, кураж мила. Дано бързо се оправи малката Борянка и да се приберете
. Вие сте поредните , които се оплакват , че са се сдобили с инфекция в Токуда. Приятелка каза, че имало голяма олелия с бебета заразени с бактериален конюктивит ...
. Вие сте поредните , които се оплакват , че са се сдобили с инфекция в Токуда. Приятелка каза, че имало голяма олелия с бебета заразени с бактериален конюктивит ...

не е ли след изтичане на болничните? хич не са ми ясни тия работи.
и аз само кимам и викам "добре, добре" и се съгласявам.
направо те е убил!
мисля,че доста време си изчакваме за нов продукт!

?
Аз мислях да почвам на навършени 5 месеца, но педката каза, че колкото по-късно толкова по-добре (заради рефлукса). За това ще почна на 6 навършени, аз не бързам. Ще давам на всеки 3 дни нещо ново и мисля да започна с картоф. Като начало всичко ще си приготвям сама от домашни зеленчуци, поне тогава ще има

?
Да ти кажа, аз чета от тук от там и за захранване и пр. доктори няма да питам.
Аз мислях да почвам на навършени 5 месеца, но педката каза, че колкото по-късно толкова по-добре (заради рефлукса). За това ще почна на 6 навършени, аз не бързам. Ще давам на всеки 3 дни нещо ново и мисля да започна с картоф. Като начало всичко ще си приготвям сама от домашни зеленчуци, поне тогава ще има 

. 

- доктора каза само да го следим дали няма да има подуване,събиране на течност и т.н но каза да си го третирам , като напълно здраво бебе,защото е такова и е нормално да е по широк мускула и до 1 г. се затваря. Иде ми да хвана моята педиатърка и да и откъсна главата
- ще ми обяснява тя че ще го оперират само дето скалпела не извади 
Препоръчани теми