Има ли смисъл?

• 4 494
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Само не ги слушай за любовниците  Turn-l 

Моят мъж пак е от тия дето що годе обръщат внимание на външния ми вид - ще се сети да ми направи комплимент за нова дрешка (нищо, че за трети път я обличам  Peace ) и т.н. Ама и на него би му отнело известно време да забележи промяна в теглото ми. Да не говорим, че като си с някой човек дълго време ти спираш малко или много да обръщаш внимание на външния му вид.

Твоят мъж няма вкъщи пред телевизора да забележи каква си готина, хвани го заведи на бар, на ресторант, на почивка... Ако излезете малко от семейната рутина не само ще ти обърне повече внимание ми и секс може да му се приправи  Party

# 31
Благодаря за всички съвети каквито и да са били!Явно при нас с намеци няма да стане ще трябва да си кажа проблема в очите пък тогава ще видим.

# 32
"Вечната любов" трае не повече от три месеца. Аз имам две годишна връзка и вече започвам да мисля за смяна. А и в леглото вече взехме да изпускаме по някоя вечер.
Иначе си я харесвам, както и тя мен.
Така че проблемът не е в теб...  Wink

# 33
Е, как не знаете култовата тема: "Слагате ли шапчица вкъщи "  ooooh! Ама не знаех, че вече има №4, доста отговори е насъбрала.
Ето я:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404998.0

Много благодаря за разяснението. Недоумявам как така съм пропуснала темата досега.

# 34
Аз бих се дистанцирала, не бих предприемала първа действия за ласки, бих започнала повече да излизам и да се глася. Да не му  обръщам кой знае какво внимание.Като ми звънят по телефона да не казвам кой ме е търсил и все такива женски хитринки продължително време, които да го наведат на мисълта, че не си му в кърпа вързана. Много мъже с децата решават, че жените са им като даденост и, че каквото и да направят ще си стоят тихи  и кротки покрай тях, винаги готови да сготвят да почистят, да операт да гледат децата и т.н. Просто според мен малко дистанция няма да навреди, понякога хората са казали разстоянието сближава. Ние даже спим в отделни спални за да не губим интерес  Grinning Е и удобството е голямо и съня пълноценен.

# 35
  • Варна
Ай да не ни свЕткаш кое е полезно за една жена и кое не!?  Mr. Green
Не виждам да си дал накакъв съвет. Кажи сега като мъж, какво да направи жената, та мъжа и да я забележи?

# 36
Кажи сега като мъж, какво да направи жената, та мъжа и да я забележи?

Дай малко "свободно" на мъжа ти. Имам предвид, да не се стремиш всячески да спечелиш вниманието му, а да заживееш собствен живот, като леко се дистанцираш от него. Нещо трябва да го провокира да погледне на теб с други очи. В момента той те е приел за даденост.

ти си казала достатъчно!

# 37
Към авторката:
Винаги си струва да изглеждаш, както на теб ти харесва.
А мъжът се прави на убита мида - забелязва, но не се хаби с комплименти. Нали сексът му е сигурен. Че и манджата, и всичко явно.

Така че - малко дистанциране може, но любовник ... ясно е, че си харесваш мъжа, не си създавай главоболия.

# 38
Според мен трябва да му дадеш малко свобода - недей винаги да бъдеш до него.И винаги да казваш това,което искаш от него - бъди сигурна,че той сам никога няма да се досети какво ти липсва.

# 39
Здравейте.Пиша за първи път в този форум.Изчела съм доста теми и най-накрая се реших да споделя.
Омъжена съм от 5 години.Имам дете на 4 г.Вярно че след брака малко се занемарих относно визия.Забелязах ,че на мъжът ми вече това явно му прави лошо впечатление и реших да се взема в ръце и да направя нещо за себе си.Промених изцяло външният си вид както прическата така грим и най-важното фигурата.Отслабнах  и според мен и моята приятелка изглеждам доста добре.Виждам ,че ме заглеждат по улицата и самочувствието ми се вдигна .От раздърпана домакиня вече изглеждах млада дама.Но всичко това остана сякаш незабелязано от моя мъж.Нито забеляза промяната в косата нита промяната на килограмите абе нищо.За него още с прибирането от работа единственото което го интересува е какво ще яде .В секса ако аз поискам ще го правим ако ли не няма.Никакви мили думи от сорта на Добре изглеждаш или подобни.Комуникацията се свежда до храната и възпитанието на детето.Прегръдки и целувки само по моя инициатива.
Вие как бихте постъпили на мое място?

Ако искаш слушай, ако не, си е твоя работа. Прибира се-няма нищо за ядене, а ти си на вратата накурвена с детето за ръчичка, но не извеждаш детето през прага  с теб, а му го подаваш нежно, целуваш мъжа си  по-бузката, за да не помисли, че правиш някакви демонстрации  и казваш, че излизаш с приятелки. Така, след  един месец,  без да искаш да го целуваш, галиш или е...., а още по-малко да му готвиш и нещата ще се оправят. Като попита защо така напоследък, казваш със сериознен тон, да не прави драми, а да си направи сандвич, ако е толкова лемав да си готви от време на време. Успех. Simple Smile

# 40
Аз имам подобни проблеми, но съпругът ми отрича всичко и твърди, че проблемът е много работа, която му се е струпала, само бъдещето ще покаже.

# 41
И винаги да казваш това,което искаш от него.

Така де, казвайте си!!!
От 30 неща, 2 може да не направим за вас и настава драма "той не ме разбира". Направил си други 28 за които си се сетил, но те вече са на заден план, 2-те ненаправени ви бодът очите.
Казвайте си, хора пенкилери няма!

# 42
Авторке, сядаш и си говориш с мъжа "право куме в очи".
Повечето мъже са блейки и не забелязват промените във външния вид на жените.Защо се косиш? Ако се гласиш заради него той да те види е безмислица. Той щом не те вижда и противогаз да си сложиш-все тая. Съвместни кафенца, разходки, много говорене помежду ви... нЕкви ей такива работи.

# 43
Ха!!! Научих нов термин - "накурвена"...Слагам го в сборника на непресъхващите народни мъдрости Mr. Green

# 44
Брейии, ква драма. Значи моят като дума не обелва вече по въпроса за неземната ми хубост, неотразимият ми чар и сексапил, да взема да се гръмна, а Laughing И той като се прибере първо казва "Кво си готвила, много вкусно мирише" и хич за прически, гримчета и пр. не се сеща, нито забелязва.
Човека си е скъсал задника от работа, прибира се уморен, гладен като куче, нормално е това да иска първо.
Такааа, относно секса- никаква инициатива няма вече нито от него, нито от мен- и това ми се струва нормално- аз вече съм одъртяла, погрозняла, надебеляла( но само в неговите очи, щото той ме знае от 17-годишна) и вече не ме харесва чак толкова след 17 години брак. Аз него също- той беше млад, богат,  симпатичен,а сега не е нито едното, нито другото, нито третото (поне богат можеше да си остане, ама пусти късмет) Като много ми се чука, просто му казвам, че ще правим секс и правим. За по-романтичен и нескучен секс съм си купила вибратор Mr. Green Това е положението, мила, с напредването в брачния стаж. Важното е спокойствие да има- другото е бял кахър Laughing

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 03:33 от хрус-хрус

Общи условия

Активация на акаунт