, но на бързо си припомних в болницата 
така и не го намерих никъде в книжката, а явно и Хепи няма, така че бързо му намерихме предназначение. В летния кош си има, но тя си е за цялото тяло, иначе голяма згъвка прави гръбчето, пък и нали се сещате, че бобчето е бобче, не е 7кила, а скромно 5.800кг
Вече спим без възглавница вечер, нямаме проблеми 

ама ми е гладничък...
браво на Борянка 
Да използвам да се включа, че само ви чета докато имам бебе на цица, останалото време търча. Вчера чистачката на входа в чудо се видя от нашите писъци
Вече не спим на вън току така, трябва да се бутаме постянно, а понякога даже и това не помага 

Набутах се с инфрачервен термометър, мери с 1 цял градус по-ниско
Уж всичко правя точно и пак така. Някой, който е с такъв термометър да ми каже цака? 
не такава
Ама ние се радваме де, остава и да си припомня как се караше, че с тая обратна Англия хич не съм се и качвала 3 години
как бързо се развиват бебетата
как бързо се развиват бебетата
))
. Много ме е страх да не е някаква алергия. Ако беше алергия към белтъка на кравето мляко щеше бързо да се разрастне, нали? Много ме е шубе! Или нещо от слънцето да е се чудя. Не че съм го оставяла на слънце, но все пак не съм го и мазала като излизаме. Ако се появят нови ще звъня на лекарката.

. Другия път си взимам направление за гинеколог и слагам спирала, да ми е спокойно!

/. За мене също позвам тия марки. Миналата година таткото беше купил Гарние и аз не исках да им го слагам. Какво да правиш- предразсъдъци. Моето разсъждение е такова - по-добре да дам повече пари за добра козметика, отколкото два-три пъти повече пари за антиалергични лекарства, за лечение и т.н. Но и двамата ми сина са били с обриви в началото - големият се беше изринал от маста, с която го мазах под натиск на бабите. После като минах на преварен зехтин- никакви проблеми.
Мисля, че Виши е добър избор в случая, Мустела също,въпреки че незнам аз лично дали ще мажа със слънцезащитен на първо време - като се има предвид колко дълго не сме излизали на слънце - искам максимално да го хваща, плюс това няма да го излагам на директна слънчева светлина, а в жегите ще сме на хладно , а не по улиците
Слагам го в креватчето с играчките, той си се занимава и вече като замрънка за сън - давам бибата и продължава да играе и след малко е заспал...
Само дето сега някой се опитва да срути блока с някаква адски шумна машинка и съм на път да изляза и да го пребия ако го събуди... 

много се радвам за вас Препоръчани теми