Ще ти пиша как стоят нещата при нас - дано помогне.
Когато Тея се роди сучеше на всеки час и денем и нощем. От около 2-3 седмици наблюдавам голяма промяна - вече се заглежда, интересно и е на вън. Като резултат на вън не желае да яде. Цоква 2 пти и започва да се надига да гледа.Режима ни е следния.Сутрин става към 6-7 бодува малко и заспива към 8:30- спи 40-50 мин /винаги спи по толковаи почти през цялото време цока./ и става - излизаме и навън около 12 започва да мрънка че и се спи. Тръгваме да се прибираме, до вкъщи е заспала в кенгуруто, прехвърлям я на спалнята, тя се буди и и давам да цока и отново заспива като спи пак 50мин и цока почти през цялото време. Следващото ядене е в 16, спи към 18 навън и в 20 часа заспива за нощен сън като цока поне час. През цялото време гърдите ми са меки и като стисна нищо не излиза. Вода не пие, залъгалка не ползва.
Детето може да се дърпа защото ми е топло, нещо друго му е по интересно и т.н.Кърмата може да ти намалее заради по-рядко ссукане, ползване на биба или за сметка на даване на вода.
не се тревожи,знам колко си грижовна и за всичко се обвиняваш,но особено на нас с първите деца ни липсва опитът и децата ни не са толкова предвидими,колкото примерно на мамите с 2ро,ще се научим да имаме очи и на гърба си ,сигурна съм,че ще е еднократна тази случка,а колко ни предстои да целуваме коленца и да "бием" земята и разни ъгълчета и предмети 
Ох, милата. Педи няма как да ти каже от какво е алергията, идете на гастроентеролог. На АМ ли сте или на кърма? Като отидете на лекар трябва да ти дадат списък с забранени храни ако сте на кърма или да ви сменят АМ-а ако сте на изкуствено хранене. Също така трябва да ти даде бележка за отлагане на ваксини.