The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 361
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Да се запиша и аз в новата тема! Peace

# 76
лесно може да се е оправил, просто е накарал друг да ги убие
Е да, не ми мина през ума, има логика.  thumbsup 
Забравих да спомена за сцената с Тайлър и Кари... и Тайлър....  Laughing   ooooh!     

П.П и тоя Клаус, it is not so bad.. не съм още сигурна какво ми харесва в него (освен сладкият акцент), но има нещо..  Мока и Ванчето май си го бяха заплюли, ама..  Flutter 

# 77
  • София

П.П и тоя Клаус, it is not so bad.. не съм още сигурна какво ми харесва в него (освен сладкият акцент), но има нещо..  Мока и Ванчето май си го бяха заплюли, ама..  Flutter 

Аааа, Късно е!

# 78

П.П и тоя Клаус, it is not so bad.. не съм още сигурна какво ми харесва в него (освен сладкият акцент), но има нещо..  Мока и Ванчето май си го бяха заплюли, ама..  Flutter  

Аааа, Късно е!

Ахааа, ще се сетите вие  topicclosed  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 79
Аз пък откакто в темата прочетох, че някой сравняваше Клаус с един турски актьор и не мога да си избия асоциацията от главата, като го гледам.  Laughing

# 80
# 81
Аз пък съм леко разочарована от тоя епизод(предните два бяха много по-добри),така очакваното жертвоприношение ми се стори претупано и лигаво-искаше ми се някакъв по-тежък ритуал да бяха измисли,а не с тия огнени кръгчета,че и Стефко като се появи да се разменя   Stop........ Grinning. Джон направи най-сетне нещо за дъщеря си,така че не умря напразно,Джена не я харесвах така ,че и нейната смърт ми се понрави Grinning. А Мат все си мисля ,че ще развие някоя свръхспособност в 3ти сезон.

# 82
На мен не ми е толкова гадно за Джена, колкото за Аларик, изглеждаха много добре заедно. Но някои хора си нямат късмет, на Джереми например всяко гадже умира, мислех, че и Бони е на път, но засега се държи  Laughing

# 83
  • на кого му пука
Единствения смисъл Джена да умре за мен е да нахъсат Аларик още повече и да го приобщят още повече към групичката.

# 84
Може да сте го обсъждали ама аз пак да питам кога ще е следващия сезон??? Embarassed Wink

# 85
Може да сте го обсъждали ама аз пак да питам кога ще е следващия сезон??? Embarassed Wink

Септември Simple Smile

# 86

На това интервю стигнах до обитаваните къщи  Stop

Само аз не съм плакала май на тази серия  Laughing
И на мен жертвоприношението не ми хареса,очаквах повече да се постараят   Rolling Eyes

# 87
  • София
Само аз не съм плакала май на тази серия  Laughing
И аз не съм. Бива обрати в една история, но тук идват като в сапунка и на мен са ми малко в повече, за да се вживея в историята. Иначе беше логично Джена да си замине, защото както преди беше в неведение на практика не участваше в действието по никакъв начин, освен да го прекъсне в някакъв момент. Чичо Джон също не го експлоатираха много и след като вече не е нито лош, нито може да стане добър и с него беше свършено.

Иначе финала беше много сладък, защото Деймиънчо самонадеяно реши, че Елена ще страда за него, та се налага да крият предстоящата му кончина.

# 88
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз май съм единствена която никак не харесва Клаус, артиста по точно.  Crossing Arms
За епизода всичко сте си казали вече.   Peace
Ох, наближава края, а трети сезон чак септември.  Whistling
Миналата година по време на между сезоните имаше Порта, ИК го изгледах тогава и Хейвън.  А сега? Освен новия сезон на ИК, май нищо не се очаква?  newsm78

# 89
Аз май съм единствена която никак не харесва Клаус, артиста по точно.  Crossing Arms
За епизода всичко сте си казали вече.   Peace
Ох, наближава края, а трети сезон чак септември.  Whistling
Миналата година по време на между сезоните имаше Порта, ИК го изгледах тогава и Хейвън.  А сега? Освен новия сезон на ИК, май нищо не се очаква?  newsm78

О, не, не си единствената. На мен Клаус ми е направо противен.

Общи условия

Активация на акаунт