На пазар във Варна - 15

• 55 565
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Здравейте !
Имам въпрос към тези от Вас, които пътуват с влак до Шумен.
Синът ми иска да пътува с влак и съм решила до отидем до Шумен, та въпроса ми е има ли смисъл да си купувам билет със запазено място или е спокойно и има места? Той е на 3г и предполагам, че пътува безплатно.
Също така как са условията във втора класа, ако е мизерия, да пътуваме в първа класа?
Благодаря !

Условията и във втора класа са добри, но все пак зависи от влака. Препоръчвам ти да си запазиш места щом ще пътуваш с малко дете. Детето пътува безплатно, като някаква символична сума струва запазеното място. Изберете бързия или експресния влак София - Варна.
Дали влакът ще е претъпкан или празен зависи от конкретния ден - в петък и през уикенда е по-пълно. Зависи дали наближават празници, дали студентите са в сесия и т.н.

# 736
  • Варна
Хексе, благодаря за бързия отговор!  bouquet

# 737
  • Варна
момичета,

търся брава тип "греда", която минава през цялата врата и се заключва двустранно. Водят се двустранни, хоризонтални греди.

Такъв тип брава съм купувала от магазина за крепежни елементи на Чаталджа /между светофара и бебешките борси/. Струваше 45лв българска на Метал. Можеш също да потърсиш направо в завода им. http://metal-ls.com/index.php?p=product&pr=1&subart=3

# 738
  • Варна
...вчера за първи път бях на плажа Шкорпиловци - наистина е просторен, хареса ми, но излиза скъпичко да се ходи дотам само за 2-3 часа...

А до плажа на Аспарухово как се стига, че хич не го познавам този квартал?

# 739
  • София
antonia   Hug
АссолИ ВилАр, не е за мен, а за нашите. Те имат от години такава и се развали, а самата врата е пригодена за такъв механизъм и за да сменят типа брава, трябва да сменят цялата врата или да се примирят с оставащи дупки. Тя е вътрешна врата (т.е. втора) и затова прецениха, че няма смисъл да я сменят.

# 740
  • Варна
...вчера за първи път бях на плажа Шкорпиловци - наистина е просторен, хареса ми, но излиза скъпичко да се ходи дотам само за 2-3 часа...

А до плажа на Аспарухово как се стига, че хич не го познавам този квартал?
Като влезеш в квартала, караш само напред, след това като стигнеш до новия търговски център, хващаш левия път покрай канала, след това покрай парка все напред, и преди баира нагоре за Галата, свиваш в ляво. Там вече търсиш място за паркиране  Peace

# 741
  • ride my bike...
Аз търся сефертаси или котелки за храна.
Ето такова нещо, но с 2 тенджерки.
http://www.business.bg/site_files/d-prdimg/24375/subprd10.jpg

# 742
Laluni, миналата седмица ги имаше на Кауфланда до мола, но мисля, че бяха с 3 тенджерки. Иначе не може да няма такива в големите магазини за домашни потреби, но може пак да провериш в Кауфланд

# 743
  • ride my bike...
Благодаря. Точно преди малко видях в брошурата на Кауфланд, но с 3 тенджерки.
Ще обиколя и  домашните потреби. И все пак, ако някой види някъде - да свирка Simple Smile

# 744
  • Варна
Laluni, миналата седмица ги имаше на Кауфланда до мола, но мисля, че бяха с 3 тенджерки. Иначе не може да няма такива в големите магазини за домашни потреби, но може пак да провериш в Кауфланд
Тази седмица са на промоция -17лв.
П.п. Мисля че дръжката се регулира някак си и се ползват само двете купички.

# 745
  • София
момичета,

преди време говорехте за интериорни врати, а аз не мога да намеря постовете из миналите теми  Embarassed

Препоръчайте ми магазини, където да видим качествени интериорни врати  Praynig

# 746
Има ли нова тема, да не съм ви изпуснала? Rolling Eyes

# 747
  • София
Има ли нова тема, да не съм ви изпуснала? Rolling Eyes

би трябвало да сложат линк, ако има нова  newsm78

някой питаше за ламиниран паркет. Днес ми попадна някакво вестниче с реклама на фирми за ламиниран паркет. Преписвам дословно:

www.bergbg.com "Отец Паисий" 44, 052/ 602 061
Гергана 81- ул. "Царевец" 38 052/ 304 134
www.markstreid.eu "К.Величков" 63, 052/ 63 50 69, 088/ 741 69 97
www.k2-floorings.com 052б 571 571р 088б 561 06 70
www.silmar.bg 052/ 622 658

Днес видях лам.паркет на "Ген.Колев" 60А (с/у МЦ "Св.Анна").

Фирмите са преписани от вестничето и не се наемам да препоръчвам, а поствам само инфо. Дано е било полезно  Hug

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 22:42 от missence

# 748
Добро утро момичета!Къде във Варна мога да купя български детски велосипед? Благодаря    bouquet

# 749
  • ride my bike...
от магазините за велосипеди. Такива има срещу Пикадили Чаталджа ( зад спирката на 13 ).
магазин Устрем http://maps.google.bg/maps?q=%D1%83%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B … ;z=16&iwloc=A
има и един магазин, който е до римски терми

Общи условия

Активация на акаунт