Споделете 161

• 29 562
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Щях да се скарам как се убива гълъб, пък после се сетих, че съм яла пъдпъдъци. Днес ми е втори ден на ограничено хранене, и естествено, само храна ми е в ума, и в ръцете. ПРавих някакви питки с кашкавал, така миришеха, че почти хванах язва. Но удържах де. Борбата ще е безмилостно жестока:)

Днес май е пълнолуние, Клюкарника се напълни с алтернативни самоличности ( и неалтернативни дде) с изблици.

пп. Пипинс, що не го лепнете тоя капак, та да не може да се отваря? ( не че умре животинката в тръбата ще е голям рахат, ама .....  Rolling Eyes)

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 15:52 от Рокси

# 631
  • Paradise
Мъжката половина мисли друг способ за затваряне - например нещо с резе (аз не разбирам).
Няма как да се залепи, защото там са водомерите, все трябва да се отчитат (макар и рядко).

# 632
  • Москва
Споделям едно странно усещане, че всичко трябва да е така, ама не точно... Не мога да си го обясня  Thinking

И у нас често се появяват гълъби, но в тоалетната. Добре, че е баба ми, която ги лови. Веднжъ ми каза, че гълъбът вещаел добри вести Simple Smile

# 633
  • Майничка
Ако ми влезе такова пернато дорде се къпя, добра вест ще има само за чакщите наследство от мен.
Засега само оси са влизали в тоалетната, че някой умник отдолу си е извел аспиратора в грешния отдушник и ни умирисва "читалните" на вкусно...

# 634
Ако ми влезе такова пернато дорде се къпя, добра вест ще има само за чакщите наследство от мен.
Joy Joy Ох, знам, че не е за смях, ама не се сдържах.

# 635
# 636
  Гаргамела  Joy Joy
Пипинс, ти си избраната, може някаква вест да ти носят  Mr. Green
Споделям, че нарисувах сън, който сънувам 40 години. Периодично.

# 637
  • София
Споделям, че сънувах, че правя секс с Георги Кадурин. Два пъти.
Този Христо от "Стъклен дом". Не само, че може да ми бъде баща, ами и два пъти го сънувах. И все не ми беше баща.
Възмутена съм.

# 638
Аз съм по-млад от него.
Нищо не предлагам, само констатация.

# 639
Днес ми е втори ден на ограничено хранене, и естествено, само храна ми е в ума, и в ръцете.

На мен ми е първи ден на неограничено хранене. И какво, наядох си се като добро прасенце веднага, но дявол да го вземе, докато траеше ограничението най-прости краставици и домати ми изглеждаха извънземно вкусни, а сега...пак същите както винаги. Така, че, Рокси, дръж се, food is overrated  Mr. Green Е, последното определено не важи за твоите кашкавалки. Ти колко дни мислиш да посветиш на тази неразумна дейност?

Мисля, че по отношение на Хабитурентите съм стигнала стейт ъф майнд 'лелка'. Да, всяка година едно и също, всичко е даже банално, но вече цъкам възмутено докато префучават седнали на прозорците на колите, и не просто седнали, ами си висят почти целите отвън. Е, да речем, че клаксоните колкото и да ме дразнят бих ги преглътнала, това вече ми идва в повече....

Споделям още и че сефтосах джанките за таз година. Демек набрах две шепи от едно квартално дърво  Embarassed

# 640
Аз съм първи ден на ограничено хранене и така като гледам, последен Mr. Green Голям глад, голямо нещо.

# 641
Моля ако някой от хранително-вкусовата промишленост чете Споделете, да предложи за обсъждане пред хранителните босове и всякакви кулинарни гурута да се измислят повече аеро храни. До тогава Еовин да мине на Льофле.

# 642
Да, ей на, сега нямаше да ми е толкова гузно ако днес бях изяла просто едно аеро руло Стефани, един аеро сладолед, две аеро мерсита, аеро картофи и за капак аеро кола  Embarassed По-полезните салата и айрани не ги броя  Whistling

# 643
Аз, допреди да се натъпча с домата, бях на 3 сл овесени ядки с 3 сл кисело мляко, 16 сурови бадема и половин банан със 180 г кисело мляко  Joy
Хич и не бях гладна, докато не се прибрах и не си направих една салатка за вечеря - домати и лук. И сега ми се привиждат принцеси с кашкавал  Joy
Шоколад и сладолед не съм яла, кола не съм пила, а сутринта дори станах в 6 да тренирам на новия велоергометър  Flutter или както там се пише тая дума.

# 644
Пише се скъпа закачалка за дрехи, която мери пулс  Joy

Браво, браво, аз искам и имам желание да ходя пеша поне, ако не друго, ама ей на - от тук до края на седмицата презаета с работа, всеки ден съм в командировки в София, което значи ранно тръгване, късно връщане и никакво движение. Ако имам сили в неделя да стигна до концерта на Роксет, а трябва да имам, трябва да се наскачам там за компенсация.

Общи условия

Активация на акаунт