Ананасът, лютото и секса на вълна са, МАЙ-че, днеска! - Тема 25

• 30 838
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро Simple Smile
Аз днес си пратих най-накрая детето на градина. Някаква ниска темп. вдигаше 2-3 дни заради ваксината от кърлежа, та чак днес ще мирясам. Но много си ми е хубаво с него вкъщи, ще има цяло лято да се радвам на двама Simple Smile
Бубе, изгледах снимките, много ви е хубав баткото! Бебето не го споменавам, щото много обичам бебета Simple Smile
Имам да чистя много, да оправям.. поне багажа вече си оправих. Дано си дочака дребното термина, че няма да смогна с всичко просто.. А и ми носят разни приятелки раздадени бебешки дрешки непрекъснато. Торбите си нарастват всеки ден. Бях си отделила 2 рафтчета в моя гардероб за бебешките, викам си няма да купуваме скрин сега, тук ще ги сместя. Що ли така наивно подходих.. и сега нямаме кьораво място за всички дрешляци.

# 196
  • До морето :)
Добро утро и от нас  Mr. Green Снощи нещо май имах контракции, събуждах се от болки в корема на 2 пъти, ама до там. И не знам контракции ли бяха, нещо друго ли?  newsm78 Щото не ме болеше ниско долу, а цалия корем  Thinking Викам си: "Дай да спя аз, то ако са контракции ще се разбере!" Днес нищо ми няма, пушка съм  Grinning
Имам бъпрос към вече родилите мами  Grinning Как става продължаването на майченството след като родиш? Ако родиш по-рано или по-късно от термина, какво се прави?  newsm78 След това кой ми издава болничните листове? В голяма чуденка съм  #Crazy
Още и педиатър не съм намерила, ужас, никаква не съм я свършила  Crazy
ЧЕСТИТО НА ПОЛИТААААА! ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА ТИЯНА И МНОГО ДА ГИ РАДВА
Тъкмо щях да пиша, че не се е резписала още, не знаем какво е станало  Laughing

# 197
  • Стара Загора
Честита принцеса на Полита  Hug

Жени ами ти не се ли познвааш....за мен все няма достатъчно място за дрехи...особенно за децата Mr. Green за ужасТ на сержа Twisted Evil
Нели на мен ми издадоха един болничен от болницата и после до колкото знам педи на детето ти доизравнява....ама хич не съм на ясно.
Ходих да подавам за първа помощ за новородено...да знаете мамите с повече деца, че искат копие от акта за раждане на голямото дете. А за детски вече искат и бележка от педито за поставените ваксини за всичките деца, които имате.
Ей така най-го обичам Mr. Green

# 198
Ох, душица златна, как миловидно си спинка  Heart Eyes

# 199
Добро утро и от мен.Честита радост на Полита,време и беше bouquet

Аз веднъж да се излюпя рано,седнах на компа и нещо прецаках моя..заедно с всичката инфо и почти готовата ми дипломна работа..поболяла съм се,дано довечера мъж ми успее да възстанови изгубените файлове,че иначе как ще я напиша пак за 3дни,толкова съм притеснена,сърцето ми се разхлопа.

За черпавката в болницата след изписването и аз се чудя-пак на лекаря,който те е израждал,пак на тия дето са те изписали,пак на тоя дето е водил ЖК?  newsm78,че то при мен май ще са си различни.

Гледах оня ден един татко носеше сок,кола и бонбони,ама имам ясен спомен майками като работеше в родилно и парчета торта влачеше у нас,и цели кутии с бонбони... та нека споделят вече изписание майки "С какво почерпихте в болницата ?"
Нелка за болничните след като родиш,мойта счетоводителка ми обеснява,ама половината неща ги забравих.Помня,че ако пренося и като родя, трябва да се иде там където ти е била женската консултация,можеби с неква бележка или акт за раждане,и да се иска болничен за преносване,и после педиатъра ти издава другите болнични,ама първия след раждането май е от болницата...и неква декларация се носи на счетоводителката,тя каза че мога да си я дръпна от сайта.Най добре с твойта да говориш,че може и да те обърках вече.

# 200
Ей, че хубава новина Simple Smile Да са живи и здрави и мама Поли и малката Тиана.

Това име, което е избрала Поли направо си го заплювам за момиченце. И без това зор видяхме за момичешко име и си отдъхнах малко, като се потвърди младеж Simple Smile

Хера, аз много лесно си решавам този проблем с дрехите - просто всичко често ползвано го държа отгоре по разни столове и т.н., от това мъжа ми не е никак доволен съответно.. но пък той подрежда гардеробите от време на време и не ми е проблем Simple Smile Просто мислех, че ще се съберем в моя, ама явно няма да стане. И продължават да мъкнат, а аз да пера. Вече не знам колко бебешко изпрах и прострях.

# 201
  • София
Честита принцеса Тияна на мама Поли! Да е много здрава, щастлива и спокойна поспаланка за радост на мама и тати!

Ама много интересно това име, за първи път го чувам! Flutter

# 202
Добро утро и от мен!

От вълнение да не родя не можах да спя... До кога ли ще я карам така?!

Раждането на Спасдиди е било секцио, за уточнение на инфото на първа стр.
Не са искали да рискуват, ама това да им е проблема, важното е че са здрави.

# 203
Нелка на мен счетоводителката ми обясни,ама и аз не запомних точно.Но в общи линии с първите болнични след раждането тази разлика се изравнява

# 204
Добро утро!

ЧЕСИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ПОЛИТА!
ЧЕСИТА ДЪЩЕРИЧКА НА А_ВАЛ!

И аз в отбора с контракциите, вчера след разходка- си викам "ще раждам, няма да ям", а ММ ми се хили, е минаха, седнах и се наядах, да не съм валат и цяла нощ къртих. Утре даже имам среща с док и той и аз оптимисти, пак ще ме посрещне " ама ти още ли не си родила"  Joy hahaha Joy.

Отивам да гледам снимки със закуската, с това гадно време ще си отвися вкъщи и ще мисля, как точно да стигна до центъра, като от всякъде е затворен  Crossing Arms.

# 205
  • София
За болничните да кажа-ако преносиш в болницата където си родила тио издават изравнителен болничен.И след това от педиатъра взимаш следващия.

# 206
  • Сливен
Добро утро МАЙчета Simple Smile

Честито на мама Полита... Да е здрава и послушна малката Тияна Simple Smile

Аз да ви се похваля тази вечер спах спокойно... Легнах си раничко и мислех, че ще се събуждам пак на често, но едва към 4 часа ставах... Лошото беше, че всичко ме болеше - крака, кръст, таз и едва се раздвижих... Но това си е нормално... Аз по цял ден съм на вън на разходка и не остава много време за лежане и почивка  Blush Още малко остана Simple Smile ама на бебката май не и се излиза... Или може би си чака датата  Joy

nelka_bg аз на предната консултация попитах доктора как стоят нещата, ако бебето се роди по рано или по-късно... Той ми каза, че и в двата случая се издава следващ болничен... Общия брой дни на болничните били 135... Не че и аз рабрах всичко, но предполагам, че те си знаят работата Simple Smile

Днес не е много хубаво времето при нас, но аз пак мисля да се разходя малко поне... Всички ме съветват да се движа до последно, а и аз се чувствам по-добре така Simple Smile
Пожелавам на всички лек и хубав ден... А на раждащите всичко да мине леко Simple Smile

# 207
  • Стара Загора
Общия брой дни на болничните били 135...
Мисля, че са повече вече...415 май. 135 дена бяха преди пет години когато раждах Слави.

# 208
Аз пък днес ще гледам диска от сватбата  Grinning Като наближава годишнината и ми е едно такова влюбено  Laughing Иначе и тука времето е ужасно  Confused Хич не е за раждане днес  Laughing

# 209
  • Сливен
Общия брой дни на болничните били 135...
Мисля, че са повече вече...415 май. 135 дена бяха преди пет години когато раждах Слави.
Така ми каза той... И аз останах с убеждението, че той издава до 135 ден, а след това друг до 410 ден... Нямам си на идея... Вие сте с повече опит Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт