МАЙските деца щастливи станаха на три години!

• 67 920
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • Юпитер- Сатурн
Танче бързо оправяне. Кофти това с кашлицата.

Яна да знаеш как благородно ти завиждам. И в софийско равно поле си имаме много паркове  Grinning, ама като морската градина във Варна нямаме . Ех мечти ..... Веднъж ми бяха казали, че в предишния си живот май съм била риба  Grinning

# 511
Аааа и на мен ми дай само море, аз съм правена на морето та съм си морско чедо  Grinning
Мноооого ми харесва това хубаво временце, снощи се прибрахме в 8

# 512
  • Юпитер- Сатурн
Мими, на десктопа в къщи съм сложила снимка от разходката в Борисовата. Там където са на влакчето. Преско всеки път като я види, започва "Преско- беско и К(р)иско-К(р)иско" Grinning  Grinning.

# 513
Честит Рожден Ден, Вики! Желая ти много здраве, безкрайно щастие и усмивки!
А сега да почерпя, че и аз помъдрях   Grinning

# 514
  • Юпитер- Сатурн
Честит Рожден Ден Мими!
Пожелавам ти много поводи за радост, усмивки и сладки моменти  Simple Smile

# 515
Мамче, да си жива и здрава! Да те слушат мъжете и много да те радват:)

# 516
  • ул. "Мечтание"
Веднъж ми бяха казали, че в предишния си живот май съм била риба  Grinning

Joy Joy Joy

Мамче, честит рожден ден и от мен!  Hug  bouquet (с малко закъснение, извинявам се)

Аз се разведох с мобилния Интернет на Виваком и сега вкъщи нямам нет. Чакам оферта от един доставчик, дано се накумят бързо и отново пак да имам нет у дома.

Вчера преживях вадене на мъдрец... Толкова страх му брах, слава богу мина изключително леко. След като ме пусна упойката почти не ме боля. Ама и щях да се изненадам, ако болеше, преди това такива болки ме мъчеха....  Crazy

# 517
Благодаря ви дами!
Откакто се познавам с мъжа ми (7г.) не съм имала един празник в който да не съм плакала и ядосвала или да не са ме наранявали с нещо. Обаче този рожден ден мина прекрасно, за първи път усетих някаква обич от свекърите, Боян беше прекрасен, родителите ми както винаги бяха чудесни, а най-голямата изненада дойде от вуйчо и вуйна, най вече от вуйна която си е дошла от Лондон и дойде да ме изненада. Не съм я виждала от 2г, а подаръка и беше уникален

# 518
  • ул. "Мечтание"
Изглеждаш страхотно!  Hug  bouquet
Много се радвам, че си имала хубав празник!

# 519
  • София
Мамче, на патерица, да си жива и здрава, пожелавам ти много щастие и късмет.   bouquet

# 520
Мерси Танче!
Я сега по една болна тема да ви питам. Какво ще подарявате за РД? На мен ми е много труден избора поради липса на грам интерес от страна на Кристиян, а и като не може да каже. Давайте идеи Simple Smile

# 521
  • ул. "Мечтание"
Аз ще се "измъкна" като му подаря тържество, каквото иска и да си покани когото иска.  Whistling

# 522
  • София
Никаква представа нямам. Може би колело. Миналата година не успях да му купя.

# 523
  • Юпитер- Сатурн
И аз не знам. Преско не се интересува от играчки. Играе си с малки колички, като тези на Мисто. Взех му една две по-големи. Дори не знам къде са, така ги е скрил. Има подарени две коли с дистанционно, така си стоят. Добре че идват деца на гости, та те си играят с тях. Предпочита да твори с ръцете си. Това е нещото, на което най - много се радва. Та и аз съм в дълбока чуденка.

Мими изглеждаш много щастлива. Дано усмивката да ти е все такава  Hug.

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 15:08 от Азарея

# 524
Аз ще взема тротинетка, надявам се да я кара, че към колелото няма интерес

Общи условия

Активация на акаунт