Юлски деца-Тема 44

• 30 564
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • София
РАЛ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И РАДОСТНИ МИГОВЕ!

Мамо Диди и аз като Миласара няма да се съглася с фризьорката ти. Виждала съм много жени с рядка тъмна коса на които темето прозира, защото се получава контраст, на светлата се сливат и не си личи толкова, просто окото се "лъже". 

# 91
Рал, честит рожден ден, много поводи за усмивки!

Честито на приетите в ясли, ние не сме от тях, и как да сме като в нашия квартал няма нито ясла нито градина, нито ОДЗ, а за близките квартали не ни дават 0,1 т от допълнителните критерии, та си висим с 8 т. за първо желание. Срам не срам, но си признавам, че ще търсим друг начин да го вкараме.

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 10:46 от *Роси*

# 92
  • Видин
Ралче, честит рожден ден! Simple Smile
Малко не съм в час със случващото се, затова само ви поздравявам и прегръщам  Hug
Ние сме добре. Бебко папка, спинка и от време на време пищи  Laughing Батко повече пищи отколкото папка и спинка  hahaha Joy Вече е с нова прическа - от вчера! И прилича на момченце най-сетне. Снимка има във ФБ Simple Smile Това е засега от нас  Hug

# 93
Ral_p,

Ние днес ходихме до яслата, в която е приета Дани. Много ми стана гадно като разбрах, че съм изтървала срока за потвърждаване на това, че искам детето да тръгне през ЮНИ на ясла /срокът е бил до 10.05/. Все пак с директорката стигнахме до споразумение Дани да тръгне на ясла през СЕПТЕМВРИ. Добе, че имам голяма отпуска /до средата на ОКТОМВРИ/, която се надявам да ми стигне Дани да свикне на яслата и да мога да си намеря нова работа....

# 94
  • София
Рал, много любов и здраве ти пожелавам   bouquet
Диди, аз мисля, че късата коса ще бухне повече от дългата сплескана, поне моята е така. Избери хубав салон с добър фризьор и се довери на него.
Аз пък сега ново двайсет. В профила в ИСОДГ съм писала старата фирма на баща и, и след като се премести съм забравила да сменя името и седалището и. При положение, че не ползваме точка за неговата месторабота, дали ще е проблем като представи бележка от новата фирма  newsm78 Ще взема да го пратя направо с директорката да говори.
Ние чакаме жената, която ще гледа София и след малко отивам на работа. За първи ден ще са двете.
Чочи, тука ако изпуснеш да запишеш дето си аут, Вие там сте екстра.
Роси, София я приеха в ясла с 8,1 , а там където имаше 8,2 , не  Rolling Eyes

# 95
  • София
ЧРД, Рал!Много здраве, късмет и любов!!

# 96
  • София
Рал, честит рожден ден! Много здраве, любов и късмет!

Миме, щом не ви носи точка, не би трябвало да е проблем. Peace На мен не ми поискаха удостоверение за настоящ адрес, защото нямаме точка за това. Дано жената и София да се сработят.  Hug Майка ти замина ли вече?

# 97
Чочи, тука ако изпуснеш да запишеш дето си аут, Вие там сте екстра.
Да, много е кофти ситуацията при вас  Sad
Аз май съм споменавала, че има 1 ясла в близост до вкъщи, в която приемат деца по всяко време на годината, но пък ги изписват веднага щом навършат 3 год., въпреки че вече има нова наредба за яслите. Ама, тая ясла е под всякаква критика   ooooh!

# 98
Здравейте и от мен !
Рал, честит рожден ден!
С малко закъснение .,  Кукумявче, честито и на теб !Бъдете живи и здрави !
Попрочитам ви , ама не ми се пише нещо .
Отбиването на Влади не върви добре ....не му е времето , усещам го ....Стой пред мен ,бърше с ръчички сълзите си и ми казва "Мамо , моля те , мляко , моля ти се .." Сърцето ми се къса .В повечето случай го баламосвам ,но не винаги успявам .Онази вечер баща му присъства на една такава покъртителна сцена , настани ме да седна на леглото и вика "Давай на детето , друг път ще намаляваш кърменето .Аз не мога да го гледам така ." Ох , милото ....ще видим какво ще правя.
Не може нещо , което става насила да е за добро .
В началото на месеца (юни де ) Ще ходя за още едно мнение за хирург .Просто за да си имам две .
Миме , не знам за точката за яслите , но дано няма проблем!
Джил , ако искаш и на лични ми пиши , за да не занимаваме темата - какво стана с нощните ти кърмения .Спря ли ги или не  .Предварително мерси за инфото.
Диди , аз си мисля че твърде я мислиш прическата .Бъди готова за промяна , довери се на фризьор и готово Simple Smile
Аманита , честита прическа на Габи .
*Роси* не те съдя за това че ще търсите друг начин да вкарате детето в ясла , но ако всички решат така ...не знам къде ще му излезе края ConfusedПроблемът е друг - няма места .Аз бих участвала в подписка , дори бих направила някакво ,макар и символично дарение за построяване на нови сгради ...изобщо бих търсила друг начин да се реши въпроса ...но всеки си има мнение .
Целувки!

# 99
Вили, много мъчно ми стана като прочетох за сълзичките на Влади, явно не му е времето.
А за яслите вече писах, че в нашия квартал няма нито ясла, нито градина, нито ОДЗ, имам си цяла папка с кореспонденция с общината, последно преди две седмици пак ми отговориха, че Столична община е осигурила пари да се изготви проект за ОДЗ, но това ми го пишат трети път, а съм почнала да ги тормозя от края на 2009 г. С удоволствие бих си натоварила детето и бих отишла в провинцията, но на мъжът ми работата е такава, че може да я работи само в София, а не бих лишила детето си от баща. В същото време заплатите ни не са достатъчни, за да можем да си позволим частна ясла или гледачка, нямаме и близки, на които да разчитаме, не мога да напусна работа, защото вече съм на 35, с 15 г. стаж само на едно и също място и с малко дете, къде ще ме вземат на работа след няколко години като поотрасне Божидар. С две думи просто нямаме никакъв вариант.

# 100
Я да питам сега децата вече проходиха, нужно ли е да носят сандалки с висок глезен отзад пак? Вчера търсих сандалки но като че ли тези с високия глезен са по-малки номерца.. от друга страна има-няма 4 месеца откакто мойта е проходила...
А в къщи какво да й обувам се чудя лятно?

Диди, определено си избери фризьор, не салон. Аз бях в същата чуденка с тази разлика, че моя е завършил фризьорски курсове но не се нае да ме прави той, ако се направя руса пък ще ме изпъди от къщи ( Mr. Green) а късо не искам понеже имам чуството че ще остана без коса съвсем. Освен това ако човек с тънка коса почне да я изрусява не знам колко ще се издържи на такова третиране.... сигурно 1 год. максимум. Поради тази причина все още не ползвам амонячни бои.
Та отидох при една арменка тука позната наша дето само ходи по Париж по фризьорски разни конкурси и има сума ти награди, в нейния салон като си запазих час специаааално за нея щото ако попаднеш на друга не се знае кво ще се получи и й обясних какво точно искам - повече обем, тя много напираше да ме подстриже още по-късо но аз си настоях за дължината и ми направи пластове точно за 5 мин. оттук оттам кво клъцна но се получи де.

# 101
Сиско, аз съм твърдо за среща, че докато се наканим верно ще взема да родя Laughing.
Диди, за мен по- късата коса и по- светла определено прави повече обем.
Вили и на мен ми стана много мъчно, как плачка. Малко лаишки въпрос, но ако започнеш да даваш АМ когато иска няма ли да мине номера newsm78? Така или иначе е хубаво да пие мляко.
Ем, ортопеда при, който водих Андреа каза, че трябва да се носи до към 3 годишна възраст, защото до тогава им се оформят крачетата някъде. За лятото каза, че няма нищо по- добро от това да ходят боси, намествало се всичко по ходилото перфектно така. За вкъщи беше казал с пантофи пак с твърда пета, но за лятото директно ще ходи боса, не мога да я мъча да ѝ се спарват краката, за 3 месеца няма нищо да ѝ стане предполагам.
Оф, още сумати неща щях да пиша, но чета на час по лъжичка от телефона и не помня вече Blush.
Днес ходих да се запозная с лекарката, която ми препоръчаха, видя ми се много симпатична жена, млада, приятна, настроена съм положително. Почувствах се малко глупаво, защото 20 пъти ме пита имам ли въпроси, а аз нямах и се зачудих дали не ми хлопа дъската, как може да съм толкова спокойна и без въпроси Laughing. Младежа си е все още седалищно, опита се да ме навие да раждам нормално, аз ѝ казах, че много ме е страх и каза, че ще ми уважи желанието. Та така мина.
Дойдоха ми доставките, направо много си се кефя. Този път си поръчах главно за мен, разбира се и за децата де, то как да ги пропусна и тях Laughing. Доволна съм си от всичко. Ангел каза, че съм луда, може ли да отида до Англия и да се върна тука и да си ги поръчвам, аз така скръцнах със зъби, защото заради него едно нещо не можах да си взема, затова за урок му беше тази поръчка. Взех си един панталон за бременни за без пари, много съм доволна. Сега се разхождам с една унисекс чантичка, която от бяс и безсилие я грабнах като бяхме там колкото да не съм капо, защото нищо не можех да си взема и нея ми я приватизира, сега си я поръчах от спрортсдайрект същата и го дразня, казах, че ще спя с нея. Сега се чувствам леко удовлетворена, че много ме беше яд, за мен все нямаше време и последния ден, незнам дали ви споменах, но така полудях и така ме блъснаха хормоните, след поредния магазин, в който ми се развика, че за мен няма време като излезнахме така ми накипя, че го замерих пред хората с един сандвич и се разревах, чак не можех да си поема въздух. Много ме хвана яд, защото знаех, че си тръгваме и няма да съм си купила нищо, а много се бях наточила. Разбира се ми се развика, че съм луда и сега ще направя нещо на детето. Глупава работа, ама като си ме блъскат хормоните Blush.

# 102
  • USA
Рал, ЧРД и тук, бъди здрава най-вече newsm67!
Вили, много ми стана жално за Влади Cry. А не може ли някой, например таткото, да е с него само в нощта, в която не трябва да суче, ти да не се появяваш и сутринта да го разсейвате някак си, за да не се сеща? Дано всичко мине добре!
Юлско бебе, ама наистина не останало. Честити ти покупки! Да ти кажа и аз бих се ядосала в твоя случай, така че те разбирам напълно.
Роси, дано разрешите проблема с яслите и намерите изход!
Мама Диди, и аз съм на мнение, че по-светлата коса изглежда по-гъста. Не е задължително да е руса, но 1-2-3 тона по-светло ще е по-добре. Но според мен единствено професионалист ще ти помогне както за цвета, така и за прическата. Косата расте, така че смело и чакаме снимки Wink!
Александра, успех с махането на памперса!
Миласара, успех и на теб с гърнето, че ти си и с два броя деца! Да не би пак да е чревен вирус? Дано бръмбарка се оправи бързо!
Мимето, как е София, оправи ли се?

Днес доста снимки на юлчета във фейсбук видях, направо не мога да им се нарадвам, толкова са сладки и интересни Heart Eyes Grinning!

# 103
  • София
Момичета,благодаря ви на всички за пожеланията! Ако ми се сбъднат всичките,направо незнам за какво ще се оплаквам  Laughing

Ралче честито и тук!     bouquet

Мамо Диди и аз все се каня да се подстрижа,но дотук   Grinning

Скоро си бях намислила въпроси за лексиконче,но ги забравих разбира се,сещам се само за един-

Кои от вас дават още АМ и кога? И колко?

Роси и ние ще търсим същия вариант,иначе..не може  Crossing Arms

# 104
Кои от вас дават още АМ и кога? И колко?

Божидар пие сутрин и вечер по 330 АМ.

Днес запознах Божидар с гърнето, сутринта така и не поиска да седне на него, напишка три чифта слипчета, оставих го по голо дупе и два пъти се изпишка на паркета в хола и един път се изака пред банята, май не е готов newsm78. Следобед си му сложих памперса и го оставих да си играе с гърнето, разнася го из стаите и туку посяда, засега ще го оставя 2-3 дни да се сприятелят, да свикне да сяда на него както е с памперса и пак ще го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт