Монодиета - 3 част

• 87 963
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
ice princess добре до6ла Hug,аз да се опла4а 4е два дни преди да приклу4а диетата сам в МЦ,и кг не мардат даже днес ми показа половин пове4е smile3515 smile3511,толкова труд и глад за ни6то,snow4e след МЦ дали 6те сваля,за6тото дотогава одавна 6те ми е свар6ила диетата,какво мисли6 smile3518 smile3514,поздрави на вси4ки Hug

# 226
  • София
Днес устисквам деня с пашата само на краставици и домати. Сигурно стомахът ми се е свил на стафида, защото това което ми се случва с тази диета е чудо невиждано. Не обичам мляко, яйца и зеленчуци, но не знам толкоз ли съм гузна от лакомията си , че издържах. Утре с плодовете мисля, че ще е по лесно. Видя му се края. А резултата е за 3 дни 3кг. Аз започнах да се тегля по-късно. Правя 7 дневната на Сноу.

# 227
ice princess добре до6ла Hug,аз да се опла4а 4е два дни преди да приклу4а диетата сам в МЦ,и кг не мардат даже днес ми показа половин пове4е smile3515 smile3511,толкова труд и глад за ни6то,snow4e след МЦ дали 6те сваля,за6тото дотогава одавна 6те ми е свар6ила диетата,какво мисли6 smile3518 smile3514,поздрави на вси4ки Hug
Мила спокойно просто задържаш  вода процесът на отслабване продължава сега не се мери тези дни да не се тормозиш излишно  Hug Как искам и на мен цикълът да ми дойде за да знам реално тегло до къде съм стигнала но уви 8 ден го няма  smile3515 newsm61

# 228
Добър вечер !

Гледам че бая пишете, няма 6-5 при вас  Wink.

Да дам отчет за себе си. Не е най добре работата, но нещо се поизложих. И точно нещата тръгнаха надолу от лакомията ми към плодовете. Еми на плодовия ден се осрах. Не минах с килограм диня, а с цели три и резултатът беше плачевен плюс 500 грама. Да, но динята не свърши и днес се тъпках освен с кисело мляко и с много диня и месо. Та моята монодиета стана май манджа с грозде  Blush. Всеки ден тренирам и късно вечер зверски глад ме гони, та вечер се тъпча с какво ли не. Утре ми е последен ден с опита ми за моно... До сега килограм-два да съм свалила за седмицата. Пак е нещо.  Whistling Та някакви идеи как да я подкарам от понеделник?!  newsm78 Спешно трябва да сваля до края на месца 5 кг, а нещо не ми почна диетуващо той  Wink.

# 229
  • София
Добро утро, момичета! Hug
Ice Princess  Hug добре дошла и успех с диетата! Не съм я правила. Ще чакаме някой друг да сподели.
glezla89  Hug сигурна бях, че това ще да е причината... Мисля си, че след 2-3 дни ще свалиш. Моят съвет е да си я продължиш до края. Въпросът е следният - как ще се храниш след като свърши. Защото ако всички се върнем към предишните си хранителни навици - много лесно след такава диета се качва смъкнатото и тогава... наистина трудът е отишъл напразно. Сигурна съм, че ще намериш отговор. Съжалявам, че резултатът при теб се забави, но според мен в МЦ е причината.
*Весси*  Hug и при теб резултатът не е блестящ, но както казваш - все е нещо. Е, то не си стояла и гладна с тази диня. Относно тренировките, мислих си, че ще е по-добре да ги разредиш докато правиш тази диета, защото не стига, че храната е малко, а и зверски се огладнява. Пишеш за 5 кг до края на месеца, а не ти се диетува. Имам предложение за теб - огледай 24-дневната. Ако си стриктна с нея, а то не е хич трудно, защото не се усеща да си на диета - мисля, че ще се разделиш с тях точно до края на месеца. Няколко пъти сям я правила и действа.
sunika Hug стискам палци скоро да се случи! Освен ако няма друга причина  Sunglasses

При мен няма промяна от вчера сутринта в теглото. За да хвана двете луни - тази седмица и другата, ми се наложи да преправя диетата на 8-дневна и вчерашният включен ден бяха картофи. Не съм отслабнала, но не съм и качила. Днес продължавам на пилешко.
Следващата седмица променям на 2 дни сурови зеленчуци и 2 дни плодове /някой беше пуснал линкове колко са вредни млечните, взех го съвсем насериозно  Laughing и спрях всичко млечно. Минавам на тофу, соево прясно мляко, растителна сметана в кафето и поради тази причина няма да направя млечния ден утре и затова ще го заменя със зеленчуци/.
Пожелавам ви много хубав ден, не се ядосвайте ако кантарът не показва каквото очакваме да видим, ами си почивайте, гледайте да не се отклонявате от режимите и се радвайте на живота! Всичко ще се нагласи, включително и теглото ни! Hug
Отивам да чета новата книга на Алън Кар - "Лесният начин за отслабване". След това ще споделя Sunglasses

# 230
добро утро и от мен! Hug
Snow4eva,да споделиш триковете на лесното отслабване. Praynigхаресва ли ти тофуто?аз само по време на пости ги ползвам тези заместители.то май и само по време на пости съм на изчистена храна и изглеждам човешки.не съм започнала нищо,бях пред мц и обезумявах от глад и извращения хранителни.. Embarassed
Ice Princess  ,по 5 дена съм я правила и 3 кг съм сваляла. Hug
glezla89 ,имаш ли още да сваляш и с какво ще продължиш? Hug
котана-глезана,прочетох себе си..в коя ли тема не бях,какво ли не се опитах да започна?!..и всеки ден ми е преддиетен ден,в който изяждам всичката човешка храна..и сега в тези горещини съм пухкаво прасенце за ужас..хайде няма да се предаваме! Hug Peace

# 231
  • България
добро утрооо момичета
след 3ти ден на картофи имам задържане на кг...това е добре,доволна съм.днес зеленчуковия го сменям с риба,а утре тиквички.ще погледна кога е луната за да съм на плодове тогава.за мен си реших да са еднотипни храните за деня,дори и да разменям дните както бях решила,за да ми е полесно и да не чувствам ограничения,естествено ще наблягам на плодовете и зеленчуците наивече.не съм решила колко дни ще е така,до като се ми е добре и ми хареса резултата.
да ви питам сутрин как издържате на глада,наливам се с вода и само надничам часовника...кога ще е 12ч.
Ice Princess добре дошла!Snow4eva ще разгледам 24 дневната диета и ще видим какво ще реша.
успех на всички момичета с борбата с килцата и хаиде на отчет!!!! Hug Hug Hug Hug

# 232
Здравейте ! Гледам много нови попълнения има ! Не съм писала от много време,защото нямаше смисъл.. все нещо изникваше и нямаше как да се спазва диета ! Обаче сега няма какво да ме спре и започвам,че вън си стана за къси гащета и потници пък мен ме е срам да се погледна в огледалото ! Ще пробвам диетата от siwila .. Не съм виждала някой да я спазва,но нищо.. След това мисля да захранвам с 24-дневната ! Успех на всички и много минусчета !   bouquet  bouquet

# 233
  • София
Въпросче към Сноу, след като приключиш диетата 7 дневната, как се захранваш?

# 234
ina 15,snow4e,sunika,wessi, Hug благодаря за куража мили4ки Hug,ами ина 15 имам да свалям о6те 5кг,утре ми е последният ден на 7дневната.след това сам ре6ила да консумирам само салати,пиле6ко,рибка,никакав хляб,без газирано и тестено,и в редки слу4аи 6те си позволявам сладко,предполагам 4е резултатат няма да закаснее,но тези дни сам доста подтисната заради МЦ и уж си давам кураж,ама като гледам 4е по4ти ни6то несам свалила,оделно гадното неразположение........ох увлякох се,хубав ден моми4ета  bouquet

# 235
Мерси момичета  Hug Днес киселото мляко го направих на айрян, понеже иначе не ми харесва много.Надявам се, че не съм нарyшила диетата.Много минyси на всички ! Hug

# 236
  • Под люляка
Привет, я да си попитам и аз когато сте на дадения режим пиете ли кафе , 3 в 1, някакъв лек алкохол и фрешове . Искам да знам защото аз кафето си го пия с малко мляко без захар и следобед пия 3 в 1 а също и тези дни за тонизиране започнах да пия фреш от лимон - че работата е много изнурителна а вечер може малко винце. Трябва ли да се откажа от тези малки удоволствия  newsm12

# 237
Някой с мен от утре [понеделник] ? Защото аз днес се провалих.Нали и мъжа ми днес е почивка .. и какви вкусни неща сготви Embarassed как да откажеш, но от утре съм сериозна. Simple Smile

# 238
горски букет,аз ли4но от кафето несе отказвам по никакав повод Naughty,дори го пия с мляко и мед,немисля 4е ми е оказало кои знае какво влияние Peace Hug

# 239
  • Под люляка
Ice Princess аз утре започвам режима на Herzen
glezla89 Hug благодаря ти и аз реших така кафето и лимоновия фреш си остават , а вечерният аперетив ще го жертвам

Общи условия

Активация на акаунт