. Може и някой друг да се включи, че това с количествата не ми е много ясно.
. 

?
с кебапчетата и кюфтетата
мислех да слагам и вечерна порция
и ще си въздържа, че да си починем малко
то жив маратон днес

док. е за убиване, че ти изкара акъла
, но по-добре напразно вдигната тревога отколкото закъсняла
и аз отдъхнах като ти прочетох добрата новина
че ми се беше свило сърцето- без беля-беля.. а като си представих какъв шок преживяваше
важното е че сте добре
никога повече такива емоции 
всичко е добре при вас
и за малката ни принцеса Борянка

със сълзи ме разсмяхте
Аз с Вики мн рано почнах
и добре, че нищо му няма на детето
дано и занапред да няма
съвет не мога да ви дам, защото ние още не се захранваме, а и нашето захранване ще е по-различно
Но мога да ви споделя нашата педи какви препоръки дава на 1 приятелка с бебче родено на 20,11,10
- след навършени 4 мес. - плодово пюре(по лесно смилаеми били) разбъркано с по-голямо количество АМ- 1-2 лъжички първи ден..., после 2-3... и постепенно се намаля АМ-то докато стигне чист вид... дохранвасе с мляко... 1 плод около седмица. После нов плод пак с АМ.... и така до чист.. после се смесват плодовете малко по-малко... и заместват следобедното.. после зеленчук(картоф) пак с АМ.. и тн плодовото си върви след обяд, а зеленчука е преди обяд или за обяд... сок пресен-НЕ дразни мн лигавицата на стомаха...към годинката евентуално и кис. мл тогава... 1г. и 2-3 мес вече бебето може да яде домашна обикновенна храна без ягоди, малини, капини,гъби, патлажан и бакла(даже ако може нея и голям човек да не я яде, защото е отровна!)
лека и спорна вечер
иначе досега 20дни бяхме на сок ябълка и 5 дни на морков,но моркова го спряхме засега,защото няма български на пазара
после пюре от слива,круша и морков,запасила съм се и с много други,но не бързам,а сок знам че се дава на месец по 10мл,тоест 4-я месец-40 мл дневно
но всичко наистина е индивидуално и въпрос на майчина гледна точка 
, хубаво е че всичко е ок

, повдига ми се от него още от малка, но знам от приятелки с малки деца.

Ми то на Виши са по 32-33 лв, по-добре на тях да си взема, а те са и по 200 мл. Още се чудя и аз, но ще взимам другия месец. Май към Виши клоня, те са без аромати, оцветители и парабени
Станах като рекламно лице
Малката беше послушна през цялото време, но ни разказа играта на врщъане в колата
Да ви кажа, чак сега осъзнавам напълно някои екстри на кърменето - напълно ме освобождава да ходя и да правя каквото искам... без план търчахме насам натам, а бебе като поиска да папка, просто присядам някъде замалко