Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 720
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Новата реклама на пералня Bosch ми допадна, има закачка, оригинална е на фона на всички останали.

# 271
  • гр. София
Да споделя за една реклама, която много ме ядоса. Не е по ТВ. Видях я на един камион за мляко. Една хилава крава с уокмен лежи на фона на сградата на НДК. Това както и да е. Но отстрани пише: "ГЕРМА - баш българското мляко". Като е българско защо е трябвало да употребяват турцизъм?!  ooooh! Мен лично много ме издразни.  Tired

# 272
  • София
Преди малко попаднах на рекламата на МкДоналдс с Поли Генова, та не мога да я отмина с мълчание. Първата ми мисъл беше, че като излиза отвън в шапката да пее едно  две ти, всъщност брои глупаците, които са се вързали да й дадат пари. Тази реклама е минала предишните по тъпота.

Много забавна са направили рекламата за някакви еврофондове, стига да я нямаше репликата за еврофондовете.

# 273
Ха-ха, точно това ще е брояла. И аз се чудих какво брои, но виж за броя хора не се бях сетила.
Най-глупавата реклама ми е с Христо Мутафчиев и дубльора. Не мога да хвана никаква логическа връзка между репликите.

# 274
  • гр. София
Снощи попаднах на рекламата на "Киндер Буено" с вампира. Голяма глупост!  ooooh! Действието се развива на фона на щедрото деколте на някаква дама. Щом като в името на десертчето пише "Киндер" защо не правят реклама с деца, а слягат някакви такива....да не казвам какви  Sick

# 275
Преди малко попаднах на рекламата на МкДоналдс с Поли Генова, та не мога да я отмина с мълчание. Първата ми мисъл беше, че като излиза отвън в шапката да пее едно  две ти, всъщност брои глупаците, които са се вързали да й дадат пари. Тази реклама е минала предишните по тъпота.

изключително кретенска реклама.. но като я видя сутрин, така ми се забива в главата за цял ден, че ми иде да се гръмна!!!

# 276
  • София
Снощи попаднах на рекламата на "Киндер Буено" с вампира. Голяма глупост!  ooooh! Действието се развива на фона на щедрото деколте на някаква дама. Щом като в името на десертчето пише "Киндер" защо не правят реклама с деца, а слягат някакви такива....да не казвам какви  Sick

Разширяват линията, хората! киндер е марка, ама вече не е само за киндери, а и за каките и батковците им.

# 277
Ха-ха, точно това ще е брояла. И аз се чудих какво брои, но виж за броя хора не се бях сетила.
Най-глупавата реклама ми е с Христо Мутафчиев и дубльора. Не мога да хвана никаква логическа връзка между репликите.
И аз не мога да схвана.Неприятни са ми рекламите на Мултирама,Белвита и на Макдоналдс с Поли.

# 278
  • Somewhere far away
Мен пък тази на Буено ми е любимаaa!
 Много добре направена реклама. И песента е много подходяща и изпълнението. Радва окото - всеки път като я пуснат и ми доставя удоволствие да я гледам - много естетически издържана!  И песничката е много яка - даже тия дни ми се е забила в главата и само си я тананикам!

# 279
От няколко дена засичам реклама на Нес кафе - събуди се 5 минути по-рано. Много ми допада  Hug
Същото време ме кара да се замисля какво пропускам като търча по цял ден напред назад  Crazy 

# 280
  • София
Рекламата на Макдоналдс - бляяяя  Sick
Най-готината е на Шуменско - Социалната мрежа на БГ !!!  Peace
Най-просташка е с дините  ooooh!
Най-смешна е с хамстера от Хамстердам - викам винаги с него - с кашкавааааааал !!!

# 281
  • София
Много ми е смешна рекламата с македонската наденица и крАденето на мОмата. Толкова ли беше трудно да я озвучава актьор с не толкова писклив глас, че и подчертан източен акцент? Хем говори меко, хем се превзема на "мАкедонски"  ooooh! Ужасно нагласено.

А дъщеря ми харесва рекламата на сладолед Фамилия - "на джуджета (бюджета!) не тежи!"

# 282
  • София
И на мен много ми харесва тази за нааденицата, също на нескафе е приятно посланието. Също и онази с изсипания кашон сладолед, на някакъв мобилен оператор.

# 283
Харесвам рекламите на Шуменско и Каменица.

А тази на Bridgestone е убийствена  Laughing

и тази http://www.youtube.com/watch?v=EBUcG7xZB-g[/video]

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 17:10 от loca

# 284
От няколко дена засичам реклама на Нес кафе - събуди се 5 минути по-рано. Много ми допада  Hug
Същото време ме кара да се замисля какво пропускам като търча по цял ден напред назад  Crazy 

Много е добро попадението с посланието и на мен ми харесва...но пък с изключения на бащата и детенцето, много слаба актьорка игра останалите, особено младите влюбени  Whistling

Между другото ето тази реклама на Нес кафе ми е любима заради мелодията  Heart Eyes

http://vbox7.com/play:f65ba1f1

Общи условия

Активация на акаунт