Споделете 161

• 29 548
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
# 676
детето се дипломира в градината днес. беше прекрасен абитуриент, а всичките 30 гарджета викаха " група Дино има бал!"...
наесен съм в първи клас и ще пиша ченгели.

ммм, и мен ме очаква това в средата на юни Simple Smile имам официално писмо-покана.

# 677
  • Paradise
Добро утро!
Днес, чета, ще е интересен ден.
Детето днес има представление от танците.
Не знам кой повече се тресе от предстоящото - бабата или то.

Успех на всички младежи, които имат матура днес!

# 678
Ако някой не харесва грейпфрути, значи не ги яде както трябва.
Joy Joy Joy
Снощи не съм го видяла... Великооооо

# 679
  • Москва
Привет, Споделете Simple Smile
Споделям, че имах конференция по икономика. Беше по-добре от тази по история. Поне в залата имаше въздух Wink

Аз като завършвах детска градина не помня да сме викали.. Всъщност май точно от този ден спомени нямам.

Пипинс, успех на малката танцьорка днес Simple Smile

# 680
  • Бу-у-урга-а-ас
То се е видяло, че ще доизносвам минало годишния бански, ама поне си купих ярко зелена рокля на точки. Олекна ми някак си на сърцето.

# 681
  • Казанлък of all places
Много хубав разказ се е паднал днес на седмокласниците. Защо не учат Стратиев в училище?

# 682
Хубав е.

# 683
До София пак бях, до София...вече знам магистралата наизуст метър по метър...Утре ще пропусна и в Неделя вече на съвсем лични начала пак там, на Роксет  Laughing

# 684
  • Paradise
Как да стигнем пеша (от кв. Драгалевци) до Драгалевския манастир?

# 685
1.  кв. Драгалевци - Драгалевски манастир (по пътеката на Левски) дължина 1700 м. 40 мин., денивелация 255м., пътека, от части алея с настилка.

Пътеката е маркирана през 1987 г. Обозначена е с 31 дървени стълба с надпис "Пътека на Левски".

Началото е от центъра на кв. Драгалевци, движим се кратко по ул. Крайречна, преминаваме висящия мост над Драгалевска река и се върви нагоре по левия бряг. Преминаваме през м. Плажа. В дясно се отделя землена алея за кв. Бояна. Продължава се нагоре източно от реката, пресича се бившият пионерски лагер и шосето за х. Алеко. По нататък пътеката поема стръмно нагоре по склона и излиза на поляната на манастира. Последният стълб № 31а е на ЮЗ от манастирската ограда, от където В. Левски е пристигал незабелязано.

# 686
pipins, po patja kam vodenizata, ot tam prez liftovata stanzia po patja i ste tam. Ako iska6 na Ls 6te dam gsm, kazi, za da ti obiasna

# 687
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Висящият мост никакъв го няма вече, да знаете. Много екстремно е да се премине по гредата, дето е останала от него  Mr. Green 
Но то така или иначе ако се движите по Крайречна, няма нужда да минаванете на другия бряг, за да минете покрай местността Плажа, точно под която сме ние  Simple Smile  Като цяло за пеша този път е по-приятен от другия, по който се движат автобусите и другите превозни средства.
Ако имаше начин да се споделя чрез Google Earth щях да унагледя какво имам предвид.
Тук се опитах да начертая нещо  Grinning
http://farm6.static.flickr.com/5186/5765712947_32aed32c9c_o.jpg

# 688
# 689
  • Paradise
Благодаря много на всички за инфото  bouquet
Бяхте ми много полезни, да се надяваме, че ще стигнем днес до там.

Общи условия

Активация на акаунт