Ананасът, лютото и секса на вълна са, МАЙ-че, днеска! - Тема 25

• 30 832
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Момичета момичетааа, кокичета Simple Smile Не знам как е родила Алекс, ще й звънна утре, днес просто си прекарах почти целия ден на телефона, много консултации, много чудо.. и така и не стигнах до нея. Друго щях да пиша, ама не помня пак..
Честити бебета на всички обебеили се днес Simple Smile
Снимките на Буба ще ги гледам малко по-късно, да си повъздишам Simple Smile
Хера, твоите просто не ги коментирам Hug

# 181
Гери С., СпасДиди и на Катрина85 Да са ви здрави и послушни бебоците и много да ви радват  Hug
Бубе снимките са прекрасни.Да ти е жив и здрав малкия сладур Simple Smile.Да ти кажа малко ти завидях на леглото в болницата-аз бях на продънена пружина  Mr. Green
Да ви се похваля-днес най накрая ни падна пъпа(крайно време беше )

# 182
Момичета, тук съм, явно ще съм вечната Амбър в темата.

Но, имам новини за вас от Спасдиди.
Много е щастлива и се чуства супер! Не разбрах какво е било раждането, но е станала на 6-тия час и вече два пъти бебето е цокало от гърдата.
Праща ви много поздрави на всички!

# 183
Честито на Гери, Катрина, Спасдиди и А-Вал! Да са много здрави бебчетата и много да слушкат!

Бубе, много хубави снимки и разказ.

Хера, много са ти хубави мъжете, пупу!

Аз да питам мамите, които си имат скорошни бебчета и пъпчетата вече са паднали. Нашто падна преди 4-5 дни, но вътре в по-голямата част от пъпа си седи още черно (като коричка или нещо такова, от раната). Не си спомням при каката как беше, но това нещо само ли ще си изчезне или нешо трябва да го обработнам допълнително. Вечер само го обработвам със спирт и спрей, както педиатърът беше казал (до 10 дни след като падне). Но това черното ме притеснява, даже днес след като го поизкъпахме като че ли имаше малко кръв по ръбчето на пъпа (до това черното).

# 184
Абе момичета знаете ли че Деничка74 трябва да е родила вчера.Ако и утре нямаме инфо от някоя от вестителките за нея,ще и пратя един смс да видим как са нещата Simple Smile.
SYMa на мен ми казаха че само ще си падне това черното.Ти с какъв спрей го обработваш?На мен пудра ми казаха!

# 185
SYMa и аз го обработвам само със спирт. На мен ми казаха без пудра, и на лекциите, на които ходихме казаха без пудра, защото ставало коричка. И при нас има още черно и понякога кръв след баня или ако е ревал преди това. Но си заздравява де. Нищо друго няма да го правя аз, само спиртче.
Опосумче, според мен трябва да дадеш свободно на бабите. Разбирам те, макар че на мен никой не ми се мота вкъщи, но тя майка ми от ентусиазъм да го къпем, дойде 2 пъти и и казах, че няма смисъл да я размотавам. Да идва само на кафенце следобед да си го гледка, без да ми се мота Simple Smile И да нося някоя манджичка, че да не готвя Simple Smile

Честити бебки на Спасдиди и на А_вал!

# 186
И с малко закъснение да ви съобщя подробностите за katrina85.

Катрина85 е родила своят прекрасен син в 2:13 сутринта с мерките 2.700 и 48 см -вагинално.  smile3525

# 187
 Благодаря момичета!  smile3525 Че са хубави мъжете, хубави са. Ама много мъже бре  Crossing Arms
И предния път и сега като разбрахме, че съм бременна с мъжко бебе, мъжа ми каза (за успокоение  Mr. Green ), че си оставам неговата единствена принцеса. Ами какво да се прави с това ще се утешавам  Joy

Жира, радвам се, че ти харесват моите разкази, нали за това споделям, за да ви е интересно.  Hug  Малко или много си станахме близки, не един и два месеца изкарахме заедно в очакване....   bouquet

Опосумче, защо бе, миличка плачеш  spoko Успях да те развълнувам  hug Благодаря ти  newsm51

Хера, наздраве! Аз съм на Будвайзер  Mr. Green
Разкошни са ти снимките. Личи си, че Борис е по-човек от моя мишок, като гледам не се губи така в ръцете на батко си  Grinning
Като видях пак Слави и се сетих, че като се роди Ралфи и изчезнаха, и надеждите ми, че може да е със светли очи. Тъмно синьо- пъстро- зелени са, ама по спомен и на Габ бяха такива и после безвъзвратно се трансформираха в тъмно кафяви  Mr. Green

Чакайте сега да кажа за пъпа и наддаването на кг..

Пъпа тук с нищо не го обработват, казаха ми, че ще падне по-бавно, но не мисля, че чакахме толкова много. Падна точно седмица от раждането. Родих на 2-ри, падна на 9-ти май.

Наддаването- роди се 2920, изписаха ни след два дена, на третия 2830 кг, 4 дена след раждането бяхме на педиатър и беше точно върнал килограмите от раждането- 2920кг

# 188
Честити бебчета на Спасдиди и на Хоупчето  Hug Да са живи и здрави и много да слушкат мама и тати!

До ей сега имахме гости...толкова много работи върших днес и направо едвам гледам и дишам/от преяждане  Mr. Green / Едва сега успях да седна като човек на компа и да се насладя на снимките на БУБА Heart Eyes ! Ралфи е страхотен  Crazy И Габ и мъжа ти  Mr. Green Но теб защо не те видяхме  Thinking Laughing

# 189

Елфи, нали туй рекох вчера, че много страдам за моите снимки  Tired Загубиха се при трансфера от фотоапарата на компютъра. Само моите и само тези дето съм ОК вече, останали са само снимките веднага след операцията, където съм тотално не на себе си, с кървясали очи, едното ми е по-притворено, кой знае от упойката или от това, че раждах цяла нощ безрезултатно.

Сега търсим една програма евентуално да ми върне загубените снимки, защото ужасно ме е яд  Confused

# 190
Бубе,много неприятно,наистина  Confused Дано ги откриете...но аз съм сигурна,че си прекрасна и на другите  Hug

# 191

Елфи, хич не бъди толкова сигурна  Laughing  Joy

Айде лягайте, бе, какво сте заседнали по нощите тук, свикнала съм по това време да си кукувам самичка в темата, а днес още мърдате  Mr. Green То и при мен става бирено време вече  Joy

Лека и очакваме утре още бебшки новини   bouquet

# 192
Ама стаята наистина доооста се различава от нашите тук, както и храната Wink

Тъкмо гледах снимки от на Хоупчето стаята, ама там е съвсем като на хотел  Crazy Направо можеш да се объркаш, добре, че все пак леглото е същото, че да разбера, че Хоупова е в болницата, не е родила в хотел  Joy

Каза, че ще снима всичко и дано реши да качи малко снимки да видите. А малкия Филип е страхотен, пу пу да не му е уроки  Heart Eyes

Само да  се поправя, че е станало някакво объркване в началото, бебето е 3800 и 52 см, не 48, както писах в началото  Sunglasses

# 193
  • Стара Загора
БУБА кукува по нощите...аз по зараните Mr. Green
Снощи добре, че беше сержа...биричката добре ми дойде...ама и съня ме грабна та....ме отнесе бързо бързо Mr. Green Храних Борис в 23ч....после стана в 2,30ч. да яде и после го пое сержа...та се наспах и съм като репичка Mr. Green БУБЕ вече несмея да прогнозирам очите на Борис...многостранен цвят имат сега...много ама наистина много тъмно синьо стоята...какви ще а...един господ знае. На Слави бяха сини или по-скоро като гълъбови от раждането...тоз не го знам кви ще ги бръкне. Всички казват, че прилича на мъжа ми. ЕМи бива едно да прилича на него...нали той ги прави Crazy

# 194
stork-girlЩЪРКЕЛОВА ВЕСТ stork-girl
Вчера в 21.00 Полита е станала мама на малката принцеса Тияна. 3350гр. 50см
В 15.00 са я приели,5см разкритие.Сложили са й епидурална упойка.В 18.00 разкритието е било пълно,но в 19.00 бебка още не се е завъртяла правилно и са се подготвили за секцио.Но решили да пробват пак и с доста зор бебка се е появила.

Да са живи и здрави и мама и бебе Тияна!Много да се радват една друга!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт