Има ли смисъл?

• 4 492
  • 59
  •   1
Отговори
Здравейте.Пиша за първи път в този форум.Изчела съм доста теми и най-накрая се реших да споделя.
Омъжена съм от 5 години.Имам дете на 4 г.Вярно че след брака малко се занемарих относно визия.Забелязах ,че на мъжът ми вече това явно му прави лошо впечатление и реших да се взема в ръце и да направя нещо за себе си.Промених изцяло външният си вид както прическата така грим и най-важното фигурата.Отслабнах  и според мен и моята приятелка изглеждам доста добре.Виждам ,че ме заглеждат по улицата и самочувствието ми се вдигна .От раздърпана домакиня вече изглеждах млада дама.Но всичко това остана сякаш незабелязано от моя мъж.Нито забеляза промяната в косата нита промяната на килограмите абе нищо.За него още с прибирането от работа единственото което го интересува е какво ще яде .В секса ако аз поискам ще го правим ако ли не няма.Никакви мили думи от сорта на Добре изглеждаш или подобни.Комуникацията се свежда до храната и възпитанието на детето.Прегръдки и целувки само по моя инициатива.
Вие как бихте постъпили на мое място?

# 1
Ми бих се обадил на себе си Party Party Party Crazy

# 2
  • Насред хаоса
Намери си ухажор и ще видиш има ли смисъл.  Flutter

# 3
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
ти каза ли му това ?

# 4
Казах показах и пак нищо.Подозирам че някой вече ме е изпреварил.

# 5
Казах показах и пак нищо.Подозирам че някой вече ме е изпреварил.
Ох, не знам какво да те посъветвам освен развивай себе си ,бъди готина жена ,добра майка, сластна любовница( на мъжа си ) и ако и това не помогне..отговора го знаеш и сама!

# 6
Намери си любовник, пусни темата в мъжки форум, може някой да ти съдейства. Simple Smile

# 7
Цитат
За него още с прибирането от работа единственото което го интересува е какво ще яде

Значи аз ако обичам мъжа си, ще правя това, което му е най-приятно.
Щом иска да яде - приготви му храна.
Какво си тръгнала да слабееш и да изглеждаш добре.

# 8
Храна, хранаааа....ама после черпакът ли да й начеше кикирицата? Crazy Crazy Crazy Много добре я разбирам...Както се казва у вица "Козата си сака пръч"... Hug

# 9
Храна, хранаааа....ама после черпакът ли да й начеше кикирицата? Crazy Crazy Crazy Много добре я разбирам...Както се казва у вица "Козата си сака пръч"... Hug

Дев, помогни ако можеш.
Все пак си единсвения мъж тук. Simple Smile

# 10
Нещо ме бъркаш със социалният патронаж...Мене ме зоват  по-далечни хоризонти ехеееееей, ехеееееееей Whistling Whistling Whistling PartyА и аре сеа единствения...недей така молим ти се...Може да съм единственият отзивчив...ноо все пак ако държите толко, снимков матриал и рекомандации приемаме на лични Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 11
Все още обичам мъжа си но обичам и себе си.Та ако ще си хващам любовник това ще бъде само в случай че всичките ми опити да променя нещо са били напразни.А аз опитвам ли опитвам и до тук чух само цитирам На тебе да не ти има нещооооооооооо Cry

# 12
Все още обичам мъжа си но обичам и себе си.Та ако ще си хващам любовник това ще бъде само в случай че всичките ми опити да променя нещо са били напразни.А аз опитвам ли опитвам и до тук чух само цитирам На тебе да не ти има нещооооооооооо Cry

Да не би да си нимфоманка?

# 13
Цитат
Храна, хранаааа....ама после черпакът ли да й начеше кикирицата?

Е, чак черпакът. Незнам дали чете, но скоро лекари извадиха от една кикерица зелена тиквичка.
Значи който иска, намира начин.

# 14
  • Варна
Дай малко "свободно" на мъжа ти. Имам предвид, да не се стремиш всячески да спечелиш вниманието му, а да заживееш собствен живот, като леко се дистанцираш от него. Нещо трябва да го провокира да погледне на теб с други очи. В момента той те е приел за даденост.
Ако има друга на хоризонта, ти така или иначе нищо не би могла да направиш.
Любовникът не е лоша идея. Wink Стига да си готова за такава стъпка. В противен случай, рискуваш да се забатачиш в емоционални ребуси, от които трудно се излиза.

Общи условия

Активация на акаунт