питане за клостилбегит

• 31 860
  • 183
  •   1
Отговори
# 165
АЗ пих 1 месец клостил по 1,а сега ми го смениха на фемара Crazy
Шанса за забременяване е доста голям и по мойте наблюдения мамите зачеват от втория месец на приема,какви са твойте проблеми?

# 166
Айде сега и аз да задам поредния въпрос,бях на клоистил и нямаше фолукули а сега от 16ден док ми е изписал утрогестан и дуфастон по3утрогестана и 2дуфастона на ден Shocked нали е едно и също пък и не е ли много голяма доза?Много се извинявам за въпросите но до сега толкова сте ми помогнали ... Hug

# 167
  • София
baby2012   не е редно да коментираме лекарско назначение.
Все пак  лекаря ти  е най-добре запознат с твоето състояние.

Да едно и също е - все прогестерон

# 168
Аз не исках да коментираме мнението му а просто да разбера в кои случай се изписва прогистерон в такива количества

# 169
неземната*
Да, 3 поредни МЦ с нарастваща доза.
Шанса да се зачене е голям, но е задължително  да те следят на УЗ и ако трябва да се подпомага О.
Предполагам имате направени:
- Спермограма
- Изследване за проходимост на тръбите

да, имам всички изследвания и ме следят на ултразвук, но и първия път и сега го пия по едно хапче сутрин и едно вечер

беше ми любопитно какви са шансовете, защото ако не успеем така следващата ни крачка е инвитро, по преценка на лекуващия лекар, а иначе проблема ми е липса на овулация

# 170
  • София
неземната* ок
Успех тогава - дано да стане Simple Smile

# 171
неземната* ок
Успех тогава - дано да стане Simple Smile
благодаря  Grinning

# 172
  • София
Момичета, прясна информация от миналата седмица - един блистер Фемара струва точно 91.30 лв. в Щерев

# 173
10хапчета ли?Ти за пръв път ли ще ги пиеш?

# 174
10хапчета ли?Ти за пръв път ли ще ги пиеш?
един блистер има 10 хапчета

# 175
Как благородно ви завиждам за съвременната медицина и наличието на хапчета.
А навремето,когато при мен нещата не се получаваха за второ дете,някой от някъде  ми беше донесъл този обсъждан тук:клостилбегит.Колко мъка и връзки докато се сдобия с него.
Знаех само,че е като панацея и нищо друго.Незнам защо,само го гледах,едно малко шишенце с дребни хапченца и не пих,но го съзерцавах и си мислех,че тук е разковничето на успеха.Не се стигна до пиенето му,но  до скоро го пазех като реликва.
На другия месец бях бременна.
Пожелавам ви го и на вас.От все сърце!

# 176
Момичета, прясна информация от миналата седмица - един блистер Фемара струва точно 91.30 лв. в Щерев
От кога я пиеш???

# 177
Почти съм убедена,че клостилбегита не е за подценяване.
Не мисля,че е панацея,но пък и отхвърлянето му с лека ръка....

# 178
Момичета изписаха ми клостилбегит с цел инсеминация този месец от 3 до 7 ден по една таблетка, но понеже ми дойде цикъла преди около 1 час - в 19 часа тази вечер  и е ден четвъртък, кой ще ми е третия ден за да започна таблетките - събота или неделя. В смисъл дали ще почвам да броя дните от утре или от днес, след като ми е дошъл цикъла днес  вечерта? newsm78   А и искам да попитам  преди или след ядене вземате клостилбегита и по кое време на деня като е изписан по една таблетка дневно?

# 179
Брой утре първи ден, т.е. започни го в неделя.
Няма значение преди или след ядене. Пий го сутрин като станеш, да не го забравиш, а и да не губиш цял ден.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт