Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :)

• 155 313
  • 772
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Нямах търпение, та и ние взехме един голям фенер и едни цветенца. Но балконче ще показвам поне след месец - месец и половина, че още не сме го купили.  Joy
За момента съм посадила разни цветя и магданоз, тъкмо ще пораснат (или умрат, каквато съм цветарка...), докато се пренесем.

# 211
Чудя се между сгъваема дървена маса и собственоръчно изработена 'падаща' маса, от този тип
http://napravisam.net/?p=18187
Видях дървена в Бриколаж, но беше само един комплект от типа, който аз исках, със столове, а аз столове си имам, търся само маса, та засега единственото, което съм харесала, е втора употреба в продавалник, да си я изшкуря и лакирам наново..
Та се чудя...
Дървената е по-красива, определено, но нямам възможност много да обикалям, тази в Бриколаж не ми хареса, трябва да ходя пак до Практикер, белким уцеля там...
А падащата ще  излезе без пари, купуваме един плот от практикер и едни механизми, като тези на линка горе, и хоп-масичка. Но не е толкова естетична...

# 212
Има ги и във Варна във Практикер и във джъмбо!

Кое - лампичките или саксиите за парапет?

# 213
Здравейте Simple Smile
"Следя" ви от известно време ... и си мечтая и ви се възхищавам Simple Smile
Имам една прилична тераса ... ама мъжО я беше позадръстил в единия край с багаж ... но може би ще успея скоро да пооблагородя Simple Smile

Ние също мислим за сгъваема масичка, но от тази на на горната снимка... т.е. падаща. И най-вероятно ще е "направи си сам". Причините са 1) цената и 2) ще заема по-малко място.

# 214
Здравейте Simple Smile
"Следя" ви от известно време ... и си мечтая и ви се възхищавам Simple Smile
Имам една прилична тераса ... ама мъжО я беше позадръстил в единия край с багаж ... но може би ще успея скоро да пооблагородя Simple Smile

Ние също мислим за сгъваема масичка, но от тази на на горната снимка... т.е. падаща. И най-вероятно ще е "направи си сам". Причините са 1) цената и 2) ще заема по-малко място.
особено ако е полукръг, тогава няма да се удряте в ръбове като е отворена Simple Smile
п.п. много е удобна, има такава при родителите ми, пак не "направи си сам", може и декупаж да се направи отгоре!

# 215
В момента на терасата има куп саксии с цветя, една такава маса с два такива стола. Нямам време да мисля толкова задълбочено за украси и подредби на терасата, но е голяма и има много място за действие. Засега се ограничаваме с масата, столовете и саксиите с цветя и честно казано ни стига.  Grinning Малкото следобеди, когато съм вкъщи (като днес), при хубаво време ги изкарвам там - с книга, ягоди, лаптопа, сладолед, комбинация от тях.  Laughing

# 216
  • Варна
Здравейте на всички! Чудесни тераси имате, браво. И аз се старая да е винаги добре изглеждаща, но сме н последен етаж , отворена е терасата ни и постоянно се пълни с боклуци. Търся вариант да си сложа тента, и ще съм много благодарна за съвет на фирма и място за купуване. От Варна съм.
Много поздрави и ще ви следя, просто досега не съм ви намирала, а темата е чудесна Hug

# 217
  • Atlanta
Чудесна тема! Много харесах всички тераси, със здраве и любов да им се наслаждавате! Аз си харесах една идея от нета - вертикална градина, мисля че е много подходяща за тераса. Ето какво се получи, уточнявам че цветята и кошничките не са в окончателен вариант:

# 218
# 219
  • Варна
Albenavk, тераската ти е страхотна, голяма, супер завидях ти  Hug
Purple , идеята ти просто е един път, много красиво и оригинално.

И аз се сдобих вече с маса за терасата, и остана тентата, която вече я проучех. Остава да заделя някой лев и ще си я вземем. Ако разрешите ще снимам и аз по-късно Wink Хубав ден!

# 220
  • София
Румяна, би ли споделила на какви тенти се спря? И ние искаме да сложим тента, но ще е по-късно, че и ние трябва да заделим парички за нея, та засега събирам само идеи. Снимай разбира се, всяка тераса е красива по раличен начин Simple Smile

# 221
  • Варна
Albenavk, харесахме в bauMax много хубавка тента за 250лв., с меганизъм за прибиране, много ми хареса и цената е добра.  Peace
Ще снимам тераската после Peace

# 222
Albenavk терасата ти е прекрасна- мнага е просторна. На снимките ми направи впечатление, че имате съседи отсреща. Как се справяте с любопитните погледи? При нас отсрещните тераси също са близо, но все още апартаментите не са населени, но отсега си мисля какво ли ще е когато се настани някой.

# 223
Страхотна тераса  smile3501 За момент и аз се пренесох там и като гледах планината така ми се прииска да подишам чист планински въздух в някоя прохладно планинско градче. От моята тераса виждам само море и равнина. Човек винаги иска това, което няма.

# 224
Albenavk страхотна тераса с прекрасна гледка Simple Smile
Цитат на: EliMery
link=topic=584217.msg22152061#msg22152061 date=1338819865
. От моята тераса виждам само море и равнина. Човек винаги иска това, което няма.
EliMery аз моренцето не го заменям за нищо Hug

Общи условия

Активация на акаунт