Британците, британците! - ВБС - Не е симулация! Не е симулация! - тема 17

• 16 941
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • Ænima/Albuquerque
Според мен ще е толкова груба, щото 4 години си трае, кат пън.  hahaha
Ебаси и търпението!  Mr. Green
Иначе смятам, че е изключително нежна животинка.  Heart Eyes

# 556
Моите наблюдения върху кучета са, че преобладава подхода "О, толкова съм изнемощял от глад, едва се движа, трудно дишам, подайте, моля на клетото създание, една хааапчица от онуй вкусничкото дето е ей там, мерси предварително."

Имам чувството, че всички кучета владеят до съвършенство клетия поглед тип "не съм хапвал троха от миналата седмица"  Joy  Joy

# 557
  • София
Имам чувството, че всички кучета владеят до съвършенство клетия поглед тип "не съм хапвал троха от миналата седмица"  Joy  Joy
Ааа, не само те! И мъжът ми също  Mr. Green  Joy!

# 558
Ами Вени... Разказвала си ни с какво го храниш човека, и аз на негово място щях да вадя такъв поглед  Joy  Joy

# 559
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нашата котка е на принципа "Да видим кой ще издържи повече- аз да мяуча или ти да се скръндзиш" Mr. Green И като и дадеш, само го помирисва и го оставя, защото мрънка за мръвка, а яде само гранули Rolling Eyes

# 560
Слънчо, по повод кучешкото поведение Тери Пратчет казва, че "може и да засрами професионален просяк от 14-ти век".  Mr. Green

Джой, играта на нерви ни е семеен спорт, но при нас е "аз ли ще прегракна от рев или вие ще отворите вратата на спалнята". Успехът и за двата отбора е променлив. Mr. Green Понеже е на диетична храна, май вече са му угаснали надеждиците някога да получи хапка от масата, та не се и пробва много. Иначе погледът е "Виж какви са ми големи очите от глад!"

Ами Вени... Разказвала си ни с какво го храниш човека, и аз на негово място щях да вадя такъв поглед  Joy  Joy

hahaha

# 561
Ахх, този котешки поглед Laughing Laughing Laughing

Нашата писана, поради трагично стечение на обстоятелствата, има и нов коз- преди две години се инвалидизира и сега в моменти на борба за надмощие се вдига на задни крака и протяга сакатата лапичка, при което всякаква мръвка става автоматично нейна собственост...

# 562
Бахахааааааа! Ревала съм от смях на този епизод от Шрек, рев, ама рев! И когато изкашляше космите, толкова правдоподобно беше, ръкоплясках му на Бандерас.  smile3532

Хехе, Джой, хитряжка, а?  Wink

# 563
  • София
Котетаааааа! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Мойто коте почина преди две години, беше на 10г. Sad Оттогава не смея да си взема друга писана... Но един ден в бъдеще със сигурност.

Умирам си за снимки на котета... Който не е видял - имам цял албум с такива във фейса. Mr. Green

# 564
За жалост се случва с всички, Северче, какво да се прави. Казвам го като сираче на два броя мяукащи.  Hug Вземи си пак, ощастливи някое животинче.

Дайте да поспрем спама, че колко и да ни е приятно, не сме в "Любители на котки". Аз от тамошните писачи бях много разочарована, хич не ми отразиха плахия опит да се примъкна в редиците им. Сега си чистих "Нови отговори на моите публикации", та си видях въпросния злощастен първи пост.  Mr. Green

# 565
Ох, този поглед на Котьо от Шрек!!! Направо ме разтопи!!!

# 566
Айде да върна дискусията в правия път  Mr. Green - Сонче, все забравям да ти кажа, че преди няколко дена отново гледах "Моето семейство и други животни" и му се наслаждавах на Матю сал по едно пешкирче  Heart Eyes.

# 567
Айде да върна дискусията в правия път  Mr. Green - Сонче, все забравям да ти кажа, че преди няколко дена отново гледах "Моето семейство и други животни" и му се наслаждавах на Матю сал по едно пешкирче  Heart Eyes.

Их, их, их, че хубаво връщане! Голям срам се срамя аз, че не успях да го разпозная там. Ама много нисичък ми идваше, пък той е левент строен и висок, нъл тъй?  newsm78 Аз там най-се кефя на Ушко Тоуви и на Имелда Стонтън.

# 568
Ах, ах, нали! Що не съм това пешкирче Blush или поне наблизичко...

Само по пешкирче не намерих снимка, но пак се добива идея как изглежда Матю  kiss

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 20:25 от Red Sonja

# 569
Дайте да го видим това пешкирче, заинтригувах се Wink

Общи условия

Активация на акаунт