. А иначе защо да е рано, те като започнат да тормозят два месеца преди да се появят и работата е ясна. Дано да му мине зора на душичето. А тука не вали, хм... явно е на облак дъжда. 

Вчера след 4-5 ч вечерта се разхождахме и той беше само по боди с дълъг ръкав и ританки и отгоре 1 памучна пеленка. Пипах нос, уши, вратле, ръце - все беше топло, явно му беше добре. Ама то вчера в Пловдив беше такава жега, луда работа.

залисва се сам на музикалната играчка и на грифа с играчките по 20-30 мин. Както си яде, пуска цицата и ми се хили и ми гука
Толкова бързо растат и се променят тия бебенца, да са ни живи и здрави всичките 

Но не помогна, изписаха ми антибиотик и ходих на нагревки (пф ужасно беше) ... Боядисвах спалня , коридор. Появи ми се вътрешен хеморид и ми се отвори единия шев.

От АГ знам, че не трябва да има по- голям интервал между две кърмения от 3,5-4 часа пауза, но и в този случай не е сигурно.
, Абсолютно подкрепям казаното! Задължително е поне листовката да сме изчели, ако не потърсим и др. информация. Нима когато приемаме някакво хапче за нас не четем какво точно пием и какви са евентуалните рискове?!

!
!
залисва се сам на музикалната играчка и на грифа с играчките по 20-30 мин.
особено с това слънце ! 
!
!
ето да се подкрепите
В събота бяхме в докторската градинка имаше демострация на Fame Lab ама нашата кака предпочета да вилнее в парка
и беше страхотно. Каката се качи на едно пони
и я ползваме като шезлонг.
Върху бодито само блузка и панталонче, тогава слагам и чорапки, Ако е цяло гащеризонче чорапи не слагам. И съответно пелена
амо само по боди или даже без боди, по памперс
То вие как ще се обличате
Ние облечени както на снимката, а до нас с едно бебе на месец може би, поне изглеждаше по малко от нас. Беше с поларено гажеризонче цяло с буйки поларени отгоре и с яке което беше пак с поларена подплата
Като капак беше с шапка и с качулката на якето отгоре
А преди това в количката беше напъхано и в зимното чувалче
и после се чудят защо това бебе беше неспокойно и само мрънкаше.
Но ти от къде си сигурна че си бременна
като не си правила тест
искрено ти завиждам за морето

Пипа и постоянно ръцете и тя после си лапа юмручетата.
А като се сетя сега,че ще ходя на очни юни..представям си как ще е навлякана дундата докато баба и я гледа...Иначе жената грешка няма,ама явно от притеснение да не настине...ще я пък претоплим.... 

Ще трябва да се пребориш с нея ако искаш разбира се, и да и обясниш че ти ще решаваш как да обличаш малката. все пак ти си и майка и ако искаш да и сложиш боди с къс ръкав, то ще и го сложиш. И аз съм живяла със свекърва, но никога не съм оставяла тя да ми казва как да си обичам детето
ако ми каже ама ще и е студено, аз и отговарях взела съм и яке/блузка/пелена и т.н. ако стане студено ще я облека
не беше топло само във вашия квартал. Дано си истане само такова топло 
после пак ще пробвам 
на моите взеха леко да пожълтяват листата
но откакто ги извадих ми е много голо вътре сега
и май я навличам доста/, и до преди 4 дни пусках климатик
Само спокойствие и това е. 
Ама само нашата стая е топла и слънчева...другите са студени..та затова пущаме климатика в хола като сме...В спалнята върви вечер и като достигне определена температира се изключва...като стане по-хладно пак се включва и така... 

Препоръчани теми