Има ли смисъл?

• 4 483
  • 59
  •   1
Отговори
# 45
Цитат
Като много ми се чука, просто му казвам, че ще правим секс и правим. За по-романтичен и нескучен секс съм си купила вибратор  Това е положението, мила, с напредването в брачния стаж. Важното е спокойствие да има- другото е бял кахър

Все си мисля ,че човешко същество ,в ролята на мъж,е способно да достави романтичен и нескучен секс....поне при нас е така.
А вибратора е просто за чукане,за освобождаване на напрежението....(слава богу,още не се е нанесъл в спалнята ни....   Laughing  ).

# 46
  • Варна
Aaaaa хрус-хрус, не така! Немой да плашиш малката с подобни мрачни прогнози. Simple Smile
И други имаме по 17 години брак, но нещата изобщо не са същите. Ако трябва да съм докрай честна, сега правим много по- добър секс от преди години.  Blush

# 47
Не зная дали работиш, но ако имаш собствени средства го изненадай с почивка - планирай всичко сама и го заведи на романтичен уикенд - според финансите! Може и да е в близката хижа дори. Съобрази се с времето  му също - да не е ангажиран с работа или др., за да не стане гаф. Като смените малко обстановката ще си проличи много ясно как стоят нещата между вас. Този метод работи 100 % , ще си поговорите,  ще се изясните и това е. Ако пробва да се измъкне под различни предлози - не му е чиста работата. Все пак по-очевадно усилие за промяна в статуквото не се сещам, от него ще се очаква да се държи адекватно на ситуацията:)

И един съвет, ако приемаш - забрави за ролята на запусната домакиня. Развивай се, поддържай форма, намери си любимо занимание, гони си кариерата, имай свой кръг интереси и приятели с различни интереси от деца, манджи и домакинство... и това най- малкото, ще го накара да те погледне от друг ъгъл. Може и да събуди желанието му, дано да е така! Честно казано имам само един познат, който  оценява домакинските старания на жена си, повечето ги възприемат като даденост.

# 48
Не зная дали работиш, но ако имаш собствени средства го изненадай с почивка - планирай всичко сама и го заведи на романтичен уикенд - според финансите! Може и да е в близката хижа дори. Съобрази се с времето  му също - да не е ангажиран с работа или др., за да не стане гаф. Като смените малко обстановката ще си проличи много ясно как стоят нещата между вас. Този метод работи 100 % , ще си поговорите,  ще се изясните и това е. Ако пробва да се измъкне под различни предлози - не му е чиста работата. Все пак по-очевадно усилие за промяна в статуквото не се сещам, от него ще се очаква да се държи адекватно на ситуацията:)

Ти искаш да си сменят ролите-тя да бъде мъжа, а той ухажваната жена. Ако жена ми направи това, ще се почувствам меко казано неловко, така че, може и да сработи този вариант.  newsm78

# 49
Виж сега,
мъжа е за друго, той не е за удоволствие. Виж, ако любовника пропусне нова прическа, промяна в стила или фигура- разкарвай го на момента!!!!

# 50
Виж сега,
мъжа е за друго, той не е за удоволствие. Виж, ако любовника пропусне нова прическа, промяна в стила или фигура- разкарвай го на момента!!!!

Е за тва аз вече имам две коли. Едната за возия,другата за гъзерия. Whistling Hug Hug Ефала за мъдрото прозрение Hug Hug Hug

# 51
Според мен го остави малко -не му обръщай внимание,излизай си ,подобрявай все повече външния си вид. Абсурдно ми се вижда да го водиш на почивка-ти си жената той трябва да се сеща за тези неща,той едни скапан комплимент не ти прави ,а ти на почивка ще го водиш. Stop

# 52
  • На гарата
Така сега да се изкажа и аз.Положението е същото.Да Ви споделя и как минава моя работен ден а вие си правете изводите сами............
Ставам в 6:30 ч. гладя неговите дрехи приготвям закуска за детето и него защото аз не закусвам
тръгвам в 7:50 зо работа.В почивка съм от 12:00 до 13:00 и в повечето случаи не мога да я ползвам
прибирам се след пазаруване в хр.магазин в 18:00 ч.Почвам да готвя да мия чинии от обяд защото те са яли и са оставили както неприбрана маса така и много мръсни чинии готвя пера и простирам всеки ден чистя с прахосмукачката и подреждам бърша прах защото детето е алергично подреждам играчки дрехи в 9:00 вечеряме и се повтаря първото изброено сядам да погледам телевизия към 10:00 след като съм сложила детето да спи и в 11:00 вече съм гроги  Той  се прибира към 7:00 след като след работа е ходил на кафе с приятели.Ляга пред телевизора и чака да го викна за вечеря.Общо взето с това се занимава.

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 10:53 от Естрея

# 53
  • Варна
Милата!  Hug
Я вземи да разтовариш малко задължения върху неговите рамене. Пък излез на кафенце, на разходка..... Нещо си го разглезила, така ми струва.

# 54
Естрея,ами много лошо си го научила....   Laughing
1.Аз бих ги оставила сутрин сами да си правят закуската.След като аз не закусвам ,да се оправят както знаят...
2.Сега се стопля....Аз поне три-четири пъти в седмицата бих си взела детето от градина /училище, и на разходки.Той като се прибере,да яде каквото има....

Оф,ядосвам се като чета за такива търтеи.....
При мен такива изобщо не минават....
Ама защо се поставяте в това положение....мазохизъм ли е ,липса на самочувствие ли е ....
Обичайте се малко повече ,бе ,жени!    Hug

# 55
хайде сега юруш на съчувствието!! Мен що никой не ми съчувства- аз ставам в 12 , работя от 15 до 19 (понякога и 22), като към 17:30 взимам малката от детска, после на кафе с прятели, връчвам детето на баща му/ баба / дядо/ леля / или който там е свободен и следва кръчмичка дискотечка, прибирам се към 1-2. И така поне 3-4 пъти в седмицата. Мъжо води детето на градина, аз го вземам. До там са ни ангажиментите с детето. Разходки в парка избягвам освен, ако не са с мои приятелки.  Пера в неделя. целия ден само перални се въртят. В понеделник идва жената дето ми помага и свършва цялата домакинска работа, чисти, глади. Чинии не мия- има миални за тая работа.  Готвя когато ми е кеф. Иначе съм заредила фризера с принцеси , пици, баници и каквото там може да бъде полу - готово. Ако ни се яде манджичка, до нас има страхотно битово кръчме. И смятам че съм за ожалване. Щото сама съм си го направила така. Иначе мъжът ми ако може цял ден няма да стане от компа. И за това-намерихме решение. Може да се лишавам от почивката на Малдивите, щото не събирам пари, но предпочитам да плащам на жена да ми върти домакинството, от колкото да се мъча цяла година и после да релаксвам 10 дни. Всичко е както си го направиш, така че моля съчувствайте ми!
С цялата тази плеада, исках да кажа, че кой каквото сам си направи никой не може да му го направи и когато една жена е РЕШИЛА да се превърне в робиня дори няма сми да й съчувстваме.

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 13:02 от Мотивация

# 56
Мотивация ,съвсем права си.Животът е такъв,какъвто си го направиш.   Peace

Само за това  по-долу те ожалвам:

Цитат
Иначе съм заредила фризера с принцеси , пици, баници и каквото там може да бъде полу - готово. Ако ни се яде манджичка, до нас има страхотно битово кръчме.

Ядете само боклуци.

Ама това си е пак твое решение.Не го приемай като критика,само отбелязвам.   Grinning

# 57
Пцолютно!!! Е ово е стандарт и е по-добрият вариант отколкото битовизми до скъсване...По -добре секс до пръсване отколкото домашна работа до втръсване!!! Hug Twisted Evil

# 58
Мотивация ,съвсем права си.Животът е такъв,какъвто си го направиш.   Peace

Само за това  по-долу те ожалвам:

Цитат
Иначе съм заредила фризера с принцеси , пици, баници и каквото там може да бъде полу - готово. Ако ни се яде манджичка, до нас има страхотно битово кръчме.

Ядете само боклуци.

Ама това си е пак твое решение.Не го приемай като критика,само отбелязвам.   Grinning

Мила тотално съм наясно с това. Честно казано разчитам на редовните хранения на малкта в детската градина и на  готвеното на мама и свеки. Но предпочитам боклуци от колкото живот който свършва с оплакването ми във форума и вмирисана ма пържен лук коса.  Приоритети, както да го правиш.

# 59
Аз също съм на мнението на yanakonstantin   - би трябвало да подейства.Въпреки, че има и мъже, които и на почивка не спират да мислят за работа и то отиде та се невиде романтиката. Но живота е един и трябва да си го изживееш максимално приятно - звучи като от детски лексикон ама е така!

Общи условия

Активация на акаунт