Прием Детски Градини Варна - 2011 тема №2

• 42 753
  • 777
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Утре е класирането........Незнам вие как се чувствате, но аз се чувствам чужда в държавата си и много унизена щом един компютър ще решава съдбата ни. Утре ще стана и цял ден ще стоя пред компа да видя какво ще реши някаква си машина. Жалко е.

# 121
На всички ни е притеснено. Вече се чудех, защо никой не пише в темата. Миналата година не сварвах да чета. Пожелавам успех на всички деца утре, въпреки че ми ясно че ще има такива ,които няма да могат да влязат.

# 122
  • Варна
Успех майчета, дано не ни помрачат идващия празник.  Praynig Praynig Praynig
Някой да има информация дали може да се присъства в детската градина по време на томболата?!?

# 123
  • Варна
Какво да пишем на всички ни е свито  Confused Така и никой не каза, ще присъства ли някой, няма ли. Майки, нотариуси, всичко както винаги си е тъмна Индия. Просто седим и чакаме ....

# 124
  • Варна
И аз да се присъединя към чакащите притеснено. Както казвахме като деца "коремът ми е като пред контролно по математика". Само в сайта ли ще чакаме резултата и след колко часа? Чудех се, дали порталът няма да блокира, предвид многото изнервени и проверяващи едновременно родители. Какъв е другият начин за проверка- да обикаляме по 4те градини ли? newsm78

# 125
  • Варна
И на мен ми е супер притеснено ...нямам никакво желание да проверявам класирането утре, дала съм номера ни на една друга мама, да го направи вместо мен ...
Просто нервите и разочарованието ще ми дойдат в повече,и не искам от сутринта да съсипвам целия ден , който и без друго е много натоварен .....

Нямам думи за цялото безсмислие-за това и не участвам в дискусиите ви за протести, но нямам и желание да ходя, и да грача като гарга,която никой няма да чуе и отрази ...

На тези хора не им дреме и това е-последната им глупост, с промяната на правилата 10дни преди края на кандидатстването показа,че колкото и да се протестира-властта и решенията са в тях.

Така че, уважаеми мами, аз желание за публичен протест нямам,нито пък да присъствам в градината на томболата(това не знам дали е възможна опция даже) ...

Успех на всички утре  Simple Smile

# 126
Аз съм в стрес, паника и не знам какво още, както писах на предната страница.
Преди малко се обадих в градината по първо желание, говорих с директорката и тя каза, че родители могат да присъстват утре м/у 9 и 10ч и това, което щели да видят е как принтира списъците на приетите деца.

# 127
  • Варна
.........
Преди малко се обадих в градината по първо желание, говорих с директорката и тя каза, че родители могат да присъстват утре м/у 9 и 10ч и това, което щели да видят е как принтира списъците на приетите деца.
Хаха, извинявай, ама това наистина ме разсмя много -благодаря за което, поотпусна ми напрежението  Joy
Ми така е, нищо от никой не зависи, списъците са готови, децата са приети,остава само да се разпечатат и залепят ...ОЛЕ!!

# 128
  • Варна
damz .. точно като Veniti и на мен казаха същото "само принтиране на списъците, а не томбола " ....

# 129
  • Варна

За Моряче ли става въпрос, защото от там са казали нещо подобно: НЯМАЛО ДА ИМА ТЕГЛЕНЕ КАТО МИНАЛАТА ГОДИНА А ЩЕЛИ ДА ПРИНТИРАТ САМО СПИСЪЦИТЕ, ЗА ПРИСЪСТВИЕ КАЗА ЧЕ МОЖЕЛО ДА ИМА, НО НЯМАЛО ДА ИМА ТЕГЛЕНЕ, А САМО ПРИНТИРАНЕ ...

Тези хора ще ни подлудят, кой ще ги тегли тогава  Shocked Shocked Shocked

# 130
  • Варна
Да ги пуснат тогава още днес в нета, след като всичко е готово  Tired

# 131
Дано тази година няма такива проблеми Praynig
Момичета колко дни след 31ви май трябваше да подадем документи, че за писваме децата в ОДЗ ако са приети де newsm78

Една седмица - до 6 или 7 юни...

А какви документи се подават, че съм забравила? Гледах на сайта, но не намерих никакво инфо.

# 132
Amber, ти май вече си видяла някой изпринтиран списък,а?!  Laughing
Толкова ми е напрегнато, че чак ме изби на бъзикни!  Joy

# 133

За Моряче ли става въпрос, защото от там са казали нещо подобно: НЯМАЛО ДА ИМА ТЕГЛЕНЕ КАТО МИНАЛАТА ГОДИНА А ЩЕЛИ ДА ПРИНТИРАТ САМО СПИСЪЦИТЕ, ЗА ПРИСЪСТВИЕ КАЗА ЧЕ МОЖЕЛО ДА ИМА, НО НЯМАЛО ДА ИМА ТЕГЛЕНЕ, А САМО ПРИНТИРАНЕ ...

Тези хора ще ни подлудят, кой ще ги тегли тогава  Shocked Shocked Shocked
Първо ви моля за спокойствие, за всичко е помислено.
Защо всеки път трябва да се изпада в паника?!  Crossing Arms

Тегленето е насрочено за 9:10 ч. на 31.05.2011
В този час на сървъра се стартира автоматична процедура за всички градини и групи - яслени и първи за новия прием.
Теглят се числата, пресмятат се списъците и се появяват в контролния панел на директорите, за да се разпечатат.
Всички тези стъпки се виждат по етапно в контролният им панел.
Всеки директор ще има достъп до пълния лог на приемите за яслена и първа група нов прием и ще може да ги разглежда.

След приема в Дирекция Образование ще се осъществи проверка за достоверността на числата изтеглени от сървъра за случайни числа.

Тегленето на числата е автоматично, за да се избегнат проблеми по градините със синхронизация на директорите, хардуер, софтуер, Интернет свързаност и т.н. Желанията са до 4, за да се изготвят списъците е нужно всички градини да са с приключил списък. Дефакто натискане на бутон няма да има, а ще има генериране в точно време (9:10) еднакво за всички градини. Така или иначе благодарение на сървъра за случайни числа, самото генериране и истинност ще бъде проверена.

Приемът утре е със същият алгоритъм използван в ежеседмичните тегления в петък в 19ч. и не се различава.

Списъците в справочния сайт www.gradini-varna.com ще бъдат качени най-късно до обяд.

# 134
Amber, ти май вече си видяла някой изпринтиран списък,а?!  Laughing
Толкова ми е напрегнато, че чак ме изби на бъзикни!  Joy

Мда, бях сигурна, че оптимизма ми ще прозвучи странно тук:)
Да си кажа-ние сме с предимство на второ дете и затова съм спокойна.Дано само не се оцъкля утре пред списъка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт