СПАМ 09.05-15.05

• 14 926
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • ПЛОВДИВ
Моля Джия, ако нещо не ти ясно може да ме питаш на ЛС и още един съвет не решавай въпроси в интернет, че в главата, ще ти стане пълна каша.  Hug

# 661
Моля Джия, ако нещо не ти ясно може да ме питаш на ЛС и още един съвет не решавай въпроси в интернет, че в главата, ще ти стане пълна каша.  Hug

Да, аз докато си чаках листовките, решавах в интернет и наистина се пообърках, едно че са различни от тези които решавам сега, друго, че доста от отговорите бяха сгрешени.

# 662
  • ПЛОВДИВ
Аз по съвет на едно "бившо гадже" тръгнах от там да решавам и доста назад се върнах с изпитите, че чак май месец миналата година си взех изпита пред ДАЙ-то от втория път.

# 663
Прекрасно време!  Подухва ветрец, ама е нужен, щото иначе много напича.
Отивам да правя нещо за ядене, че чак сега се прибираме и сме гладни като вълци.

# 664
  • там нейде .............
 Flutter

# 665
  • Талант на 2012,2013 г.
Хапченце, що примигваш така...? Слънцето ли ти блести? Mr. Green Joy  bouquet

# 666
Oффффффффффф  ooooh!, егасиму и живота, много мразя да съм права........

# 667
  • някъде ... тук ...
Супер беше в южния парк.

# 668
Oффффффффффф  ooooh!, егасиму и живота, много мразя да съм права........

Ред какво става?

# 669
  • Талант на 2012,2013 г.
Мммм... и в така де един от големите магазини.

Ваучерита са АУТ... Mr. Green

# 670
Oффффффффффф  ooooh!, егасиму и живота, много мразя да съм права........

Ред какво става?

"Mоят" го играе ревнив днес,чак искаше да не ходи на работа,за да излиза с мен  ooooh!, опита се да прави секс с мен  ooooh!, а сега той иска да ме заведе на вечер на музеите да гледам звездите  ooooh! с телескоп. И е замислил вечеря....и зоопарк утре....

И ме пита що съм била на диета.....все едно за него не съм била, нещастник.

Ми закъснял си бе пич.....мамка му,закъснял си, чаках те до последно дет се вика....

Ревах като магаре пак като тръгна на работа....

# 671
  • Lost in a fairytale ...
Oффффффффффф  ooooh!, егасиму и живота, много мразя да съм права........

Ред какво става?

"Mоят" го играе ревнив днес,чак искаше да не ходи на работа,за да излиза с мен  ooooh!, опита се да прави секс с мен  ooooh!, а сега той иска да ме заведе на вечер на музеите да гледам звездите  ooooh! с телескоп. И е замислил вечеря....и зоопарк утре....

И ме пита що съм била на диета.....все едно за него не съм била, нещастник.

Ми закъснял си бе пич.....мамка му,закъснял си, чаках те до последно дет се вика....

Ревах като магаре пак като тръгна на работа....

Hug Hug Hug Hug

# 672
  • на плажа
 Бяхме в Южния парк на велопохода. Много весело беше. Детето се радва много. Не мога да кача снимките във ФБ. Баси и тъпия фейс.  Crossing Arms Всички деца получиха медал и играчка. Бяха много горди и сладки с медалите си.  Joy Моят естествено викаше най-силно и постоянно повтаряше, че спечелил състезанието ( пристигна почти последен, ама не му казвам, че да се радва  hahaha).
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1752212605462.2087924.1243291841#!/photo.php?fbid=1752215165526&set=a.1752212605462.2087924.1243291841&type=1&theater

# 673
Ред, ама ти защо му казваш, че имаш среща довечера?? Така не си ли провали срещата?

Хубаво си направила, че си го отрязала, нека види хубаво ли е.

# 674
Не съм му казвала,че имам среща. Все още се делим, не искам проблеми. Казах му само,че ще излизам. Първо се направи,че не иска да знае, но после направо откачи.

То хубаво, ама много късно се е сетил.

Ако Ви заказвам,че го искам обратно, моля да дойдете и да ме сритате яко.....

Общи условия

Активация на акаунт