На пазар във Варна - 15

• 55 574
  • 763
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, идея за евтина шивачка в района на макдрайв лятно тракия. Или някоя мама, която умее да шие. Става въпрос за трикотажна съвсем обикновена лятна дълга рокля. Моята ми иска 35 лв. и като че ли ми се струва множко, или просто съм назад с информацията за цената на шевните услуги. Благодаря предварително.

# 16
  • Варна
Момичета знаете ли от къде мога да си купя перка за машина за хляб Мулинекс. Изобщо дали се продава  newsm78 Свекито понеже е голяма чистофайница и изхвърлила перката и направо ми идеше да я #2gunfire

Сервизна база гр. Варна
бул. "Трети Март" 36
(Ст. Тодоров)
nadq@bgs.bg, pesho@bgs.bg
тел: 052 / 561 564, 502 101
моб: 088 22 66 802

Сервизна база гр. Варна
ул. "Мир" 8 (дребногабаритни уреди)
(Ст. Тодоров)
pesho@bgs.bg
тел: 052 / 304 141
моб: 088 22 66 801

# 17
  • Варна
Благодаря ви, ще разгледам тези от Ла Мор, а сайта от фейсбук не се отваря  Cry . Как мога да видя и нейните неща? Иначе някой, ако ми каже и как вървят като цени такъв тип торти  Laughing - 50-60 лв. дали стигат? В друг град знам, че толкова някъде вървят, ама във Варна може и повече да са.
На Ламор ще ти харесат.Ние за 1-вия рожден ден на дъщеря ми поръчахме една с патенца.Изработката, вкуса - всичко беше повече от добро.Виждала съм и съм опитвала "Тиквата с мишока" , пак беше чудесна.
Видях при една сладкарка в квартала ни /Левски/, че има 1-2 модела като на Ламор.Може би копира, но и нейните не изглеждаха зле, иначе вземала съм от нея други торти по-обикновени и бяха много вкусни.

# 18
Ми не знам да е много (това за цената на шева) до нас в едно ателие само за подгъв на ръкави или блуза ми искат 5 лева  newsm78

# 19
  • ВАРНА
И аз тук Simple Smile

# 20
  • Варна
Благодаря ви, ще разгледам тези от Ла Мор, а сайта от фейсбук не се отваря  Cry . Как мога да видя и нейните неща? Иначе някой, ако ми каже и как вървят като цени такъв тип торти  Laughing - 50-60 лв. дали стигат? В друг град знам, че толкова някъде вървят, ама във Варна може и повече да са.
На Ламор ще ти харесат.Ние за 1-вия рожден ден на дъщеря ми поръчахме една с патенца.Изработката, вкуса - всичко беше повече от добро.Виждала съм и съм опитвала "Тиквата с мишока" , пак беше чудесна.
Видях при една сладкарка в квартала ни /Левски/, че има 1-2 модела като на Ламор.Може би копира, но и нейните не изглеждаха зле, иначе вземала съм от нея други торти по-обикновени и бяха много вкусни.

Благодаря много за информацията! На Ла Мор има хубави, обаче ми идва доста далечко Галата - те някъде другаде предлагат ли ги или само там?
Ако някой знае къде другаде правят хубави торти, да споделя  Praynig

# 21
Май не му е тук мястото,но да попитам пък може някой да сподели.Да ми препоръчате добра педикюристка от която сте доволни.Моята излиза в майченски и трябва да си намеря новичка.
Благодаря Hug

smile29 Не зная колко парички си решила да отделиш,но на първо четене се сещам за тортите на Ла мор
http://www.lamore-bg.com/gallery/detski/index.html

Моята е в студио "Шоколад" за църквата "св. Никола". Вили е много добра, но и Таня работи много добре

# 22
Здравейте, идея за евтина шивачка в района на макдрайв лятно тракия. Или някоя мама, която умее да шие. Става въпрос за трикотажна съвсем обикновена лятна дълга рокля. Моята ми иска 35 лв. и като че ли ми се струва множко, или просто съм назад с информацията за цената на шевните услуги. Благодаря предварително.

Трикотажа винаги е по-скъп за шиене и трябва специална машина за трико.

# 23
  • Варна

Благодаря много за информацията! На Ла Мор има хубави, обаче ми идва доста далечко Галата - те някъде другаде предлагат ли ги или само там?
Ако някой знае къде другаде правят хубави торти, да споделя  Praynig

Не знам да ги правят другаде, ние от Галата си я взехме.
Но това беше миналото лято.Така, че и на мен ще ми е полезно да знам ако вече има друго по-достъпно място за поръчки.

# 24
Открили са магазин Манго в Гранд мол, някой знае ли има ли намаления?

# 25
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз сега ще ходя и като се върна ще пиша

# 26
Аз още веднъж да благодаря на antonia по-специално  bouquet Днес този стругар ми свърши повече от перфектна работа! Благодаря!

# 27
  • Варна
qcka, радвам се, че съм била полезна. Познавам го от службата, а от доста време съм не съм на работа и не бях сигурна дали още е там.

# 28
  • Варна
Открили са магазин Манго в Гранд мол, някой знае ли има ли намаления?

Вчера бях там, не видях да има намаления, отдавна не бях влизала в Манго. Нямаше нищо по моя вкус, дрехите бяха в оранжево, бежово, зелено, поне доколкото си спомням. Peace

# 29
Извинете, че се намесвам в темата, но не познавам Варна и бих искала да ви попитам как мога да стигна от автогарата до центъра ? Ако е възможно и да ми кажете дали от централна автогара тръгват автобусите за Кранево? Извинете ме още веднъж, че се отклонявам от основната тема, но ми се налага да пътувам сама за Варна, а не познавам нито града, нито съм наясно с транспорта. Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт