Монодиета - 3 част

• 87 801
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро Simple Smile
Хайде по едно фрешче + кафенце ...
Нямам никаква воля,помагайте .Трябва да изгубя апетит!

# 646
Мими, мерси за плодчетата, а нямаш ли друго- пържени филийки, мекици  smile3534
bash bash Кети имам такива ела ще ти дам  Joy Joy Joy
vivileon само си помисли колко ще е хубаво да влезеш в дрехи с два или три размера по малки от сегашните ти. А как ще те оглеждат зависливи погледи. Е мен това ми е достатъчно да се откажа от хапката  Laughing Laughing Laughing

# 647
Добро утро на всички.Аз днес съм се заредила с цитрусови плодове-1 памело,мандарини и портокали и  ще боря съвестно килограмите.Успех на  всички и повече воля.

# 648
момичета да си призная снощи и аз се бях обезкоражилааа нооо не съм хапвала нищо извън монодиетата ми цяла седмица и днес кантара беще благосклонен към мен днес ми е 7 ден - кашкавал .. до момента от началото на седмицата кантара сега показа -4,9 направо немога да повярвам .. newsm78 Whistling Praynig Praynig

# 649
mimuncheto  bouquetБраво,чудесен резултат!

# 650
mimuncheto поздравления. Резултата ти е чудесен.
qvili успешен плодов ден.
Аз съм се заредила със зелка и моркови  Laughing Laughing Laughing днеска ще съм на зеленчуци.

# 651
Мими, мерси за плодчетата, а нямаш ли друго- пържени филийки, мекици  smile3534
и аз искам  Grinning  днес съм на компот  Mr. Green утре на вода  ooooh! ако издържа тези два дни - банкет ще ви направя  Joy

mimuncheto  smile3501 ей такива хора ни трябдат за да ни мотивират  Peace

Добро утро Simple Smile
Хайде по едно фрешче + кафенце ...
Нямам никаква воля,помагайте .Трябва да изгубя апетит!
всичко друго губя, но не и апетита , пазя си го като имане  Embarassed Joy

# 652
ами преди да се захвана с тази монодиета ... хората който ме мотивираха бяха точно от тази тема .. но тия дни все говорите за забранени храни и никой неказва резултати ..така че моля стегнете се имам нужда някой да ме мотивира отново по същия начин ..и благодаря  Hug Hug  ..аз съм си казала че ако и следващите три дни издържа подобаващо ,наградата ми ще е парче пица маргаритааа .. и после пак започвам монодиетата : )  Whistling изглежда лесно : )  newsm78

# 653
mimuncheto аз лично не съм се теглила, че имам проблеми с  smile3550 но аз имам спад от две кила. Утре сутрин ще докладвам, днеска ми е салатен ден. Аз пък като съм на диета само за това ми се говори  Joy Joy Joy някой нова рецепта за торта и почвам да готвя в несвяст. В петък три манджи и два десерта и днеска пак съм я подкарала пред тенджерите, и винаги става така като съм на диета най много ми се готви  ooooh! ooooh! ooooh!
Дани идвай и за тебе имам една  newsm66 newsm66 ще ви дам едни мекичета на тебе и на Кети  Joy Joy Joy та ще ме запомните.

# 654
mimi_msm,и на мен ,моля.  bouquet Hugа като намалим размера на дрехите къде и какво ще се черпим?само за мотивиране питам..
здравейте,момичета! Hug
много сте зареждащи в неделя! Hug  bouquet
МоРсКа СиРеНа,успех с отказа от цигари! Hug
vivileon,тук май всички имаме излишък от апетит.. Hugимам един чай от 17 билки,дето ми го подтиска,да взема днес да си направя,че цял ден в къщи-е опасно.. Embarassed
qvili,о,плодов ден.. Hugутре има и луна,сигурно ще ти съдейства за огромен минус! Peace
mimuncheto,страхотен резултат! Embarassed  bouquetот колко кг започна?
dani.m73,за теб съм сигурна,че ще издържиш!ти на оня зоб издържа,че сега ли?! Hug Peace
успешна диетична неделя! Hug
трябва да оправям катуна -тъкмо малко спорт да вкарам.. Mr. Green

# 655
Аз засега съм на фреш + салата ,по-късно фреш и си лягам !

Благодаря на всички и до другия петък да имаме поне -3,4,5 кг  Hug

# 656
Аз засега съм на фреш + салата ,по-късно фреш и си лягам !

Благодаря на всички и до другия петък да имаме поне -3,4,5 кг  Hug

а дано  Peace

ina15 за съжаление не съм аз това, нямам такава силна воля  Embarassed

# 657
mimuncheto,страхотен резултат! Embarassed  bouquetот колко кг започна ?

започнах от 85кг , направо незнам кога ги качих защото края на септември бях 68 кг ... и малко преди коледните празници бях качила много рязко ... по-принцип винаги зимата качам много ..а лятото свалям рязко и така .. но сега ми се налага да се вталя от рано и се надявам да успея ; ) а иначе да кажа висока съм 1.71  Thinking Thinking и аз сега хапвам още малко кашкавал и който ял-ял хаха , после сме само аз и водата  Heart Eyes Flutter .. а утре на зеленчуци/плодове ... мисля да наблегна на зеленчуците и по специално с маруляяяя ,оообичам : ) ))

# 658
аз съм на картофи и ми минават порочни мисли+сирене. Embarassed
утре ми се ще да яхна метлата и да съм на фреш,но вечерта съм на годишнина и е ясно.. Embarassed
другите къде сте?

# 659
  • Варна
мимунчето,страхотен резултат!!!!!браво,че си спазваш диетата!!!и аз бях свалила до 68кг след като свалих около 18-19кг,но за 1г пак стигнах 80 и нещо....наистина не знам как го допуснах,но това е положението.....

вчера изкарах на спагети с варен пипер(реших да добавям и малко зеленчуци за вкус) и днес ядох малко от тях,но вечерях малко прегреших с малко месце и сиренце.....

иначе кг ми се въртят около 85 и нещо....

сега прочетох това за маслините и шоколада....там пише  „По време на диетата се пие специален коктейл от вода, джинджифил, краставица, лимонов сок и листа от мента.“.....този коктейл съм го пила и наистина намалява апетита,но на мен тоя джинджифил ми е мн гаден....

Общи условия

Активация на акаунт