Вярвате ли, че няма разлика в качеството на продуктите?

• 19 004
  • 317
  •   1
Отговори
# 15
  • София

И аз съм на същото мнение... За сега съм доволна от едни капсули на Ариел, но предназначени за английския пазар, не "масовите". Научих се да ги разпознавам. В момента има такива на Болд, явно пробно и са от "истинските".

# 16
Жаве, имам вяра - да. А разликата е убийствена, в полза на немския препарат или омекотител.
Такива магазинчета има вече навсякъде в София.

Качеството или по-точно твърдостта нямат никакво отношение в качествата на изпиране!
Дозировката е различна в райони с мека и твърда вода. Ако тя е адекватна, предвид твърдостта, то тогава при качествения прах/гел имаме идеално изпрани дрехи.

# 17
  • Варна
Фрош не пере.
Грийн не сме го чувалЕ. Грюн грийн е биоразградима серия за съдомиялни и препарати за бита. И е супер!
Но няма препарат за пране с тази марка.
Не ходя мръсна.
Грийн наистина нямат препарат за пране, но пък имат всички останали. Предполагам, че следващият въпрос на ивонска щеше да е за битовата ми химия.
Когато не намеря Фрош, ползвам Май Планет.

П.С. Темата за моето битово поведение ли е?

# 18
  • София
Има доста магазинчета, които предлагат препарати които са внос от белия свят.
И на практика, няма нужда да пътуваш за Германия, за да ползваш препарати, произведени там, за тези, които намират разлика.

# 19
Това с водата не играе такава роля при козметиката обаче. А и там разликата е особено голяма. Няма какво да се лъжем за големите фирми ние сме пазар трета ръка и такива продукти заслужаваме.

# 20
Цитат на: Приятно ми е - Богиня! link=topic=582506.msg18639162#msg18639162
Не ходя мръсна.

Със сигурност.

Цитат на: Приятно ми е - Богиня! link=topic=582506.msg18639162#msg18639162
П.С. Темата за моето битово поведение ли е?

Не, тази тема не е за теб. Поне не тази.

# 21
  • Варна
Не, тази тема не е за теб. Поне не тази.

Ох, камък ми падна от сърцето

# 22
  • София
... Предполагам, че следващият въпрос на ивонска щеше да е за битовата ми химия.
...

Shocked

Много амбициозно от твоя страна е да предполагаш мисловните ми процеси и резултативните действия...  Wink

# 23
Естествено, че има разлика и за някой стоки тя е очевидна.

# 24
  • София
Да, качеството на козмтиката също е много съществен въпрос.

Дами, не се карайте.
С тези препарати и козметика се поддържаме.
Както и семействата ни.

# 25
А Бтв са гадни, подкупни и меркантилни журналистчета, предвид абсолютната лъжа, която изпльоскаха в национален ефир.

Знам ли вече... все пак идеше реч за независими лаборатории. А и ми се струва голям масраф да произвеждат нещо некачествено специално за нас... по съм склонна да смятам, че зависи от определени партиди и местни условия - аз ползвам детския Сано и един път ми се струва, че пере,  един път, че не пере... той и без това, не е западен, а израелски, но все пак...

# 26
Според мен много зависи колко и какви показатели са били изследвани.

# 27
И предната тема ми беше много смешна, и тази върви натам като чета постовете.  Въпросът "Има ли разлика....." е смешен, и риторичен.
Разлика категорично има и то огромна.  И водата, въздуха и прахта в България нямат никакво отношение. Продуктите са просто различни и това е.

# 28
  • София
   Не вярвам! Ариела и шампоаните от Белгия, нямат нищо общо със същите, купени от тук!

# 29
  • София
Извинявам се, аз не видях, че има друга тема по този въпрос.
Аз намирам огромна разлика, видима с невъоръжено око, така да се каже.
И ако няма разлика, популяризирането на подобни магазинчета нямаше да навърта километраж с такава скорост.
Подразних се от репортажа.
Не ме интересуват големите вносители и проиводители и равнището на проджабите им.
Интересува ме да ползвам качествени продукти.

Чувала съм за поточни линии за третия свят. Които захранват и БГ.
Не знам доколо е вярно, но съм склонна да вярвам, съдейки по качеството на продуктите.
И не ми е приятно да ме манипулират с платени репортажи по националните медии.

Общи условия

Активация на акаунт