Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват монодиетите?
Какви са ползите и недостатъците от монодиетите?
Какви са препоръките за избор на продукти за монодиета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват монодиетите?
-
Какви са ползите и недостатъците от монодиетите?
Ползите от монодиетите включват бързи резултати, гъвкавост при избора на храна, подобрена храносмилателна система и удобство. Въпреки това, недостатъците включват дисбаланс в хранителните вещества, краткосрочни ползи, риск от дефицит на основни хранителни вещества и вероятност за бързо възстановяване на загубеното тегло след приключване на диетата.
-
Какви са препоръките за избор на продукти за монодиета?
-
Какви са препоръките за поддържане на монодиета и спазване на монодиети?
-
Какви са някои примери за монодиети?
Лошото е, че съм с фини кости и изглеждам доста "пухкава".
? утре в 11:09 ли ?? : )))
. Сега пак ще връзвам хладилника, поне с това да си остана. Утре съм на тае бо от седем и като се прибера в осем и половина мисля нищо да не ям. Ще пробвам да ям преди да отида, защото като се върна мога и вас да изям симпатяги

),дано утре да има резлутат.Уки и аз ниска като теб ,аз съм 157 и в момента съм 58 и малко (как можах да се изтърва така
)иии много искам да съм под 50 кг ,само преди няколко месеца бях така ,направо
.. и така де..дебелея много лесно !
)
(ще сънувам мекици и банички)
. Днес още нямам решение на какво ще бъда, но засега мисля плодове и броколи за вечеря. Не съм се теглила, защото като се тегля често
До 11:39 няма да хапвам нищо по препоръката на