ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 36 325
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
От кой лекар антиваксинист бихте искали да прочетете интервю в пресата?
Аз май не познавам такъв. Rolling Eyes

# 316
Какво да не се ядосвам... живота ми все повече става ад, благодарение на отворковците проваксинатори. Не искам да го пожелавам на никого, но явно само след изстрадване идва просвещение...

Всичко се изстрадва. Неминуемо е! Проблема е, че я ще е в следващ живот, я ще е на внуче или пра-внуче и така нормалната човешка логика изчезва и остава само божествената, която поради ясни причини ние не разбираме...

# 317
От кой лекар антиваксинист бихте искали да прочетете интервю в пресата?

Ти да не си намерила готови да споделят вижданията си в тази държава?!?!  Wink Аз направо се чудя на онзи, койт опреди година някъде беше се изказал против в материала по темата в сп. 8. Много е важно да не са ЛЛ, но примерно някой с приятна биография и повечко букви пред д-р...

# 318
  • София
Ще се радвам да прочета нещо против ваксините, от който и да е български лекар, ама така - да е както си трябва с всичките му прикривани факти.

# 319
  • София
Ми то има, ама лекаря е хомеопат!

# 320
Ще се радвам да прочета нещо против ваксините, от който и да е български лекар, ама така - да е както си трябва с всичките му прикривани факти.

О, аз бих се радвала дори на едно умерено мнение - в смисъл - някой да каже - плюсовете са:............., минусите и опасностите обаче са:.............................. Незнам защо хората си мислят, че за да им вярват трябва да защитават една теза винаги и на всяка цена - аз лично бих повярвала повече на лекар(или на какъвто и да е друг професионалист) много повече, ако е наясно и с отрицателните страни и говори открито за тях - а фанатичното отстояване на това: как ваксините са най-хубавото нещо на света, само ме кара още повече да се съмнявам! Peace

# 321
# 322
Ето вече напълно научно доказателство за това как живака предизвиква невродегенеративни процеси в мозъка . Впечатляващо е !

# 323
Ето вече напълно научно доказателство за това как живака предизвиква невродегенеративни процеси в мозъка. Впечатляващо е !
Готино е и го държа на скайпа си от ~година, но болшинството от хората не ги интересува. Дори не ги интересуват преведени филми на БГ Sad
Направо не знам как да и привлека вниманието вече. Интересува ги само някой лев да се хване от някъде и някоя мръвка да се изяде.

Понякога чак ме хваща яд. Толкова е лесно да прогледнеш, но за някои е толкова трудно...

# 324
Аз най-много се отвращавам, от тези, които не ваксинират своите деца, но правят всичко възможно да ваксинират чуждите, дори и на познати. Знам за такъв именит педиатър.

# 325
Бих му пожелал на този човечец някои неща на неговите деца/внуци, но просто съм добряк по душа и не бих го направил...

# 326
Аз най-много се отвращавам, от тези, които не ваксинират своите деца, но правят всичко възможно да ваксинират чуждите, дори и на познати. Знам за такъв именит педиатър.
кажи кой е, инициали поне... (заслужава)?!?

# 327
Меги, колебая се между д-р Папазова, Гълъбов и още един, двама, но по-важното е, че съм намерила място, където да прокарвам материалите, поне докато ме държат там:)

# 328
Оо, за д-р Папазова бях забравила.Бих гласувала за нея  Peace Точно тя ме накара да се разровя и прогледна.

# 329
Гласувам и аз за Папазова. Гълъбов е много известени, има книги по въпроса. Според мен, по-добре е да се включи някой, кото още не се изявявал много по писмен начин (Папазова е позната от екрана на "На кафе"). Така ще се засили отбора - различни лекари с опит се изказват твърдо против ваксините. Ако е само един и същ става банално и не трупа толкова актив според мен...
Поздравления, че си намерила място, Азалея!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт