Отговори
# 645
Та във връзка с това ще купуваме някакво място за игра и искам да кажете какво мислите за този надуваем плей център:

http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.4333

Мислите, че ще е забавно за децата?

Препоръчвам да не се задръствате с такива ограничителни кошари, много бързо им писват на децата и искат извън тях. Горещо препоръчвам да оставяте детето на пода, хем се развива двигателно, хем се чувства сред хората, играе.

# 646
Майола, всичко ще е ок  Hug

И ние сме на кърма повече от 70 % от яденето.понякога яде повече и не су стигат парчетата храна,а понякога хапва два залъка и започва да троши,да чопли храната или да я хвърля.нощем също се храним - даже след като го взема прии мен не знам по коло пъти суче ,само се премятаме от едната на другата страна.иначе издржа по -4-5 часа без да хапне- суче в 8 към 9 хапва някаква закуска,която понякога не е много и после чак в 13 иска да суче. аз ще чакам сам да си приключи с кърменето - видях,че като е гладен може да се наяде и с твърда храна само,така че ще чакам да се усети.не бързаме за никъде

# 647
  • Русе
Майола Бени, кураж, дръж се, защото си необходима на детето! Дано да не е нещо сериозно...Пиши как сте после! Confused

Велма, ще кажеш, че аз съм ти писала публикацията. Същите сме въртеливи и сучещи.

# 648
Майола Бени, сискам палци всичко да е наред, а то ще бъде! Целувки на красивата Маги  Hug

# 649
  • София
Майола БениHug Hug Hug.Добри новини да ви кажат.

Почти не сучи вече,вечер и през нощта,но май през нощта повече ме използва за биберон.

# 650
Tyriseta, трябва ми просто, за да постоява по макс. 30 мин на ден, за да мога да си изпия кафето и да простра прането най-много. Иначе това с пода е ясно, но не я оставям самичка без надзор все още, защото си се изправя на крака, но не може да се задържа и тупка.

# 651
Tyriseta, трябва ми просто, за да постоява по макс. 30 мин на ден, за да мога да си изпия кафето и да простра прането най-много. Иначе това с пода е ясно, но не я оставям самичка без надзор все още, защото си се изправя на крака, но не може да се задържа и тупка.

Да, това е ясно, ама не ми стана ясно защо кошарата или леглото, не знам кое беше писала е опасно(плитко ли е или?) и пада от там, защото то леглото на практика върши същата работа - да се остави детето, докато се върши нещо и не може да го наглеждаш newsm78
Аз пиша това, защото моя позната имаше такава надуваема кошара, но тя също не е дълбока и не се препоръчва без надзор.

# 652
Като гледам размерите, не е много плитка-ето размерите на една стандартна сгъваема кошара Размери в разгънато състояние: 120х60х77 см

# 653
Здравейте, момичета!
Майола Бени, дано всичко е ок с малката Маги Praynig
Борко също е с хрема от една седмица вече. Аз промивам като се сетя с физиологичен разтвор и пръскам Еуфорбиум като е тежка ситуацията.
Ние се прибрахме преди малко от караваната, взехме майка ми от гарата - та сега ще си имам помощница...голяма радост  Sunglasses Аз май се поопържих тия дни - бая съм изгоряла...кой да ти се сети да се маже. Купих на Борко лодка от Джъмбо за 10 лв с доволни размери - 130 и нещо на 79 мисля. Абе супер е. Надувам я, пълня с играчки, малко вода, връзвам я с едно въженце и си стоим във водата така - аз на стола във водния бар с биричка, той вързан за него. Голям купон. И се изморява хубаво, и спи като къпан...много съм доволна! Само не смея да го оставя на пясъка (който е пясък и камъчета), защото яде и аз откачам да му вися на главата  #Crazy На тревата няма проблем - пак къса и се мъчи да я яде, но като я лапне и не му харесва и я плюе,та там притеснения нямам  Laughing Сега съм капнала от умора и отивам да поспя и да презаредя батериите за новата седмица!
Хайде спорна седмица на всички и нека дечицата да са добре, та и ние покрай тях!

# 654
Не съм ви писала от 1 месец:))
Идвам да се отсрамя. Малкия беше с някаква вирусна инфекция- точно хвана първите ми 2 изпита.. Simple Smile Красота.. не съм спала нормално от 1 Юни.
Иначе всичко е ок. Да мине сесията и ще съм още по щастлива.
 Яде от кухнята всичко. Тука готвят Прекрасно просто. Адски съм доволна.
На Маги стискам палци! Болните , да се оправят бързо.

Направихме му сефтето на плажа.. страх го е от пясъка ще откача.. сега по малко го запознавам с него.. Wink мн обичам да ходя на плаж, трябва и на малкия да му хареса.  Mr. Green

За нищо интересно друго не се сещам. Ще се включвам по-често   bouquet

# 655
Боже, чак сега видях за Маги  Cry Целувки на слънчицето, дано няма нищо сериозно. Това е някакъв кошмар за една майка, да види детето си да прави гърч. Представям си какво ти е.
Дано само всичко да е наред, дано! Моля се за вас и знам, че ще дойдеш с добри новини  Hug Hug Hug

Всички болнички да се оправят. Явно наистина страшни вируси са плъзнали. Дано се опазим ние, за сега само ме стряска с някакво подобие на кашлица, което ми прелича на престувка.

Марина, как благородно ти завиждам за плажа Simple Smile
Ние се оказа, че ще ходим август на море (най-мразя през авуст, гласяхме се през септември), защото септември точно когато е смяната, сме канени на сватба, после е рали Сливен, после пък трябва да изпращае сестра ми обратно за Испания и просто няма шанс.

И сега едно въпросче - оставяте ли бебетата си да пълзят навън? newsm78

# 656
  • София

Не. Водя я за ръчичка и ходим,но да пълзи -не. Скоро видях в един мол,една майка беше оставило малкото да лази там. Не го одобрявам,да не кажа по -силни думи. Все пак още си лапат ръцете.

Сега се сетих как една позната преди няколко дни с голяма гордост ми обясняваше, как след 50 мин рев и дране,накрая детето хълцало от реване,тя е започнала да го учи да спи сам в кошарата си  doh .
 Не съм перфектна,допускам много грешки навярно,но залитания в големите крайности ненавиждам.

# 657
Вчера видях едно бебче на 10 месеца да пълзи навън. Изглеждаше много щастливо, с боси крачета, щъка напред-назад, изправя се по количката. Принципно знам, че е добре да проходят боси и дори и навън също. Но ми се стори малко прекалено. Макар че детето изглеждаще щастливо много. Майката само го предпазваше от някакви фасове и други подобни боклуци. Не знам, аз София не съм я оставяла. Не че я държа вързана само в количката, но ... зачудих се дали пък не я изнежвам прекалено?

И друго - като започнат да се изправят оставяте ли ги да падат? Аз съм като майка орлица, само дебна да не се удари. Не че не я оставям сама да се катери насам натам, но чакам ако загуби равновесие да я хвана. Май това е грешка?

И само да допълня - това водене за ръчичка да ходи детето, когато още не е готово само е супер вредно! Не го правя, освен в изключителни случаи на нерви. Крачетата още не са подготвени, това нещо всеки ортопед го казва на профилактичните прегледи.

# 658

Не. Водя я за ръчичка и ходим,но да пълзи -не. Скоро видях в един мол,една майка беше оставило малкото да лази там. Не го одобрявам,да не кажа по -силни думи. Все пак още си лапат ръцете.

Не съм перфектна,допускам много грешки навярно,но залитания в големите крайности ненавиждам.

Добро утро и от мен!Ами аз го оставям Крум.Никакви ръчички не признава и като сме навън и почне да врещи , че иска да слиза от количката просто го вадя и слагам на възможно най-малко мръсното място.Той се опитва да лапа, но аз си го гледам и му отбивам опитите. Сега вече е проблем обаче  търкането на колентата. Имам едни наколенки, но са много зле Sad Я ми препоръчайте някакви.
Иначе многио ми се иска Крум да му се ходеше и аз да го държа за ръчичка, но това е положението още не е дошло това време.
Забравих да кажа, пясъчниците са много на почит LaughingТам си сяда и почва да рови и да си играе с пясъка. Simple Smile

Усмихнат ден на всички!

# 659
Либи, Крум се изправя от началото на 8-ми месец и мога да кажа че за около месец и половина стана по-стабилен.В началото доста падаше и аз горе-долу го пазех.После започна сам да си пада и наистина май така се научи да е по-внимателен!

Общи условия

Активация на акаунт