Тема Незабравима 198

• 35 147
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
# 661
И нека да не обвиняваме мъжете-сценаристи за това, че тенденциозно омаскаряват един женски образ! След финала на друг турски филм, за главната героиня -  една действително сложна и противоречива личност, в пъти по-трагична  от героите в Незабравима, пресата излиза с огромни заглавия   '' Цяла Турция oплаква Бихтер''. А тоя образ би трябвало да бъде абсолютно неприемлив за обществото, защото е в пълен разрез с морала и статуквото. Но той печели зрителя със смелостта и волята на една жена да воюва за любовта си!
Еда не е измислена от сценаристите. Тя си има прототипи в действителността. И сценаристите я недолюбват, защото трудно можеш да адмирираш и подкрепиш такъв тип поведение, а не просто защото   е жена!

# 662
Фрагмент 4+bg sub , с превода на Леман     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet:

http://www.youtube.com/watch?v=8K3QGBpFkOA

Розичке ,поздравления за клипа    bouquet  bouquet  bouquet smile3501 smile3501 smile3501

# 663
Добър вечер, дами!
Дани, Златна рибка, Рози, поздравления за таланта Ви момичета..  Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves

# 664
Ивва,благодаря за субтитрите!  bouquet  bouquet  bouquet

# 665
Ивва,благодаря за субтитрите!  bouquet  bouquet  bouquet
+1  newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001

# 666
Здравейте на всички!
Записвам се тая вечер, че скоро не съм била с вас:)

# 667
# 668
Как сте всички?  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 669
  • Варна
Поздравления за новите чудесни клипчета на Златна рибка и Пепел от рози! newsm51 newsm51
А, то и четвърти фрагман имало! #Crazy Благодаря на Ивва за фрагмана и субтитрите!     bouquet Много сладък диалог, за съжаление май само в нечий сън! ooooh!

# 670
Благодаря, добре, чакаме си поредната доза ужаси утре вечер! Peace

# 671
# 672
Благодаря, добре, чакаме си поредната доза ужаси утре вечер! Peace

ДА.... Sad Sad Sad Sad Sad
Ама все пак имаше едни снимки много отдавна, където Еда и Харун се женеха, така че все ще дочакаме всичко да се оправи...

# 673
Поздравления за новите чудесни клипчета на Златна рибка и Пепел от рози! newsm51 newsm51
А, то и четвърти фрагман имало! #Crazy Благодаря на Ивва за фрагмана и субтитрите!     bouquet Много сладък диалог, за съжаление май само в нечий сън! ooooh!
Аз бих казала мерси от такива диалози!

# 674
Привет на компанията Незабравима! newsm51 newsm51 newsm51
Почвам отзад напред-Пепел от рози,чудесен клип-толкова нежен и затрогващ,хубава песен си избрала-много ми хареса! Heart Eyes
Благодарности на Рекси и Розовка за резюмето! Hug
На Ива за качените субтитри  bouquet-имало и 4-ти фрагман?!ще го видя сега
Стихотворците отново са се вихрили!  bouquet
Поздравления и за клипчето на Златна рибка!-щастливи и красиви мигове! Grinning
Бгхелп.радвам се,че пишеш отново!
Не съм изчела всичко,и сигурно съм пропуснала някой,но всички тук сте еднакво важни за мен-радвам се,че попаднах сред вас! txtloves txtloves txtloves
Видях,че днес сте коментирали турските нрави,морални и семейни ценности,патриархалното общество-всичко това е наистина важно, за да се разбере и оцени правилно поведението на героите,а и филма като цяло.
Независимо с какви впечатления ще остана от този сериал,и как го оценявам,съм доволна,че го гледам-той ме провокира да проявя интерес към турското искуство и турските артисти,които ми бяха почти непознати-и не съжелявам.

Общи условия

Активация на акаунт