Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 27"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 33 023
  • 715
  •   1
Отговори
# 420
  • Сливен
На мен основно ми беше мъчно най много за Корай той изигра доста силна роля този епизод с което доказа че е супер актьор. Peace Мехмет ще се забърка в поредната си каша,защото тази смешната има май връзка с шефа си,а Мехмет доста лапна след нея  Sick

Сестричке ти това до сега не го ли разбра  Shocked
тя цицорестата не и дреме за Мехмед, тя прави номера на шефа, к' е женен и го кара да ревнува. Иска внимание от шефа и използва Мехмед за да го получи  Peace

Корай е пич отвсякаде мн добър бе тая серия и не само, аз на думите му мн се радвам-страхотни са

не ама никои не направи коментар на тази тема и аз викам аз да си го кажа докато не съм го забравила

# 421
Халил щеше да си ходи в 17 еп  а още ще го гледаме      Sad Confused
Той придава колорит на филма. Mr. Green hahaha Не може без него.

Ако него го няма, няма да има и награда за закъсняващите. Mr. Green А и той много вдъхновява Вили, за да твори. Mr. Green
Stop Вили е креативна,  има материал.... и без Халил, тя ще се справи,
а.... и той вече не ни е интересен.... сега Джансу ще е проблема Thinking

# 422
Джансуто да се взема с Халила и да се изпаряват в мир и любов до края на сериала. Wink

# 423
Рано е за Джансу. Нека първо се повозим на яхта, после да се полюлеем в лунапарка, да облече Фери червената рокличка за на Емирчо рожденният ден, че да се заредим и ние с положителен заряд, пък после ще му мислим.

# 424
На мен основно ми беше мъчно най много за Корай той изигра доста силна роля този епизод с което доказа че е супер актьор. Peace Мехмет ще се забърка в поредната си каша,защото тази смешната има май връзка с шефа си,а Мехмет доста лапна след нея  Sick

тя цицорестата не и дреме за Мехмед, тя прави номера на шефа, к' е женен и го кара да ревнува. Иска внимание от шефа и използва Мехмед за да го получи  Peace

Корай е пич отвсякаде мн добър бе тая серия и не само, аз на думите му мн се радвам-страхотни са

не ама никои не направи коментар на тази тема и аз викам аз да си го кажа докато не съм го забравила
Peace а Мехмед пак в нещо ще се забърка ooooh!, ако/КАТО Халил и Фери се разделят Мехмед няма да работи там... няма и да я вижда, Но той горкия мн лапна по нея  hahaha сигурно ще я потъси Thinking

# 425
И аз ви изоставям вече, че покоите и постелите ми ме чакат. Лека нощ! Hug

# 426
  • Сливен

Peace а Мехмед пак в нещо ще се забърка ooooh!, ако/КАТО Халил и Фери се разделят Мехмед няма да работи там... няма и да я вижда, Но той горкия мн лапна по нея  hahaha сигурно ще я потъси Thinking
a не Халил му каза неска ще няма да напуска работа ако той се раздели с Фериха че работа и семейството нямат нищо общо  Peace

# 427
И аз ви изоставям вече, че покоите и постелите ми ме чакат. Лека нощ! Hug
Лека Hug

Днес само едно ми липсваше. Thinking Нямаше възможност за фитнеси и подобни екстри.  Laughing Колко се точим вече с двамцата, имам чувството, че ако наистина някога Laughing дойде тази яхта, ще ни останат очичките в тях. Crazy Дори само да се случат в една стая hahaha зяпаме, че е рядкост.

# 428
a не Халил му каза неска ще няма да напуска работа ако той се раздели с Фериха че работа и семейството нямат нищо общо  Peace

Thinkingгледай ти, това не го бях реазбрала  Peace
т.е. На Халил му минава през ума че е време да изчезва Praynig

Сиси мн хубава песничка.... и не само Wink

# 429
  • Сливен
a не Халил му каза неска ще няма да напуска работа ако той се раздели с Фериха че работа и семейството нямат нищо общо  Peace

Thinkingгледай ти, това не го бях реазбрала  Peace

не Мехмет беше замислен и Халил го попита какво му има и М. каза че се мисли ако той и сестра му се разделят пак ще остане без работа и тогава Халил му го каза  Wink

# 430

Thinkingгледай ти, това не го бях реазбрала  Peace

Хубаво е да разбираш Rolling Eyes Е един път да мисли разумно, че иначе ми изглежда много завеят, сякаш си няма представа на кой свят живее. ooooh! Много наивен.

# 431
Абе Сиси наивен, наивен но ще ни държи в шак до другият Петък. Такива мухльовци не са за подценяване. И все пак Вие какво мислите-катастрофираха ли, отвлече ли я, ще й посегне ли?

# 432
  • Сливен
Абе Сиси наивен, наивен но ще ни държи в шак до другият Петък. Такива мухльовци не са за подценяване. И все пак Вие какво мислите-катастрофираха ли, отвлече ли я, ще й посегне ли?
аз мисля че няма да стане нито едно ще спре  и ще и се извини фериха ще слезе от колата и всичко ще свърши  Stop

# 433

Сиси мн хубава песничка.... и не само Wink
Гледам в теб да не останат никакви съмнения Rolling Eyes че си е струвало да преговаряш за оставане вечерта. Laughing

Няма да е катастрофа, със сигурност Stop Как след една катастрофа, следващата серия пак същата история. Отписвам го като вариант. Обикновено от двете сцени, с които завършва серията, на едната не става нищо толкова съществено, само така изглежда. Дано сега да е тази с Халил.

# 434
Миме, дано да стане така. Тя нали Хазал беше казала, че ще има хубави серии. Пък и това инфо, което беше излязло за яхтата, за Санем, за лунапарка дано да си права.  Нали бяха писали, че като се събуди Емир първо нея, ще види и така стана. Много ми стана жал за Корай, когато Ханде се събуди и първата й дума беше Емир.Ако пуснат пак трелъра в Понеделник, ще е супер.

Общи условия

Активация на акаунт