Неразбирателство със свекърва

• 10 363
  • 84
  •   1
Отговори
# 45
 След като авторката си води детето на градина (или ясла ) се предполага ,че работят и двамата .В София не са чак толкова ниски заплатите , че общият им доход да е 500 лв .Вярно ,че сигурно имат заеми ,но съпругът вместо да се чеше по топките през свободното си време да помисли откъде може да спечели допълнителни пари .
 Въпреки аз лично се чудя на това момиче , къде е гледало като се е омъжвало , да вземеш разведен мъж с дете , 12 гд по-възрастен и живеещ с родителите си ... Ами той до 44 гд като не е направил нищо освен 2 деца какво мислиш ,че ще направи занапред ? Най -много още някое дете .

# 46
  • София
Че какво лошо има на разведен мъж с дете?
Не пие, не хойка, отговорен е и т.н.
А пък в правенето на деца аз не виждам нищо лошо.
И да в София заплатите не са чак толкова ниски, но не и чак толкова високи колкото са слуховете в провинцията, пък и тук разстоянията са доста по-големи.
Аз не мога да отида на квартира в друг квартал понеже трябва да сменям детската градина на детето, а в София няма места както се знае.
Ситуацията е сложна и не пожелавам на никого да попада в подобна

# 47
 Няма нищо лошо да имаш  деца !
Казвам , че в тази напрегната ситуация не се чувстваш добре ти , свекърва ти също , защото си е в собствения дом и не и харесва някой друг да се разпорежда и едва ли ще се промеми много защото е на възраст. Съпругът  ти също , защото е между чука и наковалнята , защото теб обича , а майка му е тази , която ще му е майка за цял живот .

# 48
  • Vidin
Че какво лошо има на разведен мъж с дете?
Не пие, не хойка, отговорен е и т.н.
А пък в правенето на деца аз не виждам нищо лошо.
И да в София заплатите не са чак толкова ниски, но не и чак толкова високи колкото са слуховете в провинцията, пък и тук разстоянията са доста по-големи.
Аз не мога да отида на квартира в друг квартал понеже трябва да сменям детската градина на детето, а в София няма места както се знае.
Ситуацията е сложна и не пожелавам на никого да попада в подобна
По въпроса за Детската градина, може да я смениш поради смяна на местоживеенето.Поинтересувай се и ще видиш, че е така.Съветът ми е по-добре на квартира и отделно с по-малко пари, отколкото безкраен тормоз.

# 49
Свекърва ти е проето отвратителна меко казано,
дано да събереш смелост и да предприемеш конкретни мерки срещу нея,
иначе ще ти премине живота.
Най-правилния съвет е да отсвириш всички, мъжа ти, ако държи на теб, ще те последва.
Минах го този път, не ме последваха, но сега съм стократно по-щастлива от преди.
Сега знам, че времето прекарано с него не си е заслужавало.
Нали бракът е в радост и болест, в богатство и бедност.
При мен за болест и бедност не можех да разчитам на него.
Е за какво ми е такъв, който ще бъде с мен, само когато ми е добре.

Човек като се спаси от безхарактерни хора, получава 1000 нови шанса да срещне човек, с когото
наистина си заслужава да продължиш.

# 50
Емилия,  Peace Браво, това е правилното решение на ситуацията. И на 70 да си, пак ще си намериш нова опора, не му мислете толкова, момичета. Ние правим мъжете плужеци с нашата нерешителност  #Cussing out

# 51
  • София
Събирам смелост все още. За съжаление не съм сигурна дали искам да ме последват.
Много път минахме да сме заедно, много усилия положихме да сме семейство и просто знам, че ако си тръгна всичко ще свърши. Не знам дали това е правилният път. Нервите вече са ми леко разклатени и със сигурност сега като се приберат есента свекърите няма да го понеса.
Иначе мъжът ми се прави на много влюбен в мен. Помага ми много за детето и домакинската работа.
Нещата явно ще се решат в движение.
Детската градина няма да я сменям независимо къде отидем понеже детето много трудно се адаптира.
Мерси за подкрепата Simple Smile

# 52
А ние със свекървата просто не можехме да   разделим сина и, докато накрая аз се предадох и си взех само детето

# 53
  • София
А ние със свекървата просто не можехме да   разделим сина и, докато накрая аз се предадох и си взех само детето
Hug

# 54
И п-скоро само аз не желая, то мъжът ми си се чувства добре там- май излишната съм аз...
Много тъжни думи  Tired ....стана ми мъчно за теб...

и аз така се чуствах ....чуждите хора в къщата им -аз и детето ми .
Разведохме се , той си избра мама .

# 55
  • София

Аз пък не бях достойна жена и не успявах да се справя с всички задължения на работеща майка и домакиня, които свекърва ми ми вменяваше...

# 56
  • София
Аз пък не бях достойна жена и не успявах да се справя с всички задължения на работеща майка и домакиня, които свекърва ми ми вменяваше...

Интересно ми е какви задължения е имал мъжът ти?

# 57
Аз ще ти отговоря за задълженията на мъжа - да бъде отговорен човек и родител. От днес съм в положението на пишещите тук момичета и малко се поуспокоих от написаното. Господинът предпочете мама. Или се прави така, за да ме подчини.

# 58
  • София
Той мъжа ми сега уж е на моя страна, но ще видим. Междувременно станаха и други простотии, които още повече утежниха нещата.
Сега аз не искам да излизам на квартира- ще ме гонят някакви си полулуди дъртаци...
Преди години така са изгонили сестра му - с малко дете- сега тя идва един път в годината да ги види и толкова, а пък зетя - изобщо не идва.
Аз пък ще си стоя в ремонтираният от мен апартамент дори и само да ги дразня или поне сега така си мисля.
Съжалявам, че има толкова други в моето положение и благодаря за подкрепата   bouquet

# 59
....Аз пък ще си стоя в ремонтираният от мен апартамент дори и само да ги дразня или поне сега така си мисля. ...
Щом смяташ, че ще имаш силите и нервите да ги търпиш....
Това не е за всекиго, принципно. Аз не бих могла да понеса такава ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт