Ананасът, лютото и секса на вълна са, МАЙ-че, днеска! - Тема 25

• 31 566
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • До морето :)
Тук съм, тук съм! Не съм чела нищо, преди малко се прибрах!
ЩЪРКЕЛОВА ВЕСТ!!!
НА 17.05, ОКОЛО 1ч. СЕ РОДИ МАЛКИЯ ТОДОР НА МАМА ELISSEE! ТЕЖИ 3,450кг. И Е ДЪЛЪГ 50см. СИГУРНО В СЪБОТА ЩЕ ГИ ИЗПИШАТ! ДОБРЕ СА И ДВАМАТА

Новината я знам от първа линия. Бях там  Joy Вечерта понеделник срещу вторник реших, че имам контракции на 6-7 минури. Все пак легнах аз да спя, но ММ ме събужда и вика: "Хайде към болницата!" Ок, отиваме, хем да кажат хората какво е дереджето. Отидохме с 300 перипета, бях си забравилате телефона, после колата се развали, че ходихме с една друга, спираха ни полицаи, абе лудница. Влизам, 2 см. разкритие, 80% изгладена шийка, приемами я.  Grinning Grinning Приемат ме, слагат ми абокати, глупости, видях Елис в родилна зала, тъкмо беше родила (ама тя не ме видя  Laughing ), заспах и спряха и болки, и всичко. Така откарах вчера цял ден в болницата, без грам болка, без кьорава контракция, умрях от глад и жажда, който не мина, той не ме бръкна и пак си седят 2 см.  Crazy Снощи рев, реееееееееев, голяма депресия, хората идват, раждат и забравят, аз там с една циганка с 8-мо, и тя си седи с 4см. и нищо  Joy Днес сутринта мислех след прегледа, ако не ме пуснат, да кажа на доктора да ме реже. Ама дойде той, брънка и вика - "Хайде вкъщи! В петък сутринта ела пак, да те видим как си!" Ей, нямаше такова щастие. И така, сега съм си вкъщи и докато не припадна от болка от контракции, не отивам аз в болницата, да ме приемат вече  Laughing

# 646
момичета да почерпя..днес моето мъжленце има рожден ден,да ми е жив и здрав..... чака си и подаръка..ама той се е запънал от няколко дни и не излиза  Laughing  Laughing  Laughing приятен ден от мен....дано реши вече да излиза стискайте ми палци.... а аз ви пожелавам успех...

нелка сега ти ли ще вземеш вечерния отчет след като елисе ни изненада така приятно.... да и е жив и здрав бебока   bouquet
п.с.сега ние 3те с блилянтин оставаме и се почват бебешките срещи дано там сме по сериозни  Joy

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 14:17 от nins86

# 647
  • Айтос/Бургас
Хайде,Нели! На 20.05 сутринта и аз съм там за секцио. Simple Smile Тъкмо помислих,че сте ме изоставили. Crossing Arms

# 648
Честити бебченца на всички мами, да са им живи и здрави и бързо възстановяване.

Нелка голямо приключение си имала, дано само при фалшивата тревога да е така, а като тръгне да отидеш и да родиш за секунди и без никакви шевове!!!

# 649
  • До морето :)
Ох, колко мило ми стана, че сте ни мислили  Heart Eyes
Елфи, наистина ни беше нужна кола  Flutter
Да ви кажа, акто ги слушах как викат там, така да им завиждах  Rolling Eyes Викат 1 час и после бебето изплаче и всичко минава  Heart Eyes
zlatttka, не се притеснявай, аз ще ви изчакам всичките  Joy Ето, Елис не я оставих, поне бях морална подкрепа, ако не друго  Laughing В петък и теб ще те изпратя  Laughing И след празниците може и да родя, знае ли човек какво е решила мадамата  Crazy
Ето го и списъкът:

Нинс- ,
Жира ,
Силвия111,
Жужи,
Даная_лв,
Нелка,
Десинце,
ВикторияМГ,
Златттка,
Елфи,
Myst,
Мис Монк,
Джени_Б,
бонбонката-мая,
Деси_Шиша

# 650
Нелка,всички много те мислихме!Радвам се,че сега всичко е наред!

Hohiho,Free_spirit,Elissee честити ви вързопчета!!!

Nins86,да ти е жив и здрав мъжа!

Моята съседка вече ще я гръмна,всеки път като тръгна да излизам,изкача на вратата и пита дали отивам да раждам Joy Joy Joy

# 651
Честити бебенца на Хохихо и на Елис Simple Smile   bouquet
Jira, ти последно къде се насочи да раждаш?

# 652
ааа така така заела съм първо място в класацията да видим дали няма пак да я запъна..Simple Smile))....деска благодаря за пожеланието

# 653
  • София
Бавно,но славно се изкачвам към върха на списъка Simple Smile

# 654
Аз пък да се изфукам, че днес видях една 7 дневна сладурана - на Спасдиди кукличката Simple Smile Малка и изящна красавица  Hug

# 655
  • Варна
Здравейте и от мен!

Честити бебчета на Hohiho, Free_spirit и Elissee! Да са живи и здрави и бързо възстановяване на майчетата Grinning.

Нелка, голямо "шоу" е било при теб, бебка явно хич не бърза. Дано скоро благоволи да излезе Laughing.

До майчетата, които родиха със секцио - кога ги пуснахте прословутите газове? ooooh!

Още деня след операцията пуснах прословутите газове, и то не просто ги пуснах, ами два дни яко си страдах от непрекъснати газове, чак накрая се ядосах, че всички лекари на визитация все за тях ме питат, то малко оставаше да искам нещо против тях Laughing. Не знам защо са толкова важни Rolling Eyes.

Имам един въпрос към консултантите по кърмене: От самото начало гърдите ми бяха адски болезнени при кърмене, но само при първоначалните 2-3 засуквания от малкия при хранене, след това вече болката я няма. Казаха ми, че вероятно имам чувствителни зърна и с времето ще се оправят от кърменето. Сега, след седмица кърмене, дясната гърда е ОК, няма болка никаква, но с лявата положението продължава да е същото. Нямам разранявания на зърната, иначе от време на време ги мажа с ланолинов крем. Има ли начин да ускоря процеса на минаване на болката за другата гърда? Еднакво често го слагам и на двете, т.е. храня го по следния начин по съвет на педиатъра: първо давам от едната гърда, после от другата и следващото кърмене започвам с гърдата, с която е приключило предишното. За целта даже дневник си водя кога от коя гърда съм го хранила, даже и памперсите описвам Laughing. Правилна ли е тази схема на хранене?

Иначе при нас нищо ново - спим и ядем, даже прекалено много спи Валентин и се налага да го будя да яде, голям зор виждам понякога, ама ако не го будя, никога няма да направим 8 хранения  Laughing. Всички ми викат, че съм луда да го будя и да го оставя да спи, че да мога и аз да спя, ама аз като си нямам теглилка в нас, откъде да знам дали яде достатъчно, предпочитам да съм сигурна, че поне правим достатъчен брой хранения. Пък и не се оплаквам, храня го нощем, но после си спя, успявам да събера по 7-8 часа сън на ден без проблеми, въобще ги няма безсънните нощи, с които всички ме плашеха преди да стана майка Rolling Eyes.

# 656
Честити бебчета на elissee, free_spirit, hohiho!
Честит ви рожден ден nins86!
Нелка, ще се появи малката, имай още малко търпение.
Аз мързелувам като за последно, утре ме приемат в болница и за петък е секциото. Ако не реши да излезе още утре, така си бях харесала датата 19, от 19-то число сме заедно с мъжа ми. Wink
Иначе добре се чувствам. На моите тонове имаше ясно изразени контракции, явно скоро щеше да се подаде малчо, ако беше оставен по естествен път. А и корема ми се смъкна преди около 10 дни. Simple Smile
Аз не разбрах на всички ли дават обезболяващо след секциото, или се скатават ако могат..

# 657
Имам един въпрос към консултантите по кърмене: От самото начало гърдите ми бяха адски болезнени при кърмене, но само при първоначалните 2-3 засуквания от малкия при хранене, след това вече болката я няма. Казаха ми, че вероятно имам чувствителни зърна и с времето ще се оправят от кърменето. Сега, след седмица кърмене, дясната гърда е ОК, няма болка никаква, но с лявата положението продължава да е същото. Нямам разранявания на зърната, иначе от време на време ги мажа с ланолинов крем. Има ли начин да ускоря процеса на минаване на болката за другата гърда? Еднакво често го слагам и на двете, т.е. храня го по следния начин по съвет на педиатъра: първо давам от едната гърда, после от другата и следващото кърмене започвам с гърдата, с която е приключило предишното. За целта даже дневник си водя кога от коя гърда съм го хранила, даже и памперсите описвам Laughing. Правилна ли е тази схема на хранене?
Мария, схемата на хранене е съвсем приемлива. Може да опиташ като го слагаш на проблемното зърно, да насочваш нослето към зърното, а не устата към зърното. Така то ще помирише млякото, ще извърти глава назад и ще отвори максимално широко устата. Би трябвало скоро проблема да изчезне  Hug

# 658
  • Варна
milly, на мен ми биеха разни обезболяващи след секциото, ама честно казано, предпочитам да не ми биеха Rolling Eyes. Самите инжекции с обезболяващо са ужасно болезнени, поне за мен бяха по-нетърпими от болката в операцията, пък и някои от тях предизвикваха контракции /за контрахиране на матката/.

Jenny, благодаря за бързия отговор, ще пробвам, аз по принцип го изчаквам да отвори широко уста преди да му дам, че иначе не мога да търпя болката, но ще пробвам и това с нослето, дано скоро се разработи и тази гърда, че е мъка Laughing.

# 659
Честити бебчета на elissee, free_spirit, hohiho!

Честит ви рожден ден nins86!

Нелка мислех че си родила вече...даже сънувах,че е момче,а не момиче:)
 Аз днес бях на тонове и два пъти ги правиха ...първия път стигаха до 190 удара на сърцето,втория по слабо 160-макс 180,ама докторката вика,утре ела пак и си вземи багаж,ако пак са такива ще те приемем в патологията за изследвания...що в патологията...като може направо да раждам..да му се невиди,тая мойта бременност хич не  е като нормалните.
Все си мисля че кафе и кола му дойдоха в повече днес на детето,ама аз с цел да го събудя и да не е задремало,пак то взе че се превъзбуди.
Ох дано не ме оставят в болница  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт