Впечатления от България 2011

• 65 549
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 1 080
трябва да си бръсна краката ли Shocked

трябва да правиш кола маска. красотат иска жертви.
може пък и електи4еското обеzкосмяване.
това оба4е е добра новина. особено ако 4овек съzнамерява да се zавърне в БГ и да отвори биzнес ... моден салон zа обеzкосмяване на мъже ... или проиzводство или внос на епилатори, восъ4ни ленти ... венус zа мъже .... я да питам адвокат няма ли да мога  да патентовам някоя идейка  newsm78 ДА не ме преварите ей  Twisted Evil

# 1 081
Аз пък мъж с чепки под мишниците немога да гледам , пък за друго да не говорим . Mr. Green Sick
И с неподържани крака също . Sick
За другите органи да не говорим. Joy

# 1 082
  • загубено
От тоалетните на мъжките крака.
Признавам,доста по приятно.
Гледам и други органи сте засегнали Laughing

А аз се чудех каква е тази мода на бръснати мъжки крака в Бг.

# 1 083
да ви имам впечатленията от бг..

# 1 084
  • в едно миланско село
а какво е неподдържани крака при мъжете?

космати и с целулит  Twisted Evil

да ви имам впечатленията от бг..

ми кво, някои гледат кенефите, други мъжете  Laughing
нема лоШо  Wink

# 1 085
ама моля ви се, пощадете тези от нас, които не посетиха татковината това лято Grinning ... разбрахме за кенефите подробно на всяка страница, сега и за  мъжете, нещо няма ли нормално да споделите. Как са концертите, постановките, ресторантите, купона, природата .... дайте по-приповдигнато, егати - забили нос в мъжките подмишници и обществени тоалетни

# 1 086
  • The QC to be!!!
А ето и впечатленията на някой страни от ЕС и тяхното решние за Бг. да бъде приета в Шенген. http://fakti.bg/world/15255-holandiia-i-finlandiia-ne-ni-iskat-v-shengen

Така, ся остава да минем и през яденето, и ко май изчерпваме темите за впечатленията а?  Mr. Green

# 1 087
Не ме учудва. Холандците стягат режима въобще за емигрантите.
Днес четох, че и за бежанците ще го направят по-строго,
за събиране на семейства и пр. Явно им писна от чужденци.  Mr. Green

# 1 088
ресторантите, купона, природата ....

ето, споделям  Mr. Green

Ресторантите - смесица от добро и не толкова обслужване, като цяло подобрение на нивото от последните ми спомени, имаше няколко места които бяха безупречни. Няколко места с иначе ок обслужване ми направи впечатление само че храната не идваше едновременно.

Купона - малко поизморени мис се сториха всички, но не знам дали е заради качеството на живота или просто одъртяваме.

Природата - родния ми град беше заобиколен от гори, излизаш от вкъщи и след кратка разходка си на полянка сред дърветата. Сега всичко е изсечено, нищо не е останало. Родителите ми обичат да щъкат по чукарите, сега им се налага да скачат в колата  за по 20 мин път за да стигнат до подходящо място. Но пък на тези места, на които ходят сега, са изградени еко пътеки, мостчета и перила, тук там беседки за барбекю.

# 1 089
То остави краката, ами и ръцете им са без косми.
Повечето млади момчета са така. Laughing

За купон да споделя - ами супер си е.
За всеки вкус има. По морето това лято имаше куп партита с доста известни диджеи.
Няколко фестивала и концерти. На мен ми хареса.
И заведенията ми харесаха. А и като е едно топло - друго е.

Откак съм тук, всичко ме боли - влажно, дъждовно и мрачно.
Хората са все с дъждобрани, чадъри, забързани и свити.  Tired

# 1 090
  • в едно миланско село
То остави краката, ами и ръцете им са без косми.
Повечето млади момчета са така. Laughing

леле, как ме сърби от днес следобед езикът да кажа нещо. ама го хапя, хапя  Banghead Mr. Green

# 1 091
А и като е едно топло - друго е.

Откак съм тук, всичко ме боли - влажно, дъждовно и мрачно.
Хората са все с дъждобрани, чадъри, забързани и свити.  Tired

Напълно съм съгласна с теб.

# 1 092
  • забравих си мисълта...
Feiam, хайде давай, че ако ми излезе късмета да си ида след 2-3 месеца, да не пропусна нещо хубаво  Mr. Green. Нали знаете че аз все по за 4-5 дни съм в родината и ако нямам инфо, съм загубена Simple Smile. На вас разчитам, този път да имам възможно най-добрите си преживявания от 20 години насам Wink.

# 1 093
  • в едно миланско село
ше ме вкарате в беля вие! Rolling Eyes
аз си ходя рядко и за кратко, та мойто не е толко впечатление, колкото злобен коментар  Mr. Green
исках да кажа, че то на българката не и остАна нищо за скубане (то без вежди останаха), та почнА да епилира мъжете  Laughing

(за по-сериозните потребителки : майтапя се, и тук много младежи напоследък си епилират части от тялото, най-често гърди и вежди  Peace)

# 1 094
 какво впечатление имаш, като отиде за купон и после нищо не помниш Twisted Evil  Mr. Green

Тоест, вие не си почиствате мъжете. Странно. Много ми е важно лятото мъжът ми да  е посъблякъл пуловера - за всички е най-добре. Затова ... 'Сядай тука.."..имам един нож с кожена дръжка, давам му да стиска м/у зъбите  и го почвам. Като успоредно му говоря и съскам  "ах тиии, да видиш тии .. ах женската орис виждаш лиии".. Много добре ми се отразяват и на мен тези сесии. Чувствам се отмъстена  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт