ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 35 912
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Може да не и харесва, да те агитира или да ти се кара, но няма право да отказва заради това.
Но пък от друга страна за какво ти е падиатър, с който ще си в непрекъснат конфликт?  Rolling Eyes

# 181
Аз като казах на нашия педиатър, че не искаме ваксини, тя ни каза, че тогава не можела повече да бъде ЛЛ на детето...
И ще си от мойта банда за бойкотиране на педита Wink
НАЙ.... професия в света!

# 182
Аз като казах на нашия педиатър, че не искаме ваксини, тя ни каза, че тогава не можела повече да бъде ЛЛ на детето и да сме си търсели друг  Whistling Та сега какво, ами ако този другия също не ни иска поради тази причина  Thinking Не, че ми трябва толкова педиатър, ние си ходим и на частно, но все пак  newsm78
Кажи и да ви смени  Whistling

# 183
Здравейте . Искам да попитам има ли някой от Горна Оряховица или Велико Търново. На нас ни предстоят имонизации ,но ние несме съгласни. Искам да се консултирам с хора от тези градове. Благодаря предварително

Имам приятелка от Търново, която не слага ваксини. Но ако питаш за лекар, нейният не се е съгласил да ги вписва без да ги поставя.
Аз раждах в Горна Оряховица, ако ти е полезно  Peace

# 184
  • И аз не знам къде...
И аз имам същия проблем с педиатъра на сина ми!
Не иска да впише не поставени ваксини, а така няма го вземат в детска градина! Не знам какво да правя! А иначе тя е съгласна за вредата от ваксините, но казва "Аз съм педиатър и съм длъжна да поставям ваксини, а не да лъжа........"
Какво да правя?

# 185
И аз имам същия проблем с педиатъра на сина ми!
Не иска да впише не поставени ваксини, а така няма го вземат в детска градина! Не знам какво да правя! А иначе тя е съгласна за вредата от ваксините, но казва "Аз съм педиатър и съм длъжна да поставям ваксини, а не да лъжа........"
Какво да правя?
Всъщност е права жената.Никой не е длъжен да вписва несложени ваксини.Има вратичка за ДГ, че искат имунизационен статус, но доколкото помня всяка градина поотделно разглежда тези неща.
Разпитай в градината какви документи точно искат без да казваш, че не си слагала ваксини и виж какво точно ще ти кажат.

Гледахте ли репортажите за новата ваксина срещу СПИН?

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 23:20 от Грозното Пате

# 186
  • И аз не знам къде...
О, аз не казвам, че е длъжна!
Ще изчакам първата родителска среща през юни и тогава ще разбера какво точно искат  Peace!

# 187
  • Добрич

Да  ooooh!  Money

# 188

Да  ooooh!  Money

Тц... И за старата срещу СПИН не съм гледала...  Laughing   Нещо линкче, туй онуй...  Whistling

# 189
  • в матрицата

Да  ooooh!  Money

Тц... И за старата срещу СПИН не съм гледала...  Laughing   Нещо линкче, туй онуй...  Whistling
В късна емисия новини на Бтв го  казаха това. Били на крачка от намирането на формулата  Mr. Green Mr. Green

# 190
  • София
Мда, май си измислиха нова чудодейна ваксина!

# 191
Още от 2002-ра гледам си приказват за "изнамирането" на такава ваксина . Whistling

# 192
Моля,гледайте това 4 минути видео.
Бьдете будни!Днес на нищо не може да се има вяра.
Лично мисля,че вярата е лош спьтник.
http://www.davidicke.com/headlines/48396-be-wary-of-digital-deception

Не мога да разбера защо отдавате такова значение на мнението на някакьв педиатьр.
Игнорирайте!

# 193
  • София
Току-що попаднах на тема, в която майки пишат, че в момента липсва Пентаксим по ЗК и са започнали да "я заменят" с Инфаринкс. Не знам с кой инфаринкс точно, но ако е пет компонентния слагат излишна (спрямо календара) хепатитна ваксина... Майките слагат, щото доктора казал, а доктора слага, щото това са му докарали в кашона  ooooh!
п.п. хмм м оже да бъркам нещо. В листовки от чужди сайтове чета, че петкомпонентната е с хеп. Б, а в темата е даден линк с листовка на БГ, в която ваксините са като тези в пентаксим.

# 194

Да  ooooh!  Money

В късна емисия новини на Бтв го  казаха това. Били на крачка от намирането на формулата  Mr. Green Mr. Green

Ъъъъ, на крачка напред или на крачка назад!?

Току-що попаднах на тема, в която майки пишат, че в момента липсва Пентаксим по ЗК и са започнали да "я заменят" с Инфаринкс. Не знам с кой инфаринкс точно, но ако е пет компонентния слагат излишна (спрямо календара) хепатитна ваксина... Майките слагат, щото доктора казал, а доктора слага, щото това са му докарали в кашона  ooooh!
п.п. хмм м оже да бъркам нещо. В листовки от чужди сайтове чета, че петкомпонентната е с хеп. Б, а в темата е даден линк с листовка на БГ, в която ваксините са като тези в пентаксим.

Така е, по ЗК замениха Пентаксим с Инфанрикс... 5-компонентния Инфанрикс съдържа същото, което и Пентаксим, просто фирмата е различна...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт