знам аз какво е житен бегач, но се изненадах понеже точно за него това изобщо не е подходящо определение. Ако някой в Сити тича повече отколкото мисли това е Балотели.

Иначе много скучен мач снощи, явно Порто бяха подценили много Брага и въобще не можаха да си играят играта. По 1 голово положение за цял мач и за 2-та отбора, Порто просто си го вкараха. Заслужаваха да им изравнят заради поведението.

# 654
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Вижте как Марио Балотели загрява за мач  Joy Joy Joy

# 655
Знам аз какво е житен бегач, но се изненадах понеже точно за него това изобщо не е подходящо определение. Ако някой в Сити тича повече отколкото мисли това е Балотели.

Съгласна съм.

Киа, да, за Хуан Мата иде реч Simple Smile

Хахаххаха, Емо, много се смях  Laughing

# 656
# 657

в неделя ще е мнооого интересно Simple Smile

# 658
Бирмингам са пътници. Допускам че 3-я отбор ще е Блекпул.

# 659
Аз искам Блекпул да останат, заслужават. А Уигън и Блекбърн - ВЪН!  Twisted Evil Grinning

Общи условия

Активация на акаунт