Монодиета - 3 част

• 88 481
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Привет мацки  Hug
Минавам да се отчета за седмица след диетата съм - 3,5кг.  Peace,вече съм 60 кг. и ...,още малко и ще влезна в 5-чката  Mr. Green в края на седмицата имам да организирам парти за РД на детето ми и нямам много време да си готвя или да ям определени неща,за това мисля до края на седмицата да го карам на салатки или някой плод от крак,пък ще видим другата седмица какво да почна  Wink
Хубава седмица на всички  Hug

# 136
  • София
tania6 Hug много интересна изглежда диетата! Трябва да я прочета обаче внимателно и още по-внимателно да асимилирам и обмисля /специално за себе си... /
Мона Hug чудесен резултат!  bouquet Ти смяташ да я направиш още 1 седмица, така ли?
На мен ми е 4-ти ден на Хер, нещо съм се застопорила на едно място. Ще продължа така, за да дам възможност на организма ми да се успокои и да реши накъде ще върви теглото  Laughing Планирам да направя лунна на айрян, ама има време дотогава.
Хубав ден и успешна седмица! Hug

# 137
Здравейте, дами  Hug

Приемате ли нови "фиданки" при вас?  Wink

От днес харесах много диетата на Snow4eva   Grinning и таzи седмица 6е пробвам с нея. Днес zапо4нах оба4е с киселото мляко. Проблем ли е ? Това имах в нали4ност и zатова.
Имам питане относно коли4еството на плодовете и zелен4уците? по килограм на ден ли да е то?

Занимавам се от тоzи месец активно с фитнес. По4ти всеки ден ходя на тренировки. Надявам се да преборя и последните десетина и малко отгорце килограма преz новия месец  Sunglasses Crazy.

Желая на вси4ки успех и иzвинете ме zа цифрите, но лаптопа не е в мен в момента и нямам свесен кирилиzатор  Sad.

# 138
Мона Hug чудесен резултат!  bouquet Ти смяташ да я направиш още 1 седмица, така ли?

Благодаря мила  Hug да смятам да я повторя другата седмица,но не съм сигурна дали да е пак тази,може да е няоя от другите монодиетки  Simple Smile
Успех в твоята дано има хубав резултат  Hug

# 139
ето ме и мен отново,готова за битка Laughing,от днес запо4нах 7 дневната на snow4eto. стартирам 58,snow4e Hug  bouquet,само имам един вапрос,мога ли да заменя вареното пиле6ко с пе4ено пиле6ко newsm78,слан4ев ден на вси4ки Hug

# 140
  • София
*Весси*  Hug Добре дошла! Hug Виждам по линийката ти, че си герой! Справила си се с доста килца!  bouquet Едноседмичната диета, която съм публикувала е давала винаги при мен едни и същи килограми минус - около 5. Не знам обаче, при положение, че си бела на чай и плодове до момента дали ще са такива резултатите при теб. Преди, когато съм се хранила с чести прекалявания ми действаше добре, отслабвах, но после пак си карах по стария начин и затова връщах почти всичко. Относно млякото - винаги съм я правила с прясно първия ден, но не мисля, че разликата ще е голяма, ако е с кисело мляко. Подбери някое нискомаслено. Премери се след този ден и ако резултатът е добър, може и втория път да е пак с кисело. Зеленчуците и плодовете - просто порция, може би около кило за целия ден. Аз избирах краставици, домати. Плодовете - според сезона. Стискам ти палци! Ще се справиш! Hug
Мона  Hug успех!!!
И ти благодаря... не знам какъв ще е резултатът при мен от диетата на Хер. Дано помръдна и стигна края на линийката за тези 5 седмици.
glezla89  Hug имаш си компания! С *Весси* я стартирате! Може месото да е варено, както и печено. Ако е телешко - по-добре да е варено. Важното е да не е пържено! Значи... да обобщя, най-добре да е варено, може и печено, но да не е пържено!  chef
 Hug

# 141
Мона, супер резултат.. дано продължаваш все така.. Успех и на останалите.
Аз започнах диетата на galimira28 , но с тези яйца няма да се разберем ми се струва Grinning, вчера си сварих яйцата,но само като ги видях ми стана зле. Мисля да продължа с тази диета,но ще я правя по 8 дни.. Лек ден на всички !    bouquet

# 142
Snow4eva, благодаря zа милото спорещане. много си готина  Heart Eyes. на плодове бях само 20 дена, а ина4е само на Дюкан. Дори сега съм в ударен режим, тоест само белтъ4ини.  Wink преди два дена направих двуденвна пауzа и хапвах каквото искам и пове4ко zабранено, 4е бая се бях zастопорила над едни кила и имаше ефект. За два дена съм минус 1 кг. Party , а по4ти цял месец Дюкан нищо.  Crazy Но пораzдвижих сега надявам се метаболиzма и стрелката ще тръгне дай Боже надолу  Praynig. Пък може да се дължи и на тренировките, 4е тялото ми в момента се стяга и zатова съм в zастой.
Утре мисля да съм на прясно мляко, а в сряда на яйца.  Peace

# 143
Млеката и прясно и кисело ги консумирам само с о,1 масленост. Нали Дюки такива раzрешава и ще си карам и на твоята диета така.  Wink

# 144
glezla89  Hug имаш си компания! С *Весси* я стартирате! Може месото да е варено, както и печено. Ако е телешко - по-добре да е варено. Важното е да не е пържено! Значи... да обобщя, най-добре да е варено, може и печено, но да не е пържено!  chef
 Hug

smile3501 coolcool Успех на колежката и от мен  Hug .

Сноу4е, ако махна 5 кила zа седмицата и 10 zа месеца дИбела по4ерпка те 4ака  Wink.

# 145
  • София
Днес съм втори ден на кюфтета, след като направих 2 на кисело мляко и 2 на картофи. Чувствам се добре, обаче съм отчаяна - командироваха ме за 4 дни на една международна конференция, където няма да имам възможност да си избирам сама храната. Язък! #Cussing out

# 146
snow4e  Hug  отзив4ива и мила както винаги Hug  love001 по4вам пак 6те видим какво 6те излезе дано има резултат Peace,*весси* добре до6ла мила Hug,аиде заедно да по4ваме борбата Hug

# 147
  • София
t1na Hug прескочи ги яйцата и продължи с другите неща. Пък после можеш да измислиш с какво да ги замениш.
*Весси*  Hug 5 ще ги свалиш. Въпросът е с какво да продължиш после, за да ги задържиш. А и трябва някакво време за почивка, преди да го направиш втори път. В никой случай да не е по-малко от 2 седмици. Въпросът е какво да ядеш през този период...  newsm78
Клер Hug какви дни ти се падат тогава, когато ще е командировката? Ще го измислим...
glezla89  Hug успех! и споделяй как върви!
Не забравяйте да пиете вода!!! Naughty
 Laughing

# 148
Сноу, дано стигна до там, а другата седмица ще помагаш как да ги zадържа евентуално  Hug.

весси* добре до6ла мила Hug,аиде заедно да по4ваме борбата Hug

smile3525

# 149
  • София
Ами какво ми се пада - протеиновите дни ми се падат. Но  проблемът е, че храненето ще е на блок маса, а в единият от дните ще има етно-вечер с агнешко. Освен да спазвам принципът месо -салата, пък нищо, че няма да е едно и също три пъти на ден. Поне ще задържа резултатите от първите 7 дни, нали така?

Общи условия

Активация на акаунт