Споделете 161

• 29 572
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Изядох цял шоколад Милка Льофле или като там се пише на български.
Ама той е аеро шоколад и се успокоявам, че все едно съм изяла половин, а другото е въздух  Blush
Нали?

Дона Флор, току виж съжителството се окаже много приятно за всички ви.

Честит празник на всчики!

# 616
  • Майничка
Честит празник!
Провидението ме наказа задето, вместо да заведа децата на манифестация, готвих и карах каката са решава задачи. Решенията-грешни, манджата-залоена...

# 617
Честит празник, Споделете!
Честито и на завършилите първолаци! Да имат чудна ваканция и да не бързат за втори клас!

# 618
Съгласна съм, че и на 26 е до колене, ама мислех, че ако го напиша, ще изглеждам твърде безотговорна  Joy
Аз не че не съм, ама що да си признавам сега  Mr. Green Laughing

Честит празник  Hug

Тоя празник, освен с буквите, го свързвам и с яденето на сладолед, едно време мама казваше, че на 24 май се открива сезонът на сладоледа  Laughing

# 619
Изядох цял шоколад Милка Льофле или като там се пише на български.
Ама той е аеро шоколад и се успокоявам, че все едно съм изяла половин, а другото е въздух  Blush
Нали?

Еха, значи, ако сега насред плодовата ми диета, когато съм гладна като вълк, да не се бърка с Вълка, та ако изям половин Льофле и то точно тази половина с въздуха си остава все едно нищо не съм хапнала и диетата ми е ненарушена! Нали?

# 620
Според мен е така, естер!!! Убедена съм.

# 621
Благодаря, Нино, благодаря, Тино! Господ здраве и Льофлета да ти дава  Laughing

УжасТ, извинете, но наред с Игнасио, открих колко много обичам храната...каква е тази непресъхваща любов не знам...

# 622
Естер, Милена е консумирала връзката все пак, различно е.
Милена с тая песен е като вафла без опаковката, вижда се каквато е тя, човек и жена все пак.
Всеки състав, творец, има такива пропуквания на лустрото, на емайла. Други такива подобни мисли ми навява Цвете от луната. БТР, грохот на два двигателя на Зил 130, ама и ода за любовта.
И изведнъж си викаш - а, ама и тия са хора като нас, виж как се кефят на това чувство.

# 623
  • Paradise
За втори път заварвам в банята гълъб.
Този път птичето си стоеше кротко, а аз не успях да събера с крясъците си съседите.
Горкото, колко ли време е изкарало там (всичко е оакано здраво)

# 624
  • тъгата в мен
Днес целият Бургас празнуваше.След 24 години манифестирах отново,придружавайки нинджата.

# 625
  • Paradise
Отново влезе гълъб в банята ни.
Обяснение логично не намирам.

# 626
Все отнякъде трябва да влиза. Най-вероятно от отдушника. Влиза да гнезди, пропада надолу, защото не е от птиците, които могат да летят вертикално. Един и същ ли е гълъба? Ако е един и същ, горе някъде има гнездо, в ниша или липсваща тухла в отдушника.
Ако е един, можеш да го умъртвиш и да си решиш проблема.
Във всички случаи проблемът е решим с телена кошничкща против птици, монтирана отгоре, захлупена.

# 627
Е как ще го убива  Shocked
То и без това е стресирано, милото, само да го убият му липсва Confused
Аз по-скоро бих сложила преградка на мястото от където влиза.

# 628
Ами най-цивилизовано е телена кошничка горе на покрива. В магазините за строителни материали или би трябвало да има, или в железарските. Другия вариант е на отдушника на собствената баня. тогава при следващото пропадане ще слезе на първия етаж, и съседът ще му извие врата.
У нас не може да влезе, защото на отдушника имаме вентилаторче, с решетка и жалузи.

# 629
  • Paradise
на отдушник има вратичка, пластмасова, не я държим отворена.
Днес гълъбът сам си я отвори, връхлитайки в банята, абсолютно сигурна съм.
Идея си нямам дали е един и същ.
Не съм много наясно, но ние не сме на последния етаж, по същия начин като в нашата баня е положението в банята на съседите над нас.
Защо тази птица не влиза у тях?

Общи условия

Активация на акаунт